A thousands cups of coffee

Nu börjar ögonlocken snart ramla ihop av sig själva.. suttit hela dagen framför datorn och skrivit och läst och skrivit igen. Och ja, det är återigen den förbaskade B-uppsatsen. Men imorn är det sista dagen!!! Woho!! eller ja sista dagen innan inlämning men man kommer få hur mycket som helst att läsa till nästa vecka inför opponeringen.. suck..

Sitter samtidigt och lyssnar på Annikas låtar på MySpace, hon är så sjukt duktig min lilla ankan! Och jisses vilken röst!! Saknar henne mycket när man hör hennes vackra röst!  http://www.myspace.com/anniquett
A thousands cups of coffee är verkligen vad jag skulle behöva just nu!
image136


Med mig i pluggandet har jag ju självklart som alltid Karin via msn. Tror inte det gått en enda tenta på senaste tid som vi inte suttit o klagat för varandra via msn medan vi skriver. Skall dock påpeka att det absolut inte är fråga om någe fusk!! Vet knappt vad vi själva skriver så hur skall vi kunna ha något med varandras skrifter att göra :P Måste bara citera henne om att vi borde gå och lägga oss nu. Karin på msn 23:08: "men samtidigt vill jag inte lägga mig heller för då försvinner ju massa tid och då är det nästa dag när man har allt kvar: =/" Vilka problem vi har vi studenter:P Kära Karin! <3
image137

Nej nu blir det nog sängen i alla fall, skriver med stängda ögonlock.. :P
Sov gott!

Henke lämnar oss... :(

Nu är jag äntligen inne på sista purten av B-uppsatsen. Den skall in på torsdag kl 16.00, vilketjag från nuläget bör klara av! Ingen fruktansvärd panik ännu iaf:P Dock är min handledare helt sjuk i huvudet! Han verkar absolut ha något emot mig.. "Hoppar på" mig på lektion, och sen skickar mail om jag var "irriterad på lektion" vad fan låt mig va!!! Ja ja får la se hurmkt han har att klanka ner på vad gäller uppsatsen.. han hittar nog alltid något stort fel så den inte kommer att gå upp för opponering.. Läggner!

image135
Henke skall hoppa av utbildningen!! :( eller rättare sagt han skall ta studieuppehåll, men han skall i alla fall lämna oss... Och det är jättesynd!! Det värsta är att han åker redan på lördag. Så på fredag är det fest för Henkes skulle som gäller!! Förståe att han tar ett studieuppehåll nu dock, plugget är helt galet dåligt för tillfället, fruktansvärt ostrukturerat och de säger olika saker konstant. Suck!! Men i alla fall kommer det att bli tomt utan Henke.. :(

På lördag är det bröllop, halkade in på ett litet banan skall när jag kte förbi brudens jobb i förrgår och blev med bjuden:) men skall verkligen bli skitkul! Jag har aldrig varit på bröllop, bara på en massa begravningar, plus att det aldrig är fel att fira kärleken i goda vänners lag:)

tjingeling

Farfar<3

Idag dog min farfar Ture Nelsson.
Pappa ringde strax innan jag skulle iväg o fika med lite kompisar. Det blev inget fikande, men Lina kom hit och var med mig hela eftermiddagen, vilket var otroligt skönt, att slippa vara själv. Tack Lina!!
Har bestämt mig för att åka till Grevagården och jobba i alla fall, för det är det absolut bästa och roligaste jag vet, och jag behöver tänka på något annat just nu.

Älskade älskade farfar!! Saknar dig så det gör ont! <3
Vila i frid

Greva med ändrade omständigheter :)

Det blir av med Greva!! Men inte med Anna... Utan med mig som speaker och Frida som min biträderska. Älskade Frida som alltid ställer upp! tänker inte sticka under stolen med att vissa personer irriterar mig mer och mer, och det mesta över att man inte inser själv när man ändrar sin person så pass mycket.. ja ja her loss, my gaine

Greva, here I come?

B-uppsats yran får nog ett avbrott i helgen. För det blir förhoppningsvis en resa till QP Challenge på Greva. Men beslutet ligger inte på mig, utan Anna. Hon har blivit tillfrågad om att speaka på tävlingen och jag sa att jag skulle följa med o hämta henne i Linköping och sen drar vi till Skövde Hon jobbar o jag hjälper henne. Skulle vara skitkul!! Hoppas bara Anna tycker det med. Känner mig lite skyldig för att jag i princip sa ja åt henne nämligen.. men jag tror att det löser sig till det bästa:D
Känns som det skulle vara guld värt att få umgås en hel helg med Anna. Saknar henne hur mycket som helst!

vi får la se hur det blir..

Inte mer än helt okej

Det är B-uppsatsen som gäller konstant nuförtiden. Eller det är vad jag förösker hålla mig till iaf. Går väl sådär hittills. Men har kommit en bra bit för att vara jag, som alltid gör allt i sista sekund annars..
Imorn är det WRG-tävling och jag skall jobba, eller vara domarbiträde rättare sagt. Känns inte mer än okej, av vissa anledningar.. Låter vissa saker påverka mig alldeles för mycket och det vet jag. Men vad tusan, jag kan inte rå för det..
Mitt humör är inte på topp idag.... Och det är ju faktiskt fredag wtf! ja ja Nu skall jag ringa Fornsalens arkiv om jag kan få komma till den "viktiga" avdelningen i eftermiddag..

so long

Bil till stan

image134
Imorn åker jag tillbaka "hem" till stan igen. Skall faktiskt bli skönt att komma hem till lägenheten igen. För även om Hablingbo är mitt hem så är lägenheten absolut Mitt hem, mitt mitt mitt! Med mina saker så som jag vill ha det. Och det är det sköna med 97:an. Men det som är det roliga med att åka hem imorn är att jag skall få låna moffas micra med mig in till stan!! :D Behöver bilen i helgen och har ingen anledning och åka hem till Hablingbo innan helgen så dörför får jag med mig bilen upp redan imorn (efter lite tjat dock) Hoppas verklgien inget händer med den bara (knack knack knack, ta i trä) för då lär jag aldrig få sätt min fot i bilen något mer! *nagelbitare*

FMA - ett hopp trots allt?

Idag är jag faktiskt ganska stolt över mig själv. Har nämligen pluggat ganska mycket idag. Läst en massa och antecknat litegrann. Inser att det är ganska kul ändå. Problemet är bara att man i vanliga fall inte har tid att djupgå i något om man finner det intressant vilket man faktiskt kan nu vad gäller B-uppsatsen, så det är bra! Går ju från förtvivlan till ren lycka över denna utbildning ibland. Men just nu känns det somd et finns hopp för mig i alla fall. Vi får la se vad det leder mig till slut.. :)
Var tvungen att ta en paus och hjälpa mamma med fåren, vi skulle väga både tackor och lamm och verka tackorna. Det gick bra, med några väldigt roliga episoder. Bland annat när mamma har ett lamm under armen som sparkar så mycket att det nästan sparkar av mamma byxorna:P Och sen när mamma tar den största tackan och tackan springer iväg, med mamma i princip hängandes efter i grimskaftet och skriker "Amanda!! Amanda!!!" Jag tjöt av skratt :D
Hållt på lite med egen "släktforskning" med idag. Började prata lite med morfar om vår granngård som tillhört våran släkt tidigare och hur det var och så, och det slutade med att vi båda satt försjunkna i Hablingbo-boken och gamla släktforskningsresultat och diskuterade hej villt. Riktigt kul!
Är fortfarande i Hablingbo och vet inte riktigt när jag skall dra mig tillbaka till stan, imorn eller onsdag blir det nog iaf.
tjillevipps


lite gamla pics från en helg på Petes med ett skolprojekt. FMA:are i ett nötskal med sina handskar :P

uppdatering

B-uppsats, b-uppsats, b-uppsats!! Det är allt som fyller min hjärna just nu men ändå kan jag inte förmå mig att komma igång ordentligt... typiskt! Kände mig riktigt duktig igår dock när jag satt nere på Länsmuseets arkiv, men som måste som sagt komma igång mycket mer än vad jag gjort hittills. I veckan blir det till att plugga järnet!

Ikväll kommer släkten hit till mig i stan och skall fira min födelsedag i efterskott. Skall bli trevligt att umgås lite! Plus att det faktiskt är första gången jag har bjudning för släkten sen jag flyttade till stan, och jag flyttar ju ut om typ en månad, he he. Bättre sent än aldrig :P Har dock ett störningsmoment inför kvällen, och det är grannen snett mitt emot mig, för han spelar så fruktansvärt hög musik time to time och det är kass musik med, så hoppas inte han gör det ikväll! Men det slog mig nyss att det är fredag så den önskan är nog förgäves.. suck..

Var och hämtade mitt körkort idag!! Wee!! Faktiskt nöjd med kortet :) Men irriterad över att tanten på posten öppnade kuvertet och tog ut pappret med körkortet och sen gav hon det till mig efter att hon tittat på det själv!! Vad fan är det för stil?!?!? Jag vill ju öppna mitt körkortskuvert själv!! Bitch!


Flera olika liv?

Har spenderat långhelgen efter Valborg i Hablingbo. Skönt att komma ut lite på landet, och få en verklighetskick. Eller var det tvärtom om? Är det bort från verkligheten jag åker när jag beger mig mot landet? Den tanken slog mig igårkväll när jag strosade runt lite i trädgården och lekte med hunden medan jag lyssnade på ljuva toner i mp3-spelaren. Jag har egentligen två liv. Som dessutom är ganska vitt skilda. Dels mitt skolliv i stan, som består i att försöka vara en god student med studiemotivation, lite pengar och umgås med mina klassissar. Sen har jag ju även mitt "Gotlands-liv", dvs hela släkten, gården, Westernklubben och de vänner jag (visserligen sällan) träffar som inte hör till utbildningen. Och det är väldigt olika vilket jag föredrar från time to time faktiskt. Just nu skulle jag bara kunna fortsätta leva i min lilla "Gotlands-livs" bubbla där ingen skola pockar på min uppmärksamhet, fast ändå lyckas gnaga lite i mitt inre samvete. Men samtidigt vill jag tillbaka till stan, leva lite civiliserat och faktiskt vara en duktig student för en gångs skull! Älskar båda mina liv, men förderar faktiskt att ha dem så separerade som de är för tillfället. Weird? ja kanske det.. hmm...

  

RSS 2.0