flyttpackningens sista dag

Ibland drömmer man konstiga drömmar. Inatt har jag drömt allt möjligt konstigt som ingen människa skulle förstå om jag ens försökte berätta det..

Idag är det sista dagen med flytt o städning. Förhoppningsvis blir jag dessutom klar idag. Det ä mycket städning kvar, eller rättare sagt i princip all städning. Håller fortfarande på och tömmer stället på saker, vilket tar otroligt mycket mer tid än jag trodde.. men nu skall jag kasta i mig lite frukost innan jag sticker över till min gamla lght igen och sätter igång. Har sovit hos mamma inatt nämligen:)

Tjillevippen

Borta bra men hemma bäst

Nu har jag landat efter en liten spännande weekend-trip till fastlandet. Det var en planerad dagstrip som pga ett evigt blåsande förvandlades till en liten weekend-trip. Följde med Frida upp till Sala med Bobo och en häst till. Vi åkte upp på fredag morgon och jag har inte varit med oom att det blåst så mycket på flera år!! Usch!! Riktigt äckligt faktiskt. Speciellt eftersom vi hade hästarna med oss. För er som inte vet det kan hästar nämligen inte kträkas som vi människor om de mår illa utan de kvävs, alltså dör. Så det var lite läskigt där när vi var uppe på närmare 25 s/m. Men som tur var så hände inget olyckligt även om det var en mindre trevlig resa. Sen blev vi kvar tills lördagen då det blåste alldeles för mycket även på fredags kvällen.

Denna vecka är det flytt flytt flytt som gäller. På fredag smäller det! Då är jag inte längre en habling utan en visby-bo. Skall bli skönt att slippa den förbaskade bussen vareviga dag.

Har även bestämt mig för att inte åka till Wien med klassen i slutet av mars. Känner tat det inte är något jag vill lägga ut pengar på, och det komemr kosta en hel del!

Och så måste jag ju bara nämna det bästa programmet ever, nämligen: Miami Ink!! Kan se det hur mkt som helst! Sjukt snygga tatueringar. Åååhh vill ha flera! I sommar skall det bli av, med lite mer pengar på fickan:)

Mina boots från USA är på väg nu, troligtvis kommer dem i början av feb. Hi hi:D

Nej nu måste jag gå iväg på lektion!
tjillevippen


Teoriprovet!!

Hej hopp allihopa!

Nu är helvetesveckan äntligen slut!! Puh..
Salstentan i onsdag gick ganska bra tror jag, blir förvånad om jag inte får G på den.
Och i torsdags KLARADE jag teoriprovet!!!!
Slutligen idag hade vi ventileringar av plastuppgiften, och även det gick bra.
Så nu äntligen är veckan över och med gott resultat!! :D så jag är riktigt glad och på bra humör!
image136
Så nu imorn lördag skall jag slappa, tvätta och packa litegrann. Skall bli ritkigt skönt..
Och på söndag är det Röda-kors kurs med WRG. Och då skall jag få träffa Frida!! Som är gradvid!! Helt sjukt kul! Halva WRG kommer få barn i sommar:)

Nej nu skall jag gå och vara glad hos morfar:)
tjillevippen

skuldkänslorna försvinner nog

image121
Har för några dagar sen lämnat in plastuppgiften, salstenta imorn, teoriprov på torsdag och plastseminarier på torsdag-fredag. Så inte nog med att man sitter och läser inför salstentan konstant utan man måste oxå försöka plugga inför teorin och komma fram till något bra sätt att presentera sin plastuppgift oxå. Och allt detta inom en vecka!!! Helt sjukt!! Vår lärare tar livet av oss just nu.. puh..

Sen börjar flytten närma sig ännu mer!! Weeii!! i söndags kväll när jag skulle hämta Karin vid båten gick jag och letade reda på den lght:n som från och med 1 feb kommer bli Min! Ligger typ på andra sidan volontär-området gentemot Karin, men alltså närmare Anna o Jocke. Dock är det en nedervåning vilket inte är såå kul, min uteplats är typ allmän gräsmatta:P Det är lite kul dock att ha gått från att svära att aldrig flytta in på det området, till att nu bara längta tills det skall ske!:) Skall blir grymt skönt att komma in till stan!! Så jag slipper känna skuldkänslor för att mamma alltid måste köra mig fram o tillbaka till bussar, och mot folket för att jag aldrig kan vara med på saker då jag måste åka hem med bussen. Sen behöver jag inte det!

Kanske skall påpeka att jag är vaken, endast för att Picasso väkte mig! Först kl 4.00 skulle han ut, och sen igen kl 6.00. Då gick vi till mamma så han fick lite frukost (hundmaten är där) och sen hem och gav mig frukost innan jag satte mig här, skall sätta mig och läsa lite glas och keramik nu, men det lockar inte eftersom jag är sjuuukt trött! schnaark..

Tjillevippen

Volontär - lite weird

Back in school! igår var min första dag i skolan, jag har ju varit sjuk.. Men ändå har jag tyckt att jag har lite koll på läget i stort, men igår insåg jag att... nej det har jag verkligen inte! Visst gårdagens lektion handlade om förpackning och transport och det var ju lätt som en plätt, men sen snackades det en del om kommande salstentan och jag fattade NADA! Måste verkligen läsa in mig en hel massa i helgen.
Är förtillfället hemma hos Karin, stannade i stan igår efter vi vi firat mormor. Karin är ännu inte hemma, komme rpå söndag, så då får man väl passa på att krascha hennes lght :P he he
Men ganska snart så får jag min alldeles egna 25 kvadratare i området :) Det börjar närma sig.. Känns lite weird faktiskt, men ändå bra. Weird för det är ju minimala lghtr som jag en gång i tiden svurit att aldrig flytta in i, och skall jag vara ärlig känns det lite faraway från hablingbo. Bra för att jag kommer in till stan, närmare folket och slipper allt förbaskande pendlande, och jag tror att det blir bra för mitt pluggande, dvs att jag faktiskt gör ngt :P Det bra överväger iaf! :)
Nej nu skall jag föröska skriva lite plastuppgift innan Pam skall hämta mig för skolan.

Tjillevippen

Sjuk

Jaha, det kunde man ju ge sig f*n på!! Jag har gått och blivit sjuk!! Så passande precis när man har mkt att göra och skolan precis skall börja.. Bajs sjukdom..
nu skalljag vila mig frisk:)

Tattoos

Jag ser på mitt favvo-program just nu nämligen Miami Ink <3
Jag har verkligen blivit helt tattoo-frälst! Älskar tatueringar!
Mina två skall förhoppningsvis utökas så småningom.. *hoppas hoppas*
om inte tidigare skall det definitivt ske efter sommaren då lite mer cash har ramlat in..:)


Har två skisser i tankarna för nästkommande tattoo som kommer vara lite mäktigare än mina två små.. Det är bara ideér än så länge!
En murgrönsranka och rosor i lite jugendstil på min högra överarm. Eller en sjudundrande ranka som börjar mellan skulderbladen utvidga sig över höger skuldra och sen dela sig och gå upp över axeln och ner vid nyckelbenet ut mot armhålan och ner över överarmen. Det senare blir ju en väldigt stor tattoo, men man kan även lägga in lite andra grejer i den efterhand, lite kollage aktigt som är lite jag:)
I have become a tattoo freak! <3


tjillevipps

På uppgång

Nu är livet åter på uppgång igen. Känns bra, men samtidigt kommer det ständigt små motgångar, men det är just det att man faktiskt klarar av dem där små motgångarna som gör att man återigen får upp hoppet om att klara av även de stora.

Har pluggat nu i två dagar, igår eftermiddag/kväll var jag riktigt effektiv:) Idag har det gått på riktigt bra med ungefär fram till min sena lunch vid ca 1-2. Det tog en hel evighet att laga maten som bestod av Fågelbo med egenhändigt gjorda köttbullar och potatismos, inget halvfabrikat här inte! Sen lagade jag ugnsluckan mitt i alltihopa oxå eftersomd en  princip lossnade från ugnen, eller åtminstone ytterdelen. Så när jag lagat den kände jag mig riktigt duktig! Sen äntligen käkade jag framför tv:n innan jag skulle gå ner o plugga igen och då var klockan typ fem redan.. snacka om att tiden bara flyger iväg..suck.. Plus att det var ett förbaskat ringande i telefon av diverse släkt och vänner stup i kvarten så man inte fick en lugn stund!

Nu har jag begett mig till mamma då jag började tröttna på att spendera en hel dag i köket framför datorn eller framför spisen eller framför ugnsluckan. Och här började min dator muppa sig som bara den och sa att det var fel på virusskyddet, vilket gav mig lite småttpanik sådär, har ingen lust att få virus på datorn nu inför skolstarten igen.. Men jag tror att jag på något mirakulöst sätt lyckades ordna det, men fråga mig verkligen inte hur :P

Har inte skrivit mkt på senaste tiden.. förutom lite deprimerande inlägg stora trutar och skit. Men det har inte hänt sådär himla mycket faktiskt, inte som skiljer sig från vardagen i alla fall.
Var dock ute både på juldagen och nyårsafton. På juldagen var det verkligen huur mkt folk som helst överallt!! Det var skitkul!! vilket jag ioförsi tror det mesta bir efter 5 tequila.. Sällskapet bestod av Sara, Jennie och Tessan och alla nya och gamla bekanstskaper man mötte ute förståss. Juldagen är ju dagen av nostalgi och försoning i fylla. Nyårsafton var lite mer sansad, en trevlig middag hos den nyvunne vännen Claes med Sara och Jennie och Pam och sen utgång på det. Trevligt trevligt!

Igår var oxå en spännande dag då jag faktiskt blev tillfrågad om jag skulle kunna tänka mig att sitta i styrelsen i WRG. Och ännu mer intressant blev det hela när jag svarade ja. Kan ni tänka er? Jag i WRG's styrelse. Självklart skall jag sitta kvar i US, då det är lite av grejen, att få ett närmare samarbete styrelsen och US emellan. Bra tycker jag. Nu hoppas jag bara att jag blir vald av årsmötet oxå, men det brukar itne bli några opponeringar:) hi hi

Tjillevipps
(kommentera lite vettja!)

RSS 2.0