Oden is free to fly!

Äntligen har jag lyckats få min bil igenom besiktningen! Egentligen var det ju ingen stor grej, men man skall ju ta tag i det någon gång. Det tog mig tre bokade tider och 150 extra kronor innan jag kom in till den vanliga besiktningen. Sen fick jag påbackning på lite lysen. När jag dessutom hade lyckats paja min höger dörr så det inte längre gick att låsa så körde jag inte Oden så mkt, utan körde mest med Kah the Snake istället (morfars micra). Så Oden fick till sitt förtret stå liiite för länge i garaget. I tisdags när jag hade två dagar på mig innan jag skulle få körförbud på Oden så lyckades jag äntligen bringa mig att slå en pling till verkstaden och fick tid och lyckades få bilen fixad. Två jävla lampor för hela 707 kr!! Helt sjukt! I alla fall så blev det pga snöstormen inget besök till stan igår. Så med en dags gammalt körförbud puttrade jag och Oden sakteliga fram på kustvägen mot stan idag. Vi lyckades, även om det tog sin lilla tid och jag faktiskt fick anropa mor så hon fick boka en senare tid till mig. Men väl inne i stan och vid blprovningen gick allting smärtfritt och utan problem, så finally är Oden free to fly!!

En rest avbetad!

Igår började jag jobba på en av dem rester som jag har från utbildningen. Och idag skickade jag in en omarbetad version. Nu hoppas jag bara den blir godkänd denna gång. :)
Är riktigt stolt över att jag äntligen gjort det!! Känns toppen verkligen!!
Nästa vecka skall jag ta tag i den andra resten. Sen är det en tenta som jag skall tenta av med mina studenter i vår, och sen är det uppsatsen. Men uppsatsen blir det nog till att jobba på under sommaren. Men jag är jäkligt stolt faktiskt!! Jag kan!! Det går bra nu kompis det går bra nu!!

Just nu är det glädje och lättnad som strålar genom kroppen! Men igår... ja jisses ändå.. vet inte var jag skall börja.. Min kropp är så fruktansvärt mör idag så ni anar inte. Jag kan knappt gå. Jag har så ont! Ont i ben och armar men framförallt i ryggen. Igår när vi var på väg hem från projektmötet, sisådär vid nio så var det ju snöstorm på lilla rara Gotland. Vi tog det jäkligt lugnt på vägen och allt gick bra tills vi kom fram till den allra sista biten på kviar (den spikraka långa föredetta grusvägen som leder hem till oss). Den sista biten var nämligen full av midjehöga drivor. Och även om vi har en fyrhjuldriven jeep så klarar den inte allt. Så när vi väl insett att vi inte skulle kunna ta oss igenom dem drivorna så var det bara för mig att försöka traska mig igenom drivorna mitt i snöstormen, för att hämta snöskyfflar så vi kunde försöka skotta oss fram. Och bara det att gå hem och tillbaka till bilen genom snön i den jävla snöstormen var hur jobbigt som helst. Sen väl framme vid bilen var det bara att börja skotta. Jag skottade och skottade och skottade. Förlorade känseln i benen och skottade. Och skottade. Fick mjölksyra i armarna. Och skottade. Och skottade. Vi kom ungefär halvvägs hem innan vi på något vis hamnade i diket. Rejält ner i diket dessutom. Så vi kom inte upp. Så efter rejält kämpande i över en timma ute i snöstormen fick vi tillslut ringa på grannen så han fick komma med traktorn och dra upp oss. Jag som då hade förlorat känseln nedanför midjan och inte kunde lyfta min vänsterarm gick då hem. Mamma backade bilen till skogen ställde bilen där, då det fortfarande inte skulle gå att ta sig igenom drivorna, och fick åka traktor hem. Någon gång runt tolvtiden började känseln komma tillbaka. Och jag låg i sängen fullt påbylsad med dubbla yllefiltar och frös som tusan. Idag är jag jäkligt mör i min kropp och jag HATAR snö!!!

Jag skall flytta till Mallorca nästa vinter! Nej fy fan fan för snö! Ge mig vår nu!!!!!

Trots gårdagens strapatser på kvällskvisten och dess inverkan på dagens välbefinnande så har dagarna varit bra. Min bil har varit på verkstan, jag har fått en rest färdig, projektmöte, och vänta sa jag att en rest var klar!!! JAG HAR FÅTT EN REST FÄRDIG!!!! Wohoooo!!! :D:D:D:D


Stolt

tänkte slänga in ett inlägg lite sådär supersnabbt innan jag och mor skall iväg igen på projektmöte i havdhem. Kom precis hem från att ha hämtat min micra på verkstan så jag kan besiktiga om den imorn och inte få körförbud, som annars inträder på fredag, jag är ute i sååå god tid jag vet! :P Men fy fan för att köra en lite gammal micra i detta väder, shore I love Oden (micran) men fan inte i detta snöoväder. Och vem har sagt att det är okej att det skall snöa såhär mycket?! Va fasen!! Jag blir galen. Kallt och jävligt och en himla massa snö, FFFYYYY!!!!

Känner mig lite överväldigad över att mitt liv kommer börja gå tillbaka i gamla takter. Detta år har varit ett ganska lugnt år för mig. Alltså från sommaren tills nu. Jag har varit tvungen att ta det lugnt för jag har bokstavligen inte kunnat göra fler saker än det jag gjort. När folk frågat vad jag gör utöver mitt deltidsjobb brukar jag lite skämtsamt svara att jag filosoferar om livet. Och visst det är sant. För min terapi handlar mycket om att ändra min syn på mitt liv och på mig själv. Men just det faktum att jag inte klarar av att göra fler saker än en sak om dagen utan att få panik är inte något jag nämner. Jag har klarat av att ha flera bollar i luften förut, men den senaste tiden har min förmåga till multitasking varit lika med noll. Och nu denna vår, kommer den behöva komma tillbaka till sitt vanliga jag. Och som sagt är jag lite överväldigad över det, men på något kosntigt vis ändå förväntansfull. Ser fram emot att ha saker att göra, att ta mig igenom det, och att vara nöjd med det jag gör!! Eller nej inte nöjd, inte tillfreds, utan stolt, jag vill vara STOLT över mig själv!

Ett gott skratt

Om man går in i att arbeta med sina gamla rester men huvudet inställt på att läraren bara gnällt lite väl mycket över min ändå rätt hyfsade text, och sen upptäcker att det faktiskt är förvånande att han förstått något av denna totalt förvirrade och stackars elev som skrev detta för ca ett år sedan, så kan man ju åtminstone glädja sig över att eleven (dvs jag :P) verkar ha fått 1 - förmåga att inse att allt jag skriver inte är perfekt, 2 - distans nog att skratta åt min egen text, 3 - förhoppningsvis kunskap att strukturera upp denna text, till idag. För detta är faktiskt roligare än vad jag trott, att bearbeta gamla texter. Det är rent ut sagt kul. Om man lyckas ha distans till den där stackars eleven som satt och slet sitt hår för ett år sedan :P

Rester

Dagens schema: RESTER!!

Idag skall det betas av rester som jag har på FMA. Jag skall börja med en tenta där jag har både instruktionerna, själva tentan jag skrivit och betyget och motivationen till varför det skall kompletteras.
Så får vi se hur det går :)


Motivation!

Jäklar i gatan vad livet kan vändas på en snabbis! Mailade återigen GBG universitet idag och påminde om mitt mail och fick faktiskt svar!! Dem svarade att jag skulle söka utbildningen och att dem därefter kunde se om jag hade några kurser som jag kan tillgodoräkna mig. Och det är dessutom intagning till just Måleri-inriktningen nu i höst! Men för att kunna söka överhuvudtaget så måste man ha Kemi A, vilket jag inte har. Så idag har jag ansökt till Kemi A på komvux. För även om jag inte hamnar i Gbg i höst så är det något jag kan använda nästa gång jag skall söka :P Så jag skall nu läsa Kemi A via komvux. Dessutom måste jag bli klar med det innan den 15 april då sista ansökningsdagen är. Helst borde jag bli klar innan 15 mars då instruktionerna för arbetsprovet läggs ut. Ja för man skall nämligen göra ett arbetsprov för att komma in på utbildningen. Urvalet görs både på arbetsprovet och på betyg. Så jag skall alltså jobba arslet av mig för att dem skall kunna se OM jag kan tillgodoräkna mig kurser så jag KANSKE kan läsa utbildningen. Men det gör mig inte så mkt. Jag är faktiskt rent av glad över det hela! Det är liksom ett steg närmare min dröm. För jag vill verkligen bli konservator!! I think I will rock som konservator!!! :D
Jag blev så motiverad så jag jobbade i ett par timmar och skrev ett första utkast till en utställningstext om Ada inför sommaren, den behöver dock bearbetas en hel del!! :P
Sen skrev jag med Pamela på msn och blev ännu mer motiverad, denna gång till att sticka! Så nu jävlar skall stickorna åka fram och kreativiteten flöda!!
Allt känns lätt som en dans! - I'm unstoppable!!!!!!!!!!!

från mormorspoäng till dikesbesök

Ja som fortsättning på vad som hände i helgen kom lördagen, som spenderade som en poäng-samlardag.
Vi gjorde nämligen den stora Mormor-dagen. Vi började med Ellis mormor och bosse och gjorde ett besök på hemse för en fika och en pratstund. Sen begav vi oss till stan och fortsatte med min mormor som vi åkte och handlade på ICA Maxi med. Jäklar vad vi fyllde på våra mormors-poäng där!! :)
Sen blev det lite mat på Lilla Elefanten innan vi svängde förbi tofta på vägen hem. Och gjorde oss iordning och begav oss återigen mot stan för att göra Visby lite osäkrare. Vi klev in på Munken, tog oss en titt och insåg att jahaja, det är helgen innan löning ja.. lite tomt var det. Men det kom igång riktigt bra där sen och lagom med folk och jag hade ju som sagt lovely sällskap!!
Söndagen var lite segare, vi var mest hemma. Jag fick något som nog skulle kunna liknas vid en attack. Fast det var mer som något underliggande bubbel. Jag tog en tablett och fick lite frossa och halvsov medan elli försökte hålla en diskussion med mig.. :P Sen efter lite sjukdomsfunderingar så lämnade elli mig på måndagsmorgonen och jag sov mig frisk till idag..
Idag blev det besök hos terapeuten som gick bra. Sen lite inhandling av nutrilett som jag känner att jag behöver ge mig på igen, mest för min egen ork och mitt egete välmående. För jag skiter fullständigt i folks åsikter om mitt utseende!! Jag är snygg!! Så det så!!
Dock kanske inte världens bästa bilförare då jag inte riktigt lyckades bromsa när sopbilen stannade framför mig så jag lyckades glida ner lite i diket istället, men med hjälp av sopgubben och två andra snälla karlar tog jag mig snabbt upp på banan igen. :P

En fredag på ön

Åter en helg har passerat förbi. Denna spenderades med lovely lovely Elli! Hon kom ner till mig denna gång! Hämtade henne vid flyget på fredagen. Sen gjorde vi stan och jag lyckades införskaffa en ny mobil!! Och vet ni vad, det är med tele2/comviq så nu har jag täckning hemma!! Det är ju helt underbart!! Jag kan vara social igen! Och det blev en fin mobil dessutom, en sony ericsson aino denna gång.

Sen åkte vi hem och gav djuren mat innan vi begav hos till Hemse och bjöd in oss själva på middag och Let's Dance tittande hemma hos Jennie. Mycket trevligt!!!

(det skall föreställa Jennie och Elli där nånstans i mörkret)

Ingenting

Okej. Jag har inget roligt att skriva. Men jag skriver ändå. Så det får bli ett sånt där vad jag skall göra diag inlägg. Jag skall: hoppa i duschen alldeles strax, städa mitt rum litegrann, åka in till stan, luncha med lina och emma, fika med US, hem ge djuren mat, iväg på kören. Yes there you have it. En massa saker men ändå ingenting :P


the shit

Måste bara meddela att NU (00:50) är jag hemma från middagen med mina kära gamla klassissar. Helt underbart. God mat. Underbara människor. Och mycket glada skratt. FMA:are is the shit!

Middag i Väte

Jag skall inte bli brevbärare i mitt nästa liv det är då en sak som är säkert!! Har spenderat största delen av dagen med att tillsammans med mamma dela ut lappar med inbjudan till vårat infomöte om projektet som skall vara nästa söndag. Vi har kört runt till alla i Hablingbo och än så länge de flesta i Silte. Fy fan vad tråkigt!! Har dock lyssnat på P3 under tiden och det muntrade upp en del :)

Har precis gjort mig iordning då man är bjuden på middag i Väte idag minsann. I förra veckan sprang jag på Ulrika och Inger från min gamla klass på skolan och då jag skulle möta upp Lina för en fika då så hängde brudarna på och vi hade jättetrevligt som man alltid har med dessa damer. Så vi beslöt oss för en middag ikväll hemma hos Inger i Väte. Så det skall bli supermysigt!!

Börjar bli lite ordning i mitt strukturerande btw. Men behöver införskaffa lite pärmar imorgon när vi ändå skall in till stan. Men shit, om det blir struktur på arbetet så jag faktiskt kommer igång då måste jag ju faktiskt arbeta oxå, jobbigt! :P


Life Support

.



Look, I find some of what you teach suspect
Because I'm used to relying on intellect
But I try to open up to what I don't know

.

No other road
No other way
No day but today





.


Kreativiteten

Har ju ansett mig kreativ emellanåt. Och skrev ju något om att jag gjort en massa skisser jag skulle trycka på tröjor för ett tag sen. Och ja efter lite om och men så fick jag till slut hem textilpennorna och sen tog det ju åter lite tid innan det blev något produktivt gjort. Men nu har jag i alla fall skapat ett motiv på en hood. En grå hood med dragkedja har blivit pimpad. Den inhandlades för detta ändamål innan julen och nu är den klar! Och jag är riktigt riktigt nöjd.



Detta är baksidan. Sladden och noterna fortsätter runt höften och in i den högra fickan på magen. Och på vänster ärm står det *PLAY*IT*LOUD* vertikalt. Som sagt var. Jag är riktigt nöjd!
Det är alltså ritat med textil pennor. Allt är ritat på frihand direkt på tröjan förutom lurarna, som jag skissat först på papper, som jag sen klippt ut och lagt på tyget och ritat runt så jag hade konturerna. :D

Struktur i vardagen

Började dagen tidigt idag och var i skolan vid 9.00 för att medverka vid kursstart. Har avlägsnat mig från föreläsningen i kursen Möbel och Interiörshistoria för att jobba lite med att strukturera upp min vardag denna vecka. Jag måste få en struktur på mitt arbete med jobbet, projektet och framför allt resterna i skolan. Så det blir till att skapa ett schema som jag skall följa denna vecka så jag kommer igång med saker igen.
Så just nu är planen att strukturera fram till lunch, då jag skall luncha med lovely Lina på Ringduvan. :)

Sherlock Holmes

Om blogginlägget blir seriösare idag är tveksamt. Dagen har ägnats ganska mycket framför datorn även idag. Har jobbat litegrann. Även lyckats uppdatera och bli uppdaterad av Elli och lite annat folk. Tagit en isbitande promenad till Petes för att kolla läget där, dem har börjat bygga om köket inför sommaren nämligen. Fikat med morfar, moster lotta och mamma. Och ja nu har jag fixat mig någorlunda då jag och mor skall bege oss till stan för ett biobesök, skall se Sherlock Holmes, jag får väl lämna en recension ikväll eller imorgon :)



Helg

Jahaja, denna helg blev kortare än väntat. Lite snopet kanske men allt blir inte som man tänkt sig. Funkar det inte så funkar det inte, svårare än så är det inte. Och ärlighet är ju det som vara längst trots allt. Men livet går ju vidare och man är ju en erfarenhet rikare.

Ikväll blir det nog mest tid framför datorn. Imorn blir det nog lite jobb istället. Och kanske lite mer seriösare blogginlägg :P


Hemma hos mor

Asså jag och min mamma kommer oftast bra överens. Men ibland smäller det. Och så inser man att det är fan inte lätt att flytta hem till sina föräldrar efter att man bott själv. Det är fan krävande. För båda parter. Jag längtar så grymt efter att bo själv igen! Men men, får se det positiva i det hela fram till hösten i alla fall. För visst finns det positva saker med att bo hemma hos mamma. Just nu står det stilla, men dem finns! :P

Idag har jag städat. Inte så mycket som jag skulle. Men en del. Jag hatar att städa. Det är det absolut värsta jag vet!! Vissa tycker illa om att tvätta, vissa tycker illa om att diska, men jag säger då det, att dem sakerna är ingeting jämfört med hur otroligt plågsamt och förskräckligt tråkigt jag tycker det är att städa!! Fy fan för det!! Jag kan inte ens uppskatta det när det är klart. Visst det är fint shore, men det väger inte upp själva städandet, nej usch!!

Börjar bli nervös inför helgen! Oj oj! :)

Jag är kär!!

Ja det är jag faktiskt!! Helt jävla förälskad!! Så underbart vacker, så perfekt för mig, funkar med mina vänner, allt är bara så himla tipp topp!!
I'm in love med Jaktvägen 6!!
Den är ju såååå sjukt snygg!! Så perfekt stor för mig! Och det som gör att den ligger ännu mer i topp är att den ligger på samma gård som Ellis lägenhet! Fatta hur lovely och underbart det skulle ha varit!! Vad är väl en bal på slottet.. alldeles...alldeles...underbar!!
Ja jo men drömma kan man ju göra. Shore den är inte dyr, men var i H*vete skall jag få dem pengarna ifrån?? Jag har inge jobb så jag skulle inte få någe lån. Och om jag lyckades skrapa ihop ett lån så skulle jag i alla fall inte kunna betala kontantinsatsen. Och om jag av någon outgrundlig anledning skulle lyckas med det så kan jag inte sitta med en hyra på 3500:- (plus lån) när jag som sagt var inte har något jobb... nej usch o fy.
Men så underbart det hade varit! jag hade kunnat tänka mig att gifta mig med den! Och leva lyckliga i alla alla mina dagar!

Amanda Nelson Johansson - Konservator?

Idag har jag haft en ganska bra produktiv dag.

Började dagen hos terapeuten. Och vi skall börja minska våra möten så dem är lite mer sällan. Känns bra. Jag har mått bra den senaste tiden och känner att jag börjar klara mig mer och mer på egen hand. Jag har mina verktyg och vet hur jag kan jobba mig ur olika situationer. Därmed inte sagt att jag klarar allt. Men en hel del. Det roliga är att vi för två möten sen tog upp hur vi skulle fortsätta. Vi hade då träffats tio gånger. Då kände jag genast att jag inte skulle klara mig själv. Jag fick nästan panik av tanken att inte gå till terapeuten mer. Men nu känns det mycket bättre. Visst jag vill fortfarande inte stå helt själv. Men jag är mer trygg i att jag klarar mig bättre och bättre.

Sen stack jag till skolan och har skickat en massa mail. Till chefen så jag har lite koll på vad jag skall ta upp med studenterna imorgon när jag har Arkitekturstuga för sista gången. Till både studentvägledare och programansvarig på Göteborgs universitet angående Konservatorsprogrammet med inriktning på Måleri. Det är det jag kan tänka mig att vidareutbilda mig till, Målerikonservator. Men då programmet är på 3 år och jag bara har 2 år kvar med fulla csn-medel och egentligen borde ha läst en del liknande kurser på FMA så mailade jag dem och kollade läget lite, så nu väntar jag på svar :) Och så till min handledare på praktiken på Nationalmuseum. Skulle vilja ha lite vitsord från dem om jag skall börja söka jobb i höst. Och annars med så jag kan bevisa att jag varit där :)

Sen lunchade jag med Malin E som jag gick i samma klass som på gymnasiet. Riktigt trevligt. Det var ett år sen sist vi träffades så vi hade lite catch up to do. Och vem vet kanske hamnar vi i Gbg båda två om ett tag. Vi får väl se hur det utvecklar sig med livet :)

Nu skall jag sätta mig och förbereda morgondagen. See ya!

Uppe med tuppen

Gick upp tidigt som tusan idag, kvart över sju!!! Helt sjukt!! Jag har tydligen slutat vara morgonpigg. Jag har nog lämnat den tiden bakom mig när jag kunde gå upptidigt utan problem oavsett hur lite jag sovit. Lite jobbigt. Betyder det att jag är gammal? Eller betyder det att jag fortfarande är tonåring som behöver sova hela dagarna? Eller?

I alla fall så var jag och mor inne istan idag på projekt möte på museet. Sen lånade vi upp hälften av biblioteket som referens material. Och så blev det lunch och fika på Donners Café hos Melinda med Lina. Riktigt trevligt! Pratar med Elli i telen nu. Mamma kom ner imorse och hade fått teleräkning och ja.. det råkade vara liiite dyrt till just det mobilnummer som råkar gå till Elli, hoppsan! :P

Mormor 79 år

Idag har vi varit inne på Gråbo och firat min mormor som fyllde 79 år. Congrats! Har lite svårt för våra släktmiddagar, visst det är väl egentligen ingenting och klaga på. Man tar sig igenom dem oftast utan större missöden, men ibland så smäller det och då gäller det att hålla sig undan. Käkade en tårta från Folkeryds i Burgsvik, en Stenhuggartårta som var formad som en slipsten och innehöll bla punsch och valnötter. Det var ingen tårta för mig, nej fy! Hemma nu i alla fall och håller på och eldar i kakelugnen för att få lite värme när jag sitter framför datorn. Det är mestadels det jag gör här hemma, sitter framför datorn. Och ja absolut är det jobb och plugg jag sysslar med :P

Vår

Nu är jag förbaskat trött på denna förbaskade snö!!! Ge mig vår!! NU!!! Är trött på att frysa. Är trött på det vita. Vill ha sol och grönt och värme.

Septum

Ja just det jag piercade mig ju oxå i Sthlm. Rättare sagt på Swahili Bob. Johan samma piercare som gjorde min i läppen som jag alltså tagit ur nu, men funderar på att öppna upp efter sommaren :) Denna gång blev det en septum. Haft det i åtanke ett bra tag, och när jag nu inte har något i läppen har jag känt mig lite naken, så nu är det klappat och klart! Jag har hål i näsan! :)



  Den skall rengöras oxå :P



Nyår

Nyår spenderades i Sthlm hos Elli i hennes nya lya i Bollstanäs, Upplands Väsby. Det var vi, hundarna och katterna. Lugnt, trevligt och perfekt! :)

Vi började eftermiddagen med en promenad på vid Norrviken, på hemvägen gick vi på isen. Vi var väldigt tveksamma där i början men det gick ju fina fisken!

    

Som sagt, vi och alla djuren :)


Oj oj oj!!

På fredag smäller det! Den kommande helgen kommer bli mycket intressant :) Är jävligt nervös men tror ändå det kommer gå bra. Ggaaaahhhh!! :D Det är en lite skräckblandad förtjusnin. Mestadels förtjusning trots allt :) hihihihihi

Man måste ju hålla vad man lovar

Ja jag har ju lovat att lägga upp bilder ett bra tag nu, men som ni märkt har det inte riktigt blivit av.. Men idag täntke jag slå slag i saken. Rättare sagt nu. :)


Utgång på Juldagen:








Var ju i Sthlm innan jul oxå:


Vi fastnade på stationen i Sollentuna när vi var på väg hem till Belinda och fira hennes födelsedag




lite suddigt kanske :P

En michelin-gubbe på Gråbo:


En välimpregnerad raukan beredd på äventyr!

Julgranen på jobbet :P :



Skall lägga upp lite mer bilder från senaste sthlms-besöket later.. :)

Lyssna på texten!


Vadå yrkesångest?

OMG vad jag vill flytta till Sthlm!! Satt och kollade lägenheter i Väsby och insåg att nej jag kommer aldrig ha råd att skaffa mig en egen lägenhet. Så var den drömmen slut! Bara blunda och gå vidare.. Bajs! Men jag vill i alla fall flytta till sthlm! Så det så!!

Pratade med Karin på msn idag. Saknar Karin! Vi hade en bra tid där på Volontärgatan :) Vi pratade om det här med att ha en utbildning men inte kunna göra något med den. Jag har spenderat 3 år och en jäkla massa studiemedel på att utbilda mig. Och för vad?? För att jag skall kunna gå arbetslös utan en chans till jobb inom mitt område? Och det gör ju att jag börjar ifrågasätta varför jag pluggat det jag har pluggat överhuvudtaget. Varför? Visst jag tycker det är kul. Shore. Men det är inte ens så att jag har en titel. Det jag är finns liksom inte. Visst behov av mina kunskaper finns men det är inte samma sak. Och vadå kunskaper, vad fan kan jag? Det är mestadels så jag känner, att ju mer jag funderar och vrider och vänder ju mer inser jag att jag inte kan. Ju mer inser jag att det finns saker som jag behöver lära mig. Självklart har en del fastnat i huvudet under utbildingen. Men det känns mer som om det gått in i ett öra och när tentan är avklarad och nästa kurs påbörjad så har det gått ut genom det andra örat igen. Suck! På det viset tycker jag om mitt nuvarande jobb. Jag får repitition av det jag läst, och får dessutom lite erfarenhet som jag tror är väldigt bra att ha. Visst jag kan tycka mitt jobb är pest och pina emellanåt, men det är mestadels pga dem krav jag själv sätter upp för mig själv. Det är JAG som har för höga krav. Inte studenterna. Och inte mina kollegor. Utan jag. Och då är det ju bara jag som kan riva ner dem. Jag måste ju alltid utgå från mig själv. Och jag kan omöjligt ha allting från en kurs jag gick för 3 år sen i huvudet, så då får jag förbereda mig lite och i vissa fall erkänna att detta kan jag inte. Och det är inget fel med det. Men jag måste inse det. Jag måste erkänna det för mig själv först. Sen kan jag gå vidare med det.

Jag har lite halvt panik inför hösten. Inför vad som kommer hända. Vad jag skall göra. Hur jag skall kunna överleva. Jag vill som sagt till Sthlm. Men konkurrensen är tuff just nu när det gäller jobb och lägenheter. Och det är klart att det skrämmer en aning. Jag hade dödat för att få mig en egen lägenhet, men jag kommer ju aldrig få lån utan något jobb. Och jag får ju inget jobb om jag inte kan bo nånstans. Ond cirkel det där..
Å andra sidan så löser det sig. Det gör det alltid. Jag skall jobba sommaren ut, spara pengar och sen se till att börja söka jobb ordentligt. Och söka allt. Vad som helst. Jag måste få ordning på mitt liv!

Reaktion

Jahaja nu är man hemma. Hade en riktigt trevligt båtresa med Jennie och en gammal högstadiekompis som vi blurrade på med hela båtresan. Var länge sen den gick då fort. Riktigt trevligt!!

Sen kom jag hem och in i huset och mötte mamma som när hon fått syn på min piercing bara började skratta och skratta och skratta. Säkert i fem minuter (med lite pauser). Sen blev hon seriös, men direkt hon fick syn på piercingen igen började hon skratta. Jag vet inte riktigt hur jag skall tolka den reaktionen. Var kanske inte riktigt den jag väntat mig. Hade mer väntat mig något muttrande om att det såg förskräckligt ut, men istället så börjar hon bara skratta. Ja det var en spännande reaktion :D ha ha ha ha ha

Hem

Idag bär det av hem mot ön. Känns lite vemodigt. Lite dubbelt. I LOVE sthlm och det är alltid underbart att crasha hos elli! Men samtidigt är det ju skönt att komma hem. Visserligen är ju ellis lght mitt hem med :P eller? he he Men sen är ju den där lilla ångesten med alla måste och saker man skall göra när man kommer hem, tillbaka tillvardagen alltså. Usch för vardag..
Vi sitter och pratar drömmar och framtiden. Nice med lite talk. Funkar alltid att ha talks med elli :) Calzone!

Piercad!

Wohoo!! Idag small det! Jag har piercat mig! En septum piercing. Alltså i mitten i näsan. Är så jäkla nöjd, Skitsnyggt!!!! Lovar att bilder kommer när jag kommit hem och kan lägga upp bilder på datorn. Är riktigt riktigt nöjd!! Så kul! Och ett MEGA stort TACK till Elli som gav mig det i födelsedag/julklapp. Love love love henne always!!!
Det gjorde inte så ont heller. Jag tyckte ju att det gjorde något så in i h*vete ont när jag piercade läppen 2006. Då hade jag inte förberett mig på att det skulle göra så ont och därmed gjorde det hur ont som helst och jag blev nästintill svimfärdig. Idag var jag beredd på en nära döden upplevelse med smärta och var så jäkla nervös!! Det roligaste är att jag blir så sjukt kissnödig när jag blir nervös så bara det var jobbbigt att koncentrera sig på :P I alla fall så gjorde det i slutänden inte så fruktansvärt ont. Det var till och med något jag kunde stå ut med. Och man I'm nöjd!!!!

Min älskade kusin!

It has been a while.. Jag vet.. Men är i Sthlm hos elli och då hon nyligen flyttat har internet krånglat. I alla fall så har jag det fint som snus som vanligt hos Elli! :)


Igår ringde min kusin. Kristian. Från Indien. Jag skrev ett brev till honom för typ en månad sen och han hade fått det och ringde upp mig. Jag blev så otroligt glad så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Det betydde verkligen hur mycket som helst. Vet itne hur jag skall förklara.. Men det är alltid tufft när någon man verkligen bryr sig om är långt borta. Men jag vet att han alltid finns där för mig och vice versa. Jag älskar honom och saknar honom!! Och det gjorde verkligen min dag och min vecka att få prata med honom <3

RSS 2.0