Zingo

Idag är det plugg som gäller. Har en förbaskat tråkig examensuppgift som skall in på fredag och som jag ej har börjat med.. som vanligt alltså.. men det skall jag nog överleva det med.

Annars är det Valborgsmässoafton ikväll!! Och då är det middag+brasa+troligtvis Rindi som gäller för mig dårå.. Skall bli riktigt nice:) Och träffa stan-gänget seriöst igen, för det var riktigt länge sedan för min del!

Annars är det mycket valp i hjärnan just nu. Den 9 maj åker jag o mamma iväg med morgonfärjan tomhänta och hem med kvällsfärjan med ett litet liv i famnen. Nämligen: Zingo!! En då 9 veckor gammal valp.. Hans mamma är en Isländsk Fårhund och pappan kan man säga är av okänd härstamning, men troligtvis oxå han en Isländsk Fårhund. Skall bli hur kul och spännande som helst att få hem det lilla livet!

image25

ÄNDRING!!:
Vi kommer att hämta det lilla livet redan i övermorgon. Blev hux flux upptagna med en bokning på onsdagen den 9 maj. Oj oj oj nu är det nära!! hi hi
Såååå kuul!!!!!!!!

små lätta moln strax över marken

Då var man hemma igen efter en heldag i Vänge med clinic för Madde Stiwing. Skitkul var det och väldigt givande!!
Det gick skitbra.. Och jag är såå nöjd! Svävar till och med på lite små lätta moln strax över marken:)
Men jag är dock trött som bara den och funderar till och med på att gå och vila mitt lilla huvud bland bolstren i sängen, men det är nju faktiskt lördag så jag får nog hålla mig vaken till efter åtta i alla fall! :P he he
Nu skall jag leka fram lite förslag på logga till gårdsföretaget, Lilla Hallvards. Har inte så bra program än men man tager vad man haver sa Kajsa Varg och stoppa tjugo ägg i pannkakan..

Urblåst

ett troligtvis välbehövligt break

Näst kommande år kommer bli en slags break.
Pratade med studieägledaren igår på HGO, Maria hette hon och hon var helt underbar! Så snäll, så förstående men kom ändå med så smarta och konkreta förslag och tips och förklaringar inte minst. Väldigt bra på sitt jobb den kvinnan! I alla fall kom vi nog fram till att det bästa för mig är att ta ett studieuppehåll ett år från FMA.
Då jag skall prova Grafisk Design i form av en distans kurs på 50% som heter "Interaktiva medier och grafisk design". Och resten av de 50% i mitt liv skall jag antingen söka jobb eller hjälpa mamma med får och ägna mig mer helhjärtat åt hästarna eller något annat givande.
MEN, det finns dock ett stort men, nämligen att det är ju inte säkert att jag kommer in på utbildningen med grafisk design då jag ju anmält mig försent till den.. så jag vill att ni alla håller tummarna*** för jag behlver det breaket från 100% studier..
Blir bara jobbigt att försöka få folk att förstå, och så..
men det är inte min grej till 100% det här med FMA, även om jag tycker att det är intressant..
Och mitt sökande efter det perfekta och just Det som jag vill syssla med fortsätter alltså vidare mot nya oanade höjder. :P

____________________________________________________________________

Idag är det clinic för Madde Stiwing i Vänge som gäller. Jag och Anna skall rida tillsammans. Får se vad vi hittar på att göra. Är inte på sånt topphumör idag men vem vet? Med lite Anna och lite Magnolia vad kan inte hända då?:):)

Sol

beslutens förpestade värld

ja ja det är som vanligt helt enkelt.... ungefär en vecka kvar tills min examensuppgift skall vara inlämnad och jag har inte börjat.. Bestämt vilka kyrkor jag skall ha men inget mer i princip. Men jag tycker ärligt talat det är såååå tråkigt! Och i ren barnslig protest gör jag det inte, jag skjuter och skjuter på det tills det blir panik och måste göras.. Men vill inte!

Igår var det medlems-möte i WRG, om vi kom fram till något vet jag inte riktigt, kändes inte så.. Men lite intressant var det. Vi fick mannekäng-upvisning i slutet för det skall väljas ny klubbjacka. :) det var kul!

Jahaja annars är det mest ångest för allt och ingenting just nu,.. känner mig lite nere..
Men det är ju mest på grund av skolan. Det lutar åt sabbatsår från utbildningen men skall inte ta något beslut förns jag pratat med studievägledaren som jag skall prata med imorn, får se vad hon säger om allt.
Jag skulle inte vara helt "ledig".. försöka hitta något litet skitjobb och sen troigtvis plugga 50% på distans på en kurs från Högskolan Kristianstad som heter Interaktiva medier och grafisk design..typ :P Den är 30 hp på 50% vilket blir ett helt år då. Känns som jag skulle behöva det breaket kanske.. Eller inte.. jag vet inte!! Usch det är jobbigt med beslut..

ELLI 21

Hallå där folks!

Idag fyller min allra käraste vän Eleonor "Elli" Sjöndin 21 år!!!
Därför tillägnas denna blogg henne..



Ja må hon leva
ja må hon leva
ja må hon leva uti hundrade år
javisst skall hon leva
javisst skall hon leva
javisst skall hon leva uti hundrade år
Ett fyrfadligt leve för ELLI, hon leve,
Hurra Hurra Hurra HURRA!! 


Ett enormt stort GRATTIS från lilla mig till DIG!


round and round and round it goes

Det som snurrar i min hjärna just nu är ganska mycket.
Folk som mår dåligt som man vill hjälpa på alla sätt man bara kan, men samtidigt inte vet riktigt hur..
Beslut som borde tas så fort som möjligt men som påverkar ens liv, och speciellt ens framtid..
Ansvar som jag åtagit mig, och måsten som tynger mig..

Men mest av allt är det beslut som borde tas som snurrar runt just nu. Om det nu är återigen ett av mina infall eller vad det kan tänkas vara.. Men i princip alla beslut jag hittils gjort angående mina studier som är ämnet för snurrandet har gjorts på infall av mig. Så varför skulle jag inte följa mina instinkter denna gång? Jo för den förbaskade jävla tryggheten som hela detta samhälle vilar på. Jag är trygg om jag går kvar min utbildning och slutför den. Trygg itvå år till ja, men är jag verkligen trygg sen när jag blir slussad ut från skolan? Arbetsmarknaden för antikvarister är inte ett stort tomt hål som mäste fyllas, man skall snarare vara glad om man lyckas hitta de få små maskhål som finns därute. Och är det verkligen något jag ser en framtid för mig själv inom? Ärligt talat tror jag inte det. Vill starta ett eget företag, men inom denna bransch? Vad skall jag erbjuda? "Hej jag vill titta på dina gamla möbler och prylar, kan jag få en tusing för det?"
Det är Grafisk Design som lockar mig nu istället. Men ytterliggare en jobbig grej är att den bästa utbildningen inom det ligger i Sundsvall! Hallå Sundsvall liksom?!?!?! Det är så långt bort det bara går, och det gör det hela definitivt inte lättare! Jag vill bo kvar på Gotland, älskar denna ö, och har allting här. Ja förutom det med skolan/jobb dårå...
Ja inte är det lätt direkt. Skall försöka få ett möte med studievägledaren på HGO så får vi välan se vad hon säger..

image12

Round and round and round it goes..

Pix

Skall snart iväg och käka pizza hemma hos grannarna med Lotta.. och sen hem o hålla moffen sällskap framför tv:n, trevlig hemmakväll alltså:)

Igår var det tävling med WRG. Och det gick jättebra! Magnolia var duktig som bara den, speciellt i pleasure! Hon gick i form nästan hela tiden och gjorde bra fattningar, dock delvis med tanke på hur det har gått tidigare;) Nej, men jag är jättenöjd..

________________________

Tillbaka efter pizza och en sväng hos morfar.. =proppmätt som bara den!!
Skall sussa tidigt då jag skall upp tidigt som tusan! Senast halv 5!!
Skall ta djuren imorn så mamma slipper det när hon kommer hem med båten inatt, och sen skall jag med den tidiga bussen som går tjugo över 6 uppe från socknen.. Kommer vara helt slut när jag kommer hem sen!!! Hela dagen i skolan imorn och sen ungdomssektions möte för WRG uppe på det oxå.. puh!

Ja just det, de sista lammungarna har kommit nu. De kom igår.. Cikoria lammade, en bagge och en tacka blev det som vi kom fram tills kulle heta Ceasar och Cilla. Så nu är det klart med det i alla fall! Åtta stycken totalt och det är mer än 100% ökning av vår "flock" med lamm:) från sex stycken (iknlusive baggen) till 14 (inklusive baggen), det är inte fy skam!

Nej nu är det sängen som gäller!
Gonatt*

Vit Oleander

Idag åkte jag in till skolan..trots att vi inte hade någon föreläsning! Det ni, det kallar jag ambitiöst!
Jag och Pam hade bestämt oss för att gå på arbetslivsdagen litegranna och på två utav de föreläsningarna - den ena sög och den andra var skitbra! Den som var bra handlade om att starta eget företag, entreprenörsskap och tanken att hyra ut sig själv. Erbjuda sina tjänster som ett företag istället för som arbetstagare i princip. Så jag och Pam kom fram till att vi vill starta företag.. Vi skall nog fila lite på den idén:)

Sen bar det av hem, och hämta min nya mobil!!! WOHOO :D
Visst det var inte länge sen jag skaffade en ny,  men batteritiden på den har varit totalt värdelös så därför skaffade jag en ny, och den är snygg!!
image10
Okej nu gör vi lite reklam för tre oxå.. Men det gör inget, de är bra operatörer! :P
Fin fin mobil! :)

Åhhh jag har sett en film idag hag fick låna av Pam igår...
Shit! vad bra den var! men samtidigt otrooligt jobbig att se.. Påminde mig lite om när jag växte upp i sthlm..(tänker inte förklara hur, just nu iaf)
image11
Vit Oleander heter den, med Alison Lohman, Michelle Pfeiffer, Robin Wright Penn och Renée Zellweger bla.
Bra, rörande film!!

Imorn är det tävling och jag är absolut INTE på humör för det! Känns som om det kommer gå åt helvete, för jag vill inte. Jag vill inte!

God natt

Jisses vilken klang!

Igår var faktiskt första dagen sedan jag skaffade denna blogg som jag inte skrivit i den..
Det ni! Trodde jag skulle vara mycket sämre på just det att skriva i den än jag är..
Kan dock oxå vara ett bevis på att jag hänger alldeles för mycket vid datorn..:)

Igår hände inte så himla mycket heller ioförsi.
Det var ridning på kvällen i Sanda för Vompa, det var typ det enda av vikt som skedde. Och det gick väldigt bra faktiskt! Haft problem med att få henne i vänster galopp och speciellt att få henne att hålla den i mer en ett varv på volten, men igår gick det bra, hyfsade fattningar och varv efter varv så jag var nöjd!
Och likadat idag när jag red, fast idag var det nästan ännu bättre! Hon var jätteduktig!! Men det ör mig lite orolig inför tävlingen på lördag, då hon kanske går jättedåligt för hon har gått så bra nu i veckan.. Men jag håller tummarna för att det inte skall vara så.

Nya lamm har kommit till i flocken. Tackan Amanda (väldigt vackert namn!) lammade i måndags ute i hagen, vilket vi såg när vi satt o fikade så jag o mamma kutade ut för att ta in dem i stallet och se till att de fick i sig mat båda lammungarna. Tänker inte låta en till dö som Erik gjorde, nej nej! Så nu är det stenkoll på dem som gäller. Det blev två tacklamm förresten, som vi döpte till Alma och Alba. Alba är såå söt med en jättestor stjärna mtt i huvudet:)

Idag har jag varit i skolan för första gången på flera veckor känns det som.. Det var kul! Men många var vi inte kan jag säga... Vi har inte alls mycket föreläsningar och inte speciellt intressanta är dem vi har heller så jag förstår dem som åkte hem på sätt och vis, men ändå man missar ju saker.. Idag var vi tex i Domkyrkas klocktorn och kollade på klockorna, och lyssnade på den när de slog. Jag har alltså stått typ 1 1/2 meter ifrån den största klockan i Visby Domkyrka som väger ca 2,5 ton medan den slog, fram och tillbaka, fram och tilbaka.. Fatta vilka krafter som rör sig när den slår. Ganka häftigt faktiskt! Och det lät mycket! Jisses vilken klang, coolt som tusan!
Plus att vi gick ändå längst upp till plattformen, där utsikten över VIsby är helt makalös. Man ser hela stan!! Jättefint!
Bra dag i skolan tycker jag:)

image9

Jah ha alltså vart både där vid fönstrena i mitten på klocktornet, där klockorna sitter. Och längst upp där det är ett stacket vid kupolen!

PS: ja jag vet att jag är en helt insnöad FMA:are, normala människor kanske blir så hänförda av kyrkklockor, men det ÄR mäktigt!!:DS

Puss på er
Flyg Lugnt

Kareoke & Snygg-Erik

Helgen har gått..

I lördags var det arbetsdag med WRG, måla altanen och snacka skit.. Och lite uppfostran av Elliot, en lapphund som gör precis som han vill hela tiden, utom när jag har han, då tvingas han sköta sig minsann. Lite stolt att han sitter fint och tysta bredvid mig medan han drar som tusan och skäller hela tiden med sin matte:P he he

Och jag grundade min kommande solbränna i Vänge oxå, för fy bubblan var varmt det var!! Sommaren är här mina vänner!

Sen bar det av hem igen och sätta ner stolpar i hagen, vi skall bygga en trailbana uppe på Ängsbacken hemma, till oss själva men oxå till de eventuella kunder vi får i sommar i och med det packet med Western Trail vi har med i Hovleden.

50-årsfest hann vi oxå med på lördagen, hos ordföranden i Lantmännen. Det ni! Var ett lotteri och jag vann en Lantmännen t-shirt som jag lovade ha mpå mig nästa gång jag går på krogen...men jag vet inte om jag håller det löftet:P Innan kvällen var slut hann jag även med att sjunga kareoke, vilket var evigheter sen! Men kul som tusan! Blev gamla godingar som Lemon tree och soundtracket till Dirty Dancing. Måste nog skaffa en kareoke-maskin till min födelsedagsfest!!

Söndagen bestod av WA-träning. WA står för Western Allsvenskan och är en lagtävling inom Western ridning. Man tävlar i fem olika ridgrenar och måste vara minst tre i laget, så vi har tränat lite och försöker få ihop ett lag till Divisio I och ett lag till Division II (där jag skall vara med). Men min Magnolia var inte med mig igår, hon var nån helt annanstans och lyssnade inte alls på mig, så det gick itne så bra... Plus att jag hade migrän hela dagen i princip och det förbättrade inte det hela.

Sen var det stress hem, för att fixa sig iordning innan det återigen bar iväg, denna gång till stan för konsert med Markus & Erik från Idol. Så jag har sett Snygg-Erik live!!! he he
Och jag måste säga att både vad gällande skivan, låtarna och framträdandet så var Erik faktiskt bättre än Markus. Markus var bra och det blev bra drag, men det var mer monotont och inte lika varierande och underhållande som Erik. Och Erik är FÖRBASKAT snygg!!!!!

Det är den man jag skall gifta mig med, Erik Segerstedt. Dock vet han inte om det ännu, emn det är en bagatell. Plus att han kan inte få bli avundsjuk bara för att jag skall ha barn med Ola Salo heller. För det är liksom bara så.
Så detta är mina kommande män i mitt liv :P he he



Idag är det att vara snäll och hjälpsam mot min stackars mor som gäller. Så jag hamnar på plus sidan:)

God Morgon


Lantbruk

Har kommit fram till att jag kommer lixom bli en bonde.
Vi skall satsa på fårproduktion med både köttfår och pälsfår, vilket alltså innebär att jag kommer bli en fårbonde.

image5

Detta kommer alltså bli mitt liv. Ta hand om gråa små krulltottar.
Men jag trivs ganska mycket med den tanken. Att jobba med djuren hemma på gården.
Sen får vi väl se hur mycket det blir av att just jag är hemma, då faktiskt mamma är inblandad i det hela oxå, och det är ju än så länge hennes gård, och inte min.
Sen känns det ju lite mysko oxå om mna tänker på den utbildningen jag går, Föremålsantikvariskt program. Visst jag tycker det är skitkul och skulle vekrligen trivas med att ha ett jobb inom det området är jag helt säker på, men det går ju inte så bra ihop med fåren. Eller så är det precis det det gör, att det blir som det break jag nog kommer behöva, lite andra perspektiv och kulturella influenser. För hade min framtid bestått av att bara gå hemma på gården som "bonde" hade jag nog itne riktigt stått ut tror jag..

image6

Jag var ju bara tvungen att ta med en traktor!
Även om vi inte har någon, och jag inte ens kan köra traktor.. Men det hör liksom till lantbruket.

Nej nu bär det av på arbetsdag med WRG i Vänge.
Och sen är det hem o leka bonde som gäller (för än känns det inte så seriöst att kalla mig bonde) :P he he

Erik

Idag har det hänt mycket och ingenting.
En del har blivit av men inte allt som borde ha blivit av, men det är ju som vanligt..

Först väcktes jag av mamma då en utav de första lammungarna inte mådde någe bra. Han var svag och åt inte, och först föröskte vi få igång det så han skulle dia av tackan, men vi insåg ganska snart att dte var hopplöst då han inte ens sög då man stoppa spenen i mun på han, så vi började mata han med den mjölkersättning vi hade hemma. Det gick väl hyfsat men inte så bra, han svalde inte allt utan spotta ut mkt, men vi fick i alla fall i han en del så vi tyckte det var ganska lugnt.
Vi skulle nämligen iväg på möte vid LRF Konsult angående de planer med fårproduktionen vi har och fårstall och så vidare så vi var tvungna att åka. När vi vart på mötet och ännu en sväng förbi Lantmännen och inhandlat mer fårfoder kom vi hem och jag gick direkt ut i stallet till lilla Erik som vi ju döpt lammet till. Han verkade dock sämre så ja belöt mig för att ta in han så han skulle få ordentlig värme och få i han mat ordentligt med sonden. Och det gick bra, tyckte jag. Sen åkte mamma iväg och jag var hemma själv med Erik. Allt verkade gå bra han var lite piggare ch sen sov han en stund, jag gick lugnad och satte mig vid datorn i max 20 min. Och när jag gick tillbakaför att kolla läget var han död.
Det är riktigt synd, men tyvärr livets gång. Han var lite redan när han föddes, och till och med då fick vi hjälpa honom igång, han har inte växt som han skulle under denna vecka och antagligen tog vi in honom alldeles försent. Men som sagt är det inte mycket vi kan göra åt saken nu, sånt händer helt enkelt.. Men det är synd!

image4

Tackan Erika, med storebrorsan Ebbe och lille Erik (närmast i bild)

1 poäng ifrån

Ja så kom då Dagen då jag skulle skriva upp.
Och mycket om och men blev det innan det blev av kan jag tala om.. Först åkte jag och mamma ut till A7 området där Förarprovsenheten har legat förut, men de hade tydligen flyttat till Skarphäll så det var vart vi begav oss sedan. Väl framme så tar jag kort och så och skall bara visa leget, men då har mitt leg gått ut! Det gick ut den 19 februari! Vilket innebär att eftersom jag inte har någon fullgod legitimation får jag inte skriva provet...
Jag blir skitirriterad, mest på mig själv, och ringer i upprört tillstånd till Anna som säger att jag kan ju försöka med att ta med mamma in så hon får intyga att jag är jag. Och samma sak sa även mamma sen när hon kom. Så sagt och gjort går vi in där igen och försöker med det, och det funkar! Så jag fick skriva upp i alla fall.
Men det tar dem ca 20 min att se till att jag blir bokad igen så då får jag sitta o stirra på min dator och vänta med att logga in medan alla andra sitter och svarar på sina frågor..
Och tillslut när jag får göra mitt prov, så får jag ju självklart underkänt med 1 poäng!!! 51/65 och man skall ha 52/65..
Så min dag idag kunde definitivt ha varit bättre.. Men som alla sagt jag hittills pratat med, gaska upp dig du klarar det nästa gång!

Vilja

Äntligen!!
Det får vi så snällt döpt om till Fettis (heter egentligen Veronica) då hon haft juver ner till knäna och en mage stor som en tunna har äntligen lammat! Vad vi har väntat..
En tacka blev det, stor som ett hus och envis som tusan.
Och på grund av sina egenskaper går hon nu under namnet Vilja.
Nu har vi allts tre lamm, två små små bagglamm vid namn Ebbe och Erik och deras gigantiska lillasyster Vilja
_________________________________________________________________

Uppdatering:
Vilja har nu (efter ca 30 min) fått två småsyskon till. För Fettis var inte klar med bara Vilja inte nej..
En till tacka döpt till Velja och en bagge döpt till Verner. Inte undra på att Fettis har varit fet, tre stycken små bebisar hade hon.. Men nu är hon nog klar. Ja det är inte lätt att vara barnmorska till lamm för de fattar inte alltid grejen med att spenorna. Vilja fattade ganska snabbt, Velja trodde jag var mamma och skulle föröska dia mig på alla möjliga ställen, och Verner som hade hittat till rätt mamma fattade dock inte vad det var som skulle in i munnen..
Ja suck, säger jag bara men nu har det iaf fått äta någe alla tre. För Fettis har ju vägrat stå still och vara medhjälplig till på köpet oxå.
Men huuur gulliga som helst är de i alla fall!

Imorn gäller det

..ja precis så är det, Imorn gäller det! Usch, tycker det är ganska läskigt.
Jag skall nämligen skriva mitt teoriprov imorn!
Oh my god, nu är det officiellt... Har varit ganska lugn angående det hela men nu de senaste dagarna har paniken så smått kommit krypande. Asså visst det är ju inte hela världen om jag inte skulle klara det. Det är ju barar att boka ett nytt och sen plugga lite mera och försöka igen. Men det är bara det att det känns som en så stor sak det här med körkort och teoriprovet. Och då är det liksom lite prestige över att klara det första gången..
Men jag har klarat alla fem prov jag gjort på BT på datan så det gör mig ltie lugn, men sen gick jag in på Vägverkets hemsida och testade de 10 frågor som är där och fick 7 rätt, plus att frågorna är ju helt annorlunda gentemot hur de är i BT (Bonniers Trafikskola) Det är ju ioförsi bara 10 frågor så det ger ju ingen helhetsbild direkt men jag blev lite nervös.. :S
Ja ja ni får hålla tummarna för mig imorn!!


I put my faith in tomorrow

Det snöade igår, fast jag var helt övertygad om att våren och nästintill sommaren hade kommit. Man påminns om att allt inte är som man tror. Mycket kan förändras på kort tid, och inte bara vädret.
Det man ena dagen tar för givet och tror på, kan andra dagen vara helt omkullkastat. Det man ena dagen tar för givet kan andra dagen vara historia.

"I put my faith in tomorrow,
try to sleep for a while,
maybe a new day will follow,
that'll make it alright.." 
Wherever you are - Erik Segerstedt

Det är i princip vad jag levt efter hela mitt liv. Att allt ordnar sig, och om något är meningen att bli så blir det så så småningom. Att morgondagen är en trygg framtid. Eller åtminstone något man kan lita på, att det alltid finns en morgondag då Det kan hända, Det man inte orkat med idag eller Det man önskar sig mest i hela världen. Det kan hända imorn.
Men den synen på livet har börjat krackelera för mig. Jag litar inte längre på att imorgon kommer det att lösa sig, ge det bara lite tid, så ordnar det sig. Men det stämmer inte. Jag har börjat inse att inget händer om man inte tar tag i det själv. och det kanske är en sund insikt..har inte riktigt bestämt mig på den punkten ännu. Men oavsett om det är sunt eller itne så skrämmer det mig lite.
Jag är nämligen en lat person. Inte så att jag hela dagarna sitter på mitt arlse och inte gör något i onödan, klart det händer det med, men det är inte riktigt det jag menar. Nej, jag menar mer att jag drar mig för att ta tag i saker och ting som kanske kan ordna sig av sig självt, eller åtminstone utan mitt ingripande. Och visst det kanske inte är en allvarlig brist i min karaktär, kanske finns det värre, men det är en sak som stör mig. Och då istället för att ta tag i det, så litar jag på att det löser sig självt så småningom, kanske imorn. Helt enligt min karaktär alltså.

Nej nu börjar jag låta lite väl negativ känner jag. Blir bara lite trött på mig själv i vissa situationer, men vem blir inte det. Nej nu får jag ta och gaska upp mig och se lite positivt. Det kanske löser sig imorn, vem vet? :)

Tradera-nörden nr 1

Jaha då har även jag satt igång med det hela...bloggandet alltså. Känns mer seriöst nu än det jag tidigare begett mig med.. Lite som en utmaning. Kommer jag klar av att skriva någorlun intressanta saker för andra människor att läsa? Och kommer jag hinna/orka uppdatera bloggen? vem vet.. det får ni helt enkelt vänta o se.. :)

Idag har jag i princip bar suttit på mitt arlse och gjort nada. Eller det är så det känns..
Har ioförsi varti kyrkan på musikgudstjänst med mamma o morfar. Och pluggat körkort, inte att förglömma. Men det var i princip det ja.. Jo just det hängt på Tradera som vanligt..
Jag har blivit en total Tradera-nörd!! Och jag erkänner det till och med. Går inte en dag då jag inte spenderar minst en halvtimme på det stället och ofta bjuder jag på auktioner varje ång jag är inne oxå. Börjar känna att det inte är så bra för min ekonomi. Man märker det ju inte på en gång och sen så tillkommer det ju alltid porto som jag itne alltid kommer ihåg.. Så jag får nog hålla i mina små tangent-klickande fingrar ett tag nu. I alla fall håla dem borta från tradera om jag skall överleva denna månad. Låter lite som jag är inne i värsta beroendet och jag tror att det börjar luta åt det hållet oxå.. Skyller allt på mamma då det var hon som fick mig att börja! Fy!

Imorn är det skolan igen som gäller. Föreläsning om Kyrkans föremål + Medeltida skulptur. Har ju en kurs just nu om Kyrkomiljöer, och vår examensuppgift går ut på att jämföra två kyrkor - en medeltida och en senare typ 1600-1800-tal. Inte så spännande direkt, men det är ju vad man gör det till. Bara att det känns lite motigt att gå tillbaka till skolan nu efter påsken, har varit så skönt att vara "ledig". Sätter ledig inom " " för det är bland det första man får lära sig på högskolan, åtminstone när jag började på Södertörn: Ni som studenter är aldrig lediga! Ni ha bara föreläsningsfria dagar!... Snacka om att få en hel aula att bli tysta o börja fundera på om de verkligen valt rätt.. Men det är ioförsi rätt sant, även om man inte har något att göra så får man lite dåligt samvete för att man inte pluggat istället då man gjort något onödigt som spenderat tid på tradera :P

Bjöd förresten precis på ett par skor igen. Har inte råd längre men vill ha dem och jag blir lite aggressiv av tradera har jag märkt oxå, för jag blir lite sur på dem som bjuder över mig så i många fall bjuder jag igen då bara för att jäklas, så att de inte skall vinna för de jäklarna vågade ju bjuda över mig o nu skall de minsann se vem som regerar här på tradera!! Så det så!!
Okej nu är det officiellt scary, bannlyser nu mig själv från tradera.......i alla fall inge mer ikväll! (skall genast logga ur, så nu är jag fri)

Det är ridning imorn kväll oxå, lektion i Sanda för Vompa. Magnolia har nu fått vila i två dagar och det kunde hon definitivt behövt! Hon somnade fem min efter hon gått på transporten i lördags, och det gör hon INTE i vanliga fall! Så hon måste ha varit helt slut då, vilket även jag var ioförsi. Vi hade  varit på Stall Änggårde hos Thomas och tränat Roping. Eller jagäntke jag skulle vänja henne vid dummyn och folk som kastar lasso, och hon var riktigt duktig faktiskt. Fånade sig inte alls speciellt mycket. Så jag var lite stolt där ett tag.
Plus att jag fick köra fyrhjuling!!! Det var nästan höjdpunkten på dagen i lördags!! he he

Nej eftersom jag fortfarande e lite sjuk efter helgen så skall jag nog gå o knyta mig i tid..
Adjö

RSS 2.0