sämre än någonsin

ja det är ungefär så jag mår just nu..
Vill ingenting, mår konstant illa, känner ingenting för någonting, allt allt är skit skit och åter skit
Döööö

Systra mi

Ja nu var det gjort igen. Jag och min stora trut har sårat en av min absolut närmsta vänner, eller rättare sagt den absolut närmsta vännen jag har och som känner mig bäst. Och till vilken nytta har jag öppnat min trut? För att jag helt enkelt inte kan hålla käften.. förbannade skit rent ut sagt!! Ångrar mig samtidigt som jag inte gör det. Allt jag kan säga är att  jag hoppas verkligen att jag har fel i mina inbillningar om vad som kommer att hända, för det är inget än det allra bästa jag önskar dig! Förlåt!
Är så van att se mina vänner sakta men säkert försvinna från mig så fort de träffar någon respektive (dock med vissa undantag självklart) Du betyder så otroligt mycket för mig och innehar en så stor del av mitt hjärta att förlora dig skulle krossa mig. Jag tycker inte om honom för han tar dig ifrån mig. Egoistiskt jag vet... men det har hänt för många gånger för att jag skall inbilla mig att det inte kommer hända denna gång..
VIsst finns det fler anledningar till att jag motsätter mig det hela, inte minst den enligt mig ganska stora risk för att du skall bli sårad. Det var sent att ta upp detta med dig nu, men jag tror du märkt att det varit något, och jag kände det lika bra att ta upp det så du vet, än att komma senare och säga det.
Jag älskar dig och önskar dig inget annat än lycka i världen, var än den må finnas! men jag tror inte på honom, tyvärr!
Jag är ledsen...

Dagarna efter..

Mår skit just nu!
Tänker för mycket och min kropp känns som en sopstation, plus att jag har världens värk i låren vilket gör att jag dessutom rör mig som en 70-åring, ingen toppendag:(
Ringt tonnie ifall han skulle ha tid att komma förbi och muntra upp mig lite, som han alltid lyckas med, men inget svar..
Mitt snus börjar ta slut, pengarna likaså, skolan går skit, släkten är värst. Mamma är bra dock, alltid mamma!<3 LOVE!
Allt annat känns bajs bajs bajs...

Julafton

God Jul!!
Hoppas alla får en trevlig julafton
Min skall firas med mamma, mormor och morfar hemma hos mamma. Hoppas att det blir mysigt och att vi slipper släkt-tjabbel, men knappast troligt.. är en av vår släkts specialiteér. Längtar nästan mest efter att gå på midnatssmässan i kyrkan. Det är så himla mysigt att sitta där och lyssna, betrakta och sjunga framförallt. Älskar kyrkan på jul och alla dessa vackra psalmer.

GOD JUL

Dan före dan före dopparedan..

Godmorgon alla julstökare! :)

trött som bara tusan idag igen.. Gårdagen blev inte riktigt som planerat. Picasso var ju med in till stan så det blev inte så mkt julklapps-shoppande för min del. Vi tog en långpromenad i stan, som för övrigt var totalt belamrad med massa julstressade människor. Kändes faktiskt lite skönt att gå där bland dem med hunden och inte känna någon av den stressen de kände. Lite lögn är det ju ioförsi att jag inte känner stress för det gör jag, men inte över julen och klappar eller så som brukligt är såhär års, utan som vanligt för min del är det över skolan. Inte klar med det jag helst hade velat innan jul, så det blir troligtvis lite plugg i eftermiddag. Blev nämligen inte alls mycket av det igår..
Men skall göra mig iordning nu och bege mig till mamma då vi skall åka till Hemse och handla inför julen.
Det blir nog Volontär till våren! Kul samtidigt som det känns lite weird.. skall jag tränga in mig i en sån där pyttelght. Men det blir nog finemang, vill verkligen till stan till våren och då får man stå ut med lite småsaker. Så jag hoppas faktiskt på Volontär just nu!! Kommer ju närmare ALLA <3

tjillevipps

Langska huset + Volontär

Imorn är det Langska huset inne i stan som gäller för mig. Mamma och hennes kompis Berit skall in och vakta på en utställning som Hemslöjdsföreningen har hand om och jag skall hänga på. Mest för att inte bara sitta hemma och hänga. Picasso skall oxå med så det blir nog lite promenad med honom för min del oxå. Bra att gå lite i stan för honom, så han inte helt och hållet kommer ifrån de storstadsmanér han fick när vi var i Sthlm, han skötte sig ju riktigt bra! =)
Skall självklart ta med mig lite plugg in oxå så det inte bara blir roligheter....suck...

Kom även på att för er som inte redan vet det, så blir det ingen flytt!! Eller i alla fall inte med Pam och inte till Bingan. Hon var pga ekonomiska skäl tvungen att säga nej (vad fint det lät med ekonomiska skäl =) he he).
Pratade dock med Karin idag och hon proppsade ju på att jag skall komma in till stan, vilket jag oxå vill, så nu har jag faktiskt svalt min stolthet och anmält intresse på Volontärgatan. Så får vi väl se om de hör av sig. Tänka sig Jag på Volontär.. hmm.. ja ja vi får se hur det blir med det =)

Nej nu skall jag sova

Tjillevipps

"..and, I´m back in the game!"

Ja nu är man hemma igen från STHLM. Blev att åka hem lite tidigare än beräknat..
Men det var en riktigt trevlig tid uppe hos elli, full fart hela tiden. Ingen lugn och ro här inte, men kul var det!! Hund, hund och åter hund var det som gällde hela tiden, dagiset och Stora Sthlm utsällningen på Älvsjö.
Det kändes bra att vara uppe hos Elli, var lite orolig där ett tag för hur det skulle bli när vi träffades ordentligt första gången sen det sket sig när jag flyttade hem. Men som sagt kändes det riktigt bra och det känndes nästan som om vi var som förr faktiskt! :D LOVE

Nu är man hemma igen hos sin egen lilla vovve, som ju gör lite som han vill. Men det blir bättre och bättre för varje dag så det blir nog pli på honom oxå:P

Har mest slappat sen jag kom hem, men imorn blir det plugg. Skall se till att bli klar med metallen imorn täntke jag. Mamma är på mig och det är bra, behöver det! ni vet ju hur jag är.. skjuter allt framför mig, tills jag får panik och blir stressad så jag inte kan göra ngt alls, men skall som sagt se till att få ngt gjort imorn.

Idag har ett under skettt skall ni veta!!! Jag har nämligen dammsugit!!!! Och jag som verkligen Haatar att städa! Så jobbigt är det ju faktiskt inte när man väl satt igång och man blir alltid väldigt nöjd med sig själv och resultatet, men kul är det definitivt inte..

Nej nu är det sängen som kallar, fortfarande jetline trött :P ha ha ha ha

tjillevipps

..inför ALLT!

Hej hopp!

Mkt som händer just nu. Känns helt fullt upp! Imorn är det sista dagen i skolan, puh! Och i tre dagar har vi nu en intensiv kurs i arkeometri med tre professorer från Wien. Jätteintressant är det, men kräver mkt koncentration så man är nästintill slut när man går därifrån.
Sen är det hem till Anna och US-planering inför nästa år och slutgiltig arbete för i år.
På torsdag morgon bär det av till STHLM och Elli för en vecka! Wohoo skall bli hur kul som helst!!
Dock kommer jag ha med mig lite plugg ifall någon tif blir över för det, har hur mkt plugg som helst som hopar sig över mig nu under julen.. suck! inte kul direkt men men man får välan ta och bita ihop och stå ut.
Lite arbete inför Antikmässan 08 är igång oxå. Får se vad jag får för uppgift, antagligen sponsorsökning.
Nej nu måste jag packa klart, och sen ut en snabbis med hunden igen innan det är sovdags..

Tjillevipps

Update

Var ett tag sen jag skrev ett ordentligt inlägg så jag tänkte det va dags nu..
så nu kör vi en systematisk genomgång av mitt liv.

Skolan: Väldigt mycket i skolan just nu, ligger efter med en del så det är mycket plugg på schemat under jul. Annars har vi haft riktigt bra lektioner nu torsdag -fredag. Teknisk konsthistoria med Marina Catani var det. Riktigt intressant och bra lärare!


Bostad: Ja som ni fick en hint av i förra inlägget är alltså stadsflytten nästan helt klar. Vi har fått klartecken om lägenheten och skall så fort ägaren kan komma ner till ön skriva kontrakt. Det känns jätteskönt för ägaren är hur seriös som helst och allt sker helt rätt. I torsdags drog vi med oss Karin och kollade på lägenheten, man får en väldig känsla av 90-tal med tapeter och inredning, men jag tror att vi skall kunna sätta en lite unikare prägel på den. En ommöblering krävs, men det är nog inge problem. Den 1 februari är ju då det smäller. Skall bli såå kul!! Jag längtar verkligen. Skall bli skönt att slippa pendla plus att jag komer spara in en markant del på hyran och busskort. (Vi = Jag o Pamela) :P


Julstämning: Jag har nog inte riktigt kännt någon riktig julstämning, eller jag har knappt fattat att det är december än. Men det börjar komma mer och mer. Har sett lite på julkalendern på SVT och det hjälpte till litegrann. Sen har ju all belysning börjat komma upp och det är ju nästan den mest märkbara stämningsspridningen. Jag har dock bojkottat det lite hemma hos mig. Tänker INTE hålla på och julpynta. En liiiten ljusstake har jag, men den är inte inkopplad än, ha ha. Julen kommer firas hemma hos mamma, troligtvis med mormor och morfar. På juldagen skall jag gå ut med en massa roligt folk från fastlandet, Jennie och Sara är bestämt, sen får man väl se vem som är hemma eller inte. Och sen är det lite mer seriös släkt-get-together på annandagen.

Ikväll är det Julfest med klassen på Volontär. Vilket jag tror och hoppas kommer bli kul!! Det är julbordsknytis. Jag står för kaffet och thet. Trevligt skall det bli i alla fall :)


Kommande resor: Jag skall ganska riktigt snart åka till Sthlm igen faktiskt. Nämligen på torsdag morgon. En vecka i storstan eller i Täby rättare sagt :) Skall nämligen besöka den underbara Eleonor! Skall bli hur kul som helst. Saknar henne som tusan. det var väl längesen vi träffades.. det närmar sig!! Wohoo


TJILLEVIPPS :)

Lägenhet i feb!!

Nu är det fixat!! Jag och Pamela kommer den 1 februari att flytta in på Irisdalsgatan i en 3:a. Skitfin och stor. Och äntligen kommer man till stan!!!!
Igår var jag hemma hos Karin och socialiserades lite:) Och inte att förglömma även ett besök hos polisen blev av!!

är i skolan så återkommer när jag kommer hem

Tjillevippen

Holiday au Paris

Vill verkligen åka utomlands just nu. Håller på att gå under pga allt jävla mörker och regn och rusk! Blää..
Allt känns bättre än Sverige för tillfället. Men det finns ju inte en chans att man kan ta sig nånstans när man är helt total pank.. Kommer få lite allmosor av mor min, som förhoppningsvis kommer räcka.. tror nästintill jag borde gå nån ekonomikurs så jag kan hålla i mina pengar. Fast denna månad var det faktiskt bara räkningar och mat allt gick åt till, och fort gick det.

Jag vill åka till Frankrike, till Marocko, till Turkiet till en massa olika ställen längtar jag nu!!
J'adore Paris!!

Au revoir mes amies

Tidningschock

Idag skall jag se till och plugga klart med tentan.

Fick en chock när jag läste förstasidan på GT idag. "Polisen jagar våldtäktsman" "79-årig kvinna brutalt våldtagen i Visby" Det är ju helt sjukt!!! En 79-årig kvinna blir våldtagen, vart är vårt samhälle på väg??? Våldtäkt är alltid hemskt och oförsvarligt!! Men att dessutom ge sig på en äldre kvinna, vid närmare 80 år, är ju helt sinnessjukt!!! Hoppas verkligen att de får tag i honom och att han får det straff han förtjänar.

Nej nu skall jag nog se om jag kan hitta något avslappnande och slötitta på innan jag sätter igång med plugget. Har nämligen migrän även idag. Fick sån fruktansvärd attack igår när jag lagade mat, den avtog visserligen ganska fort men en underliggande spänningshuvudverk som dessutom var ganska stark låg kvar hela kvällen..

Tjillevipps på er

Söndag

Ja idag är det söndag och Picasso lät mig faktiskt få lite sovmorgon. Vi gick inte upp förns vid 8.00. Det ni!! :)
Har precis käkat frukost efter att vi kommit hem från mamma och hästarna.

Ja Sagan om Ringen var det som sagt igår som gällde, och ja I'm stuck! Gudomligt bra filmer, kan inte fatta att jag inte insett det tidigare, men jag är ju lite senil av mig och fattar trögt. Jag har ju till exempel inte läst Harry Potter sjuan än heller, och det grämer mig visserligen ganska mycket, men jag har ju inte ett korvöre att köpa boken för så det blir till att vänta det..

Måste lägga till lite "snygghets"-kommentarer angående karaktärerna i Sagan om Ringen oxå. De flesta tycker ju att Aragorn och Legolas är snyggast. Visst det är ju inget otrevligt med att ha dem i bild, dock vinner ju Legolas överlägset över Aragorn. Det är ju alvernas mystik som gör dem så tilltalande. Och vackra! Men jag tycker även Eomer är definitivt platsande bland toppen! Avgör själva vem som vinner. Själv tycker jag nog att det är Legolas i alla fall.. Legolas, Eomer, Aragorn - thats my snygghets-ordning! (otroligt onödig information, men ngt måste man ju roa sig med)

Legolas


Eomer

Sagan om de två tornen

Hej hopp

Det blev inge Star Wars för våran del ikväll, istället var det Sagan om ringen som stod på schemat, närmare bestämt Sagan om de två tornen. Faktiskt riktigt bra. Kan nog tänka mig att bli ett Sagan om ringen fan. Inte för att man någonsin kan komma upp i Pams eller Belindas kaliber av Sagan om ringen-nörd men man kan ju digga filmerna i alla fall! :)
Och Legolas är ju inte ful! Blir dock förskräckligt avundsjuk på hans hår! Och alla de andra varelserna som springer omkrin med lååångt utsläppgt perfekt hår och bara är vackra. Tänk att jag faktisk hade nästan så låångt hår en gång.. *tänker tillbaka på gamla goda tider* Men nu är det kortare, men ännu finns en chans åt det förföriska, mystiska långa håret än en gång, vem vet, den som spar han har. :)

Tjillevipps och God natt mina vänner

RSS 2.0