Jisses än da

..vad mycket som hänt sen jag skrev sist. Skolan har slutat. Sommaren börjat. Camp Vänge har startat och dragit förbi med succe. Jobbet har börjat. Midsommar har passerat. Släkten har kommit. Ja allt är i full gång..

Ja helt enkelt har jag insett att jag har minst lika mycket om inte mer att göra under sommaren som resten av året :)
Har precis kommit hem från show- och medlemsmöte med WRG. Och imorn skall jag till frissan!! Skall bli superkul! Mitt hår behöver verkligen en genomkörare, ser förjävligt ut nu. Och som elli sa sist vi sågs har jag ju övergivit oss rödtottar så tänkte jag skulle försöka gå tillbaka lite till det, får la se hur det blir:) Sen på kvällen skall jag iväg till Roma för att gå på gratis premiär av romateatern med Ida W, Karin M och en till kompis till Ida. Skall bli hur kul som helst!! mestadels för att det var alldeles för länge sen jag såg både Ida o Karins vackra trynen:)

Nej nu skall jag hoppa i säng med Harry Potter, so long :P



Flyttandets plågor

Nu befinner jag mig hemma i Hablingbo. Skall ha möte med jobbet på tisdag och mamma var i stan idag så jag passade på att följa med henne hem. Tog med en del av dem saker som ju skall packas och flyttas hem nu under sommaren. Det är den eviga pinan att vara student, det är ett förbaskat flyttande hit och dit. Och nu börjar till och med jag bli trött på det. Under mina hittils 3 år som högskole student har jag flyttat 8 gånger inklusive flytten hem till mamma nu i sommar. Dock skall det poängteras att det var 5 ggr under ett år, när jag bodde i Sthlm. Men nu börjar jag som sagt bli trött på detta eviga flackande. Vill ha en lägenhet där alla mina saker finns på ett och samma ställe och där det faktiskt ser ut så som jag vill ha det!! Men det blir inte så till hösten heller.. Skall bara har en lägenhet i 7 månader då innan jag och Pam pyser iväg till England, så då måste jag kunna säga upp den under den perioden. Men vill ha min egna lägenhet!!!

Har börjat lyssna på Amy McDonalds skiva som det går en massa reklam om på tv, och den är verkligen skitbra!!! Lyssna på den så får ni se! nästan lika bra som fransk schlager:P

En välbehövlig slappdag

Idag har jag haft min första riktiga slappdag på evigheter. Och jag måste säga att den har varit mig väl förtjänt!! Egntligen har det inte ens varit en regelrätt slappdag då, jag och anna faktiskt planerat klart allt det sista inför Camp Vänge 2008. Camp Vänge är ett ridläger som hålls i WRG's regi och det mesta inför det Ungdomssektionen (dvs jag) hållit i. Det skall bli skitkul att det snart är igång!! 16-19 juni :)
Men annars har det varit slapp..

Imorn skall Karin åka hem från ön.. Flyttlasset går imorn.. Så det blir lite bye bye till Karin och sen kanske jag möter upp torkel och janne som skulle in till stan (dvs elli o jeanette :P)

Igår var det avslutningsfest inför sommaren. FMA firade jämte studenterna i stan, he he. Nej men jag hade skitkul i alla fall!! Och det var dessutom hur kul som helst att elli och jeanette var med!! Saknar att umgås med min elli!!

nej nu blir det lite läsa innan det är tidig sängdags ikväll..
Schov gott

Opponering

..är vad som står på dagens skolschema. Känns lite spännande men framförallt ganska läskigt då jag är först ut med min opponering på upppsatsen Gotländska djävlar - Hur djävulen har illustrerats i de gotländska kyrkorna. Är inte alls lika nervös inför opponeringen på min egen uppsats. Dels för att jag inte är först med den, men även för att det mesta jobbet ligger ju på opponenten och inte på mig som respondent.

Har haft två underbara dagar nu, där vi samlats utanför muren vid söderport och legat i parken och pluggat. Verkligen kanon!! Så jäkla mysigt så man knappt velat lämna uppsatsläsandet... he he. I söndags kväll åkte vi även till kalkbrottet och badade! Det var svinkallt! men ganska skönt så småningom. Mysigt!! :)


RSS 2.0