Örebro!!

Imorgon bär det av mot Örebro!!!! Skall fira nyår där med kära Karin o Andre. Så jag o Pamela börjar vår resa med morgonbåten imorgon.. usch! Men det skall bli så himla skönt att komma bort lite från allt släktande som jag är mäkta trött på just nu.. Och underbart att få träffa Karin igen och se hennes älskade Örebro :)

Under julen har vi mest slappat, o löst korsord. Julafton spenderades här hemma hos mamma med moster, morfar o mormor. Vi hade i princip skippat det där med presenter i år och köpt en varsin som sen delades ut enligt lottningens alla regler. Jag fick ett jättefint ljus som mamma köpt. Sen hade jag ställt upp på att hjälpa min gamla kör, Havdhems kyrkokör, på midnattsgudtjänsten så julaftons slut spenderades på en mysig gudstjänst med älskade Erika i Silte kyrka.

Juldagen firades hos moster Lotta, innan det var dags att bege sig mot stan och den traditionella juldagsutgången. Med i bilen in var Jennie o Tonnie, och i stan plockade jag även upp Sara o Claes+vän och droppade av vid mig, innan jag begav mig till Slite för att hämta Pamela. Efter mycket åkande fram o tillbaka efter grejer o pizzor och allt löst folk så var vi tillslut några stycken hemma hos mig innan vi begav oss ner till Munken. Det var trevligt och vissa möten var riktigt trevliga medan andra var överflödiga, men så är det ju på juldagen.

Idag är det återigen lite släktande som gäller. Min kusin Erika kom ner igårnatt så idag är det träff hos mormor i stan...

Och sen på måndag...........ÖREBRO!!


Anders Ekborg

Har de senaste dagarna faschinerats av Anders Ekborg. Såg på Tomten är far till alla barnen några dagar innan jag åkte hem till hablingbo och där är han ju med, sen igår lyckades jag komma över nått youtube-klipp från Så ska det låta med Anders o hans bror Dan. Otroligt bra!!


Fortsatte självklart att kolla runt lite på youtube och hittade även detta klipp som är helt udnerbart.



Älskar hans ton i rösten, hans uttryck, riktigt bra artist/aktör.

Ingenting och litegrann

Livet lunkar sakteliga på här ute på landet i Hablingbo.. Ingenting och litegrann blir gjort på dagarna. Idag börjades dagen med en lite längre promenad vid stranden på morgonen, och det blåste o regnade och var svinkallt!! Så sen frös jag i princip hela förmiddagen, men mamma satte igång o bakade gorån så det började snart lukta underbart och värmas upp i hela huset :) Imorgon slår husmodern i mig till då det skall läggas in sill o göras pepparkaksdeg.. (Vi är lite efter i allt julförberedande som ni förstår, he he) Vad jag ser fram emot mest just nu är att jag skall till frissan på måndag och klippa mig. Kan knappt vänta!! Skall bli av med mitt fruktansvärt "långa" hår.. ja ja långt o långt, allt är ju relativt :)

jadi jadi ja

Är hemma i hablingbo nu. Kommer mer och mer ihåg vad det är jag älskar med denna ön.. Dock är det pissdålig täckning på min mobil och det gör mig lite irriterad.. Gick med på att förlänga med 3-abbonemang för att jag skulle få en gratis nokia som de trodde skulle ge mig bättre täckning även hemma hos mamma.. Visserligen är det lite bättre än samsungen men inte närmelsevis så bra som mamma som har telia.. ja ja vad gör jag inte för en ny lila mobil :P

Vi har inte gjort så himla mycket idag.. Gått igenom klövarna på alla fåren, fikat med morfar, promenerat med hunden.. en soft dag, utan plugg.. Vilket gör att jag nog måste sätta mig och läsa lite på läsekursen innan jag skall ut till morfar o se på Bonde söker Fru. Har inte följt det programmet så noggrant men såg valen igår, och måste ju se uppföljningen nu :)

Hoppas

Stor dag idag för vissa.. Håller tummar och tår, för att det skall gå vägen!

Annars är det mest slacker dag för min del idag.. Skall skriva klart en skoluppgift och troligtvis på friskis ikväll annars är det inte mkt som händer.. Kanske pluggar lite till sen men det är knappast troligt..

Sista dagen i skolan imorn. Känns skönt! Även om det absolut inte innebär någon ledighet, för det har man inte på HGO. Men skall bli skönt att få komma hem till Hablingbo under en längre period och va med familjen.

Hade Erika här igår kväll vilket var otroligt trevligt! Snacka som tusan hela kvällen. Mysig brud det där! :P

Nej åter till skoluppgiften, skriver som en kratta idag, men tror inte det riktigt spelar någon roll, får väl G eller G- på denna uppgift med, vi är itne riktigt kompatibla jag o min lärare..

Lucia

Igår flyttade Karin.. Känns tomt utan henne på Volontär! Men vi överlever nog det med terror på msn :) Och om inte annat är det ju Örebro som gäller på nyår :)
Pluggade lite igår och fick sen världens migrän attack som hindrade mig från att åka till Klinte på Idas pjäs.. tråkigt som tusan men men..
Idag är det ju Lucia. Har i flera år sjungit i kör och därmed alltid uppträtt på lucia och gått i massa luciatåg, men icke under de senaste åren. Saknar det lite.. Så idag skall jag i alla fall gå ner till domkyrkan och se på Lucia, och den kör som sjunger bakom, som troligtvis är min gamla kör..
Håller på och lagar någon mystisk grönsakspaj, som är ett litet hopkok av det skafferiet hade att erbjuda, får se vad det blir av det. Har suttit och pluggat lite idag med, men upptäckte sen att det är Bonde söker Fru - maraton på 4+ så det är vad som stör koncentrationen just nu.. men får ta tag i plugget lite senare igen.. :P

Bra början på denna dag...

Hade en ganska bra dag igår. Helt vanlig. Lite skola, lite jobb, och friskis. Helt ok. Idag är det tvätt o pluggdag sen möte med US och sen över till mormor. Men vi har fått tillbaka kommentarer och betyg på två av våra inlämnade tentor från den massiva tenta-perioden. Och återigen kan jag bara konstatera att min lärare är en komplett jubelidiot!!! Nog för att jag fått G på båda inlämningarna och jag förväntade mig inte något mer, men när man lägger ner så pass mycket arbete på något och speciellt en av uppgifterna som hette Månadens föremål, som jag tyckte var så sjukt bra! Då är det inte kul när man bara får negativa kommentarer... Allt den människan säger är skit.. Man kan ju tycka att man någon gång förtjänar positiv kritik oxå, men dem delarna skippar han bara att kommentera.. Jag HATAR honom verkligen!! Och är arg för att jag låter mig påverkas av det skithuvudet oxå, men vad fan... ååhh!! så frustrerad!!
Drömde dessutom en dröm som gjorde mig pissed imorse, vill inte drömma om den människan nu, inte nu!! Skitdag!!

Error

Direkt efter Friskis igår kastade jag mig i duschen slängde på mig kläderna och hafsade i mig några mackor för att sen dra iväg på en teater med Rörlig Bild eleverna årskurs 2 från Säve. Det var min kära dramatiska Ida som tipsat mig om en gratis teaterföreställning och vem kan säga nej till det?! Sagt o gjort stod jag och Karin där, smått blöta på grund av regnet och såg ingenting på grund av glasögon-imma i Säves cafeteria i väntan på att gå in. Dem skulle spela någe Shakespeare var informationen från Ida, men pjäsen hette Error så vi gissade på något eget ihopkok. Skall jag vara helt ärlig förväntade jag mig inte så mycket, ja mena gymnasie elever gör en egen grej av Shakespeare hur bra kan det bli? men jag tänkte att det i alla fall kunde vara en variation i den lilla gråa vardagen. Men ack så fel jag hade! Dem var otrooligt duktiga! Pjäsen var underhållande, underfundig och vissa prestationer rent ut sagt strålande! En mycket bra variation av vardagen blev det tillslut! Pjäsen handlade om två tvillingpar som skiljts åt där en tvilling av varje par hamnat med varann och sedan kommer hela missförstånds komiken som är så typisk Shakespeare. Nej riktigt imponerande må jag säga!

Idag har jag o Karin promenerat, jag har varit på försenat födelsedagskalas hos Ida, och nu är det protokoll skrivande för WRGs räkning som gäller...

Liiiila

Idag har jag finally fått min 3 mobil, min liiila nokia!! Jag har en liiila mobiil:) hi hi Måste erkänna att det är jävligt tjejigt att det som gör mig lycklig är vilken färg det är:)
Skola idag.. var intressant, men jag o Karin flippa ut lite:P Love my Karin!! Kommer bli fruktansvärt tomt på Volontär när hon flyttar.. men som tur är får jag nog lite besök av henne ibland, och om inte annat får ja väl ta och ladda upp med en massa karin på nyår!!!
Jag har en liila mobil, jag har en lila mobil!!! hi hi

Julstädat

Idag har jag julstädat. Kom igång lite sent som sagt men nu är det klart! Och fint som snus är det! Skall bara flytta på bokhyllan, men det får nog bli till helgen istället. Nu måste jag nämligen börja fixa lite inför att jag skall iväg på styrelsemöte med westerklubben som nog kommer ta heeela kvällen. Känns lite jobbigt, men samtidigt liiite kul, det är ju alltid kul med skvaller :P Nej fixa va det, kanske juligt röda naglar?

Litet vacuum..

Efter sista tentan var inlämnad hamnade jag i ett litet vacuum. Vad gör man när man inte pluggar konstant?? Sen kom jag på det, ja just det man julstädar! Så det är vad jag fixar lite med idag, eller rättare sagt vad jag skall göra idag, inte riktigt börjat än. Håller dock på och tvättar för fullt och det räknas nästan som städning så.. :)
Jag tycker verkligen inte om min lärare! Vi drar liksom inte jämnt för fem öre! Och så går folk runt o säger att han blivit bättre och snällare och troligtvis är mänsklig.. NEJ!! det är han inte!! inte mot mig åtminstone.. försöker fatta varför vi skall läsa denna kurs som mest är ett enda stort upprepande av gamla kurser, visserligen någorlunda intressanta föreläsare men upplägget suger som vanligt, och läraren är dum i huvet som vanligt, och vi bara sväljer allt som vanligt.. trött på HGO just nu!!

Kunskapens frukt - på gott och ont..

Jag har definitivt hoppat över bäcken!

Så nu kan jag äntligen ropa HEJ!!! Lämnade för en kvart sen in den sista tentan i vårat tenta maraton. Det känns skönt!! Fast nästa kommer ju ut imorn så det är inte riktigt lugn och ro som gäller. Men nu skall jag för första gången på länge ge mig själv en helt pluggfri kväll!! Aaahhh... Toppen. Jag är inte så pjåkig ändå :)

RSS 2.0