Gaahhh!!

Allt känns skit just nu! Idag var första "riktiga" skoldagen på ett bra tag för min del.. Men det var inge roligt. Förmiddagen var förjävlig.. Sen hade jag ingen matlust.. Eftermiddagen var roligare men inte så mycket. Det är så himla mycket just nu och jag har ingen lust med någonting längre.. Allt känns skitjobbigt.. Pengarna bara rinner en ur händerna dessutom! skit skit skit!!!

Miami Ink

Idag kommer Belinda!! Wohoo!! Skall hämta henne vid båten sen vid 14.25. Innan dess skall jag dock hinna städa och gå till systemet. Men det hinns nog med.. Dock är det mitt favvo-program på tv just nu som gör att jag itne riktigt kommit igång, he he. Miami Ink! Visserligen avsnitt jag redan sett, men what the fruit, love it anyway. Vill verkligen tatuera mig igen, men har inga pengar, det suger!! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)


Tränings-trött

Har precis kommit hem från träning på Friskis. Kände inte alls för att gå egentligen, då är det ju ibland tur att man har en träningskompis som man hjälper en med motivationen. Sen är det ju alltid bra efteråt, när man väl har tränat! Men nu vl hemma igen är jag riktigt trött!! Men jag har i alla fall tränat!! he he =P

Imorn kommer Belinda ner!! Skall bli hur kul som helst. Vi skall parta som bara den!! :) Senast vi sågs var en lite udda men väldigt trevlig kväll. Vi sågs en lördagkväll efter Belinda slutat jobbet inne på centan, gick till barcelonabaren och drack en latte innan vi gick vidre till.... jo centan, sen fastnade vi där hela kvällen. Vi gick omkring, satt på en bänk här, en där och så vidare. Det är så skönt när man bara kan snacka bort en hel kväll utan att egentligen reagera på var man spenderar sin tid. Love my little Belinda!!

et Voila!

Tänkte jag kunde roa mig med att lägga upp lite pics på mitt "långa" hår jämfört med nu:) Okej, jag erkänner jag har inte så mycket att göra, och orkar absolut inte plugga, så.. Voila!!

Shopping gör en alltid på bättre humör

Vissa brukar anse att jag är ganska grabbig av mig. Men ibland kommer min feminina sida verkligen fram, som idag. Jag fixade lite överhängande WRG-jobb idag på skolan. Men sen gick jag till frissan! Det brukar ju alltid vara skitkul, var inte så kul idag men helt okej, känns mycket bättre nu när jag äntligen fått bort min "hockyefrill", he he. Men sen gick jag vidare och shoppade lite och då blev allt genast mycket bättre!! Det är egentligen sjukt hur bra man mår bara av att spendera lite pengar och få hem lite nya grejer. Shoppade bara lite smått men pengarna rinner lätt iväg.. ehh.. =)

Irritation!!

Har precis kommit hem från medlemsmöte med WRG. Jag är sååå sjukt trött på den klubben just nu!! Antagligen fel av mig att gå dit idag då jag redan innan var förbannad, besviken och sårad av andra anledningar. Men man blir itne direkt på bättre humör av att gå på medlemsmöte med den klubben då.. Samma diskussioner som ältas, gnäll på allt och alla.. ÅÅåhh!! Aargh!!
För att få lite positiva upplevelser som kontrast mot ikväll, beslöt jag mig för att hänga med Jessica till Rick Lemays clinic i Sanda och glo lite imorn. Skall bli kul:)
Nu skall jag försöka sluta vara arg, irriterad och besviken och slappa lite innan jag kastar mig i säng..

Plugg hos Lina

Idag skall jag iväg och plugga lite hos Lina. Skall bli kul att ha lite sällskap med sådana tråkiga saker:)
Fick meddelande från CSN idag om att mitt merkostnadslån inför Ryssland är beviljat, kommer alltså komma in helt sjukt mycket pengar på mitt konto imorn!! Wohoo.. Skall bara komma ihåg att inte använda dem!! och det är inte vad jag är bäst på.. eh he he. Sen är det medlemsmöte med WRG ikväll med! Bestämde mig för att åka dit, bör visa mig där lite mer just nu känner jag, var ett tag sen sist..
Nej nu skall jag ringa Lina och se om hon är igång ännu så jag kan bege mig

Baggauktion

Nu är jag tillbaka i stan igen. Skall dra på Friskis med Lina alldeles strax. Skall bli såå skönt att träna! Som tur är, är det Bas vi skall gå på, är ju inte riktigt i form för Medel och de andra jobbiga passen.

Har roat mig med att lägga in lite pics från helgen


Har ju helt glömt att skriva att jag och mamma var på baggauktion i Sjonhem i söndags. Tänkte på det när jag gick omkring där, mina kompisar går på vanliga auktioner medan jag går på baggauktioner, hello bonde! he he. Men det är riktigt kul! I år köpte vi ingen bagge, har en hemma som vi skall använda i år oxå. Men det är kul att träffa folk och se på baggarna.


Utdelning av hästar

Sista dagen i Hablingbo. Mamma är expert på att få mig att känna dåligt samvete för att jag aldrig spenderar tillräkligt lång tid i Hablingbo när jag väl är här... Men nu har jag faktiskt varit här i fyra dagar och måste ta mig tillbaka till mitt sociala liv i stan som jag varit borta från ända sen jag blev sjuk!

Idag skall vi köra hästarna till dem olika ställen dem skall till. Vi har ju två hästar nu, Magnolia och Calypo, som båda är till salu. Calypso skall idag åka till Grötlingbo på foder i ett år innan han blir köpt av samma ställe. Magnolia skall återigen till Frida för lite uppträning så hon kommer i lite form och så, vi har ingen eventuell köpare på henne ännu, men några spekulanter finns, får se vad det blir.

Calypso Bar & Dyple Dee Magnolia

nya looks:)

Som ni ser har jag ägnat mig åt att desiga om litegranna på bloggen idag. Tröttnade lite på det gamla och kände att om jag skall se till att börja blogga lite mer igen så får det vara med ny design! Så va tycks?! :) Fint tycker jag! Kan ju inte gå ifrån det gröna, min favvofärg!:)
Det jag dock borde ha gjort är att sitta och knåpa på min engelska assignment som skall in imorn.. Inte speciellt jobbig uppgift så det är bara att sätta igång. Vi skall förklara ett fenomen, a casual relationship to a phenomenon. Och ämnet fick vara precis vad som helst. Att få det så fritt är nästan svårare än att få något tilldelat att skriva om. Visst när man väl kommit igång med skrivandet är det lättare, men just det att starta och faktiskt komma på Vad man skall skriva om blir den svåra biten. Jag har valt att skriva om varför alla Jane Austens romaner slutar vid bröllopet av hjältinnan. Lite Austen-nördigt kanske, men jag tycker om min Austen!!

Tillbaks i träning

Sen jag var hemma i Hablingbo senast har jag varit sjuk. Var hemma från skolan hela förra veckan, totalt slut i kroppen. Men nu är jag somn tur var frisk igen! Ibland kan det vara lite skönt att vara sjuk och få vara hemma och ta hand om sig själv.. men efter en vecka har man desperat behov av ett normalt liv igen, socialt och aktivt.
Nu är jag tillbaka i Hablingbo igen, åkte med mamma ner i lördags och skall åka med henne in till stan imorgon. Det är kul att komma ut på landet, men ganska skönt att komma hem till stan igen :)

Det som skall bli riktigt skönt med att komma tillbaka till stan är att jag efter sjukdom och Hablingbovistelse skall få börja träna igen. Tror det blir Friskis på onsdag :) Har visserligen gått lite promenader nu här hemma men inte riktigt samma sak.. Efter en ganska lång period av lite slappande vad gäller motion och hur jag ätit skall jag försöka igen!

"Släkten är värst" ??

Ikväll bär det av mot Hablingbo. En "sista" släktmiddag innan min moster beger sig tillbaka hem till Grekland. Skall bli trevligt, även om det ibland känns som lite väl mkt släktandet i vår släkt. "Släkten är värst" eller hur var det nu? =P
Imorn är det arbetsdag med WRG i Vänge. Vi i US skall måla övervåningen, lär bli ett kladdigt uppdrag, men vi skall nog försöka få lite färg på väggarna oxå.
Nej nu skall jag fixa håret lite innan jag o Karin skall på en IcaMaxi+Rusta tur :P

hej svejs

Friskis again

Idag och igårkväll hade vi utländska gästföreläsare från England och USA. Vilket jag har tyckt varit skitintressant!! Visst man fattar inte nära allt dem säger, när dem snackar in sig i sina termer men jag tycker ändå det har varit grymt lärorikt och kul. Men tyvärr är jag nog den enda som är så överdrivet positiv...

En liten del av klassen (vi som ville och orkade) var med en del av dessa gästföreläsare på en liten trip till Stora Karlsö igår oxå. Det var slitsamt och mindre kul. Snackade dock en del med proffesorernas fruar och tränade därmed min engelska en del, vilken jag även fick beröm för!! He he :)

Och så ikväll var det ju Friskis time again. Jag+Lina och denna gång även smått galna Idahoe som hon heter i min mobil. Ida W alltså :P Denna gång var det bas, vilket jag tyckte var mycket bättre! Det var jobbigt men inte i närheten så jobbigt som medel. Så jag känner nog för att köra bas ett par gånger till innan det blir medel igen. Lina däremot älskar att svettas så hon vill köra medel. Inte min grej att plågas :P he he

Jag har blivit pensionär! Japp its a fact. Igår gick jag nämligen och la mig klockan 21 och det är nära läggdags även nu och vad är klockan jo 21:22. Shit, änden är nära..

So long youngies

Back in business

En lång-helg har gått, men den kändes alldeles för kort. Är ganka trött nuförtiden, vilket inte hjälper till.. Vet inte varför, måste kanske se till att sova ordentligt, kan ju vara så enkelt :P

Jag har fruktansvärd träningsvärk idag!! Jag och Lina var nämligen på Friskis & Svettis igår. Första gången för mig, men jag är hooked!! Skitkul, men jäklar vad jag svettades och som sagt har jag en enorm träningsvärk idag.. Värst är magen och muskeln vid armarna och axlarna. Men längtar redan efter nästa pass, känns verkligen att det gör nytta :) så onsdagkväll är bokad för Friskis.

nu skall jag nog fixa lite the och hoppa i säng och läsa..

tjo

VIP besök

Idag skall det försökas klämmas in en hel del saker. Först ut är det skolan, sen en gruppuppgift som skall in, sen blir det stan innan jag skall ta över Picasso från mamma, Picasso skall sen få ha det super med Anna o Jocke då jag skall iväg på styrelsemöte med WRG. Känns lite jobbigt eftersom jag är så sjukt trött att jag bara vill lägga mig i sängen och glo på the tudors hela helgen. Men skall bli kul att ha darling Picasso här i stan under ett par dagar:)

RSS 2.0