Kortklippt *aaaahhh*

Hej hallå.
det var länge sen sist! Haft mycket för mig men samtidigt inget speciellt att skriva i bloggen.
Dieten går bra, jag mår mycket bättre och har energi som aldrig förr. Tycker själv att det börjar synas lite på mig oxå så jag skall se om jag kan hitta en våg nån gång i dagarna för att se om det hänt något.
Jag har klippt mig!!! Igår gick jag in med mitt svallande hår till frissan och kom ut med.. ja inte mycket kvar helt enkelt. Kortklippt är jag alltså. Och det med råge! Har aldrig haft så lite hår i hela mitt liv! Men trivs bra med det än så länge:P
Skall till stan idag och träffa älskade Elli. Skall bli skitkul och se min darling igen!!!

Nej måste fixa o trixa lite
hörs

Jobb

Har knappast gjort så mkt annat än att jobba nu den senaste veckan. Jobbade tisdag-fredag, ledig lördag, jobbade igår, skulle varit ledig idag, men ställer upp o jobbar 3 timmar nu i starten åt Cajsen, och skall jobba imorn. Det är egentligen helt okej, men nu skulle jag vilja ha ledigt. Har en himla massa annat att fixa med både skol- och WRG-grejer. Men skall vara ledig i 2 dar sen iaf:) skönt!
Nej nu skall jag bege mig ut i regnet och till jobbet. (Hoppas nästan på lite folk nu på förmiddagen)
Btw ätandet och det går bra. Motionen skulle väl kunna va bättre. Skall ta tag i den biten igen i veckan.

So long

GI

Nu har jag kört en lite kortare än tänkt reningskur av min kropp och det har gått toppen. Jag har bara druckit juice och ätit lite frukt i 1 vecka. Men idag började jag äta igen vid lunch.  Då det ju faktisk är Hablingbo-dagen idag blev det mat ute. Traditionsenigt är det ju kroppkakor som gäller på Gute Vingård, men då dem har byggt om hade dem inte det i år. Därför blev det istället lammchorizo med lite grönsaker för min del och detsamma med dillstuvad potatis för mamma och morfar.
På eftermiddagen bar det av mot Norrbys kulturreservat. Mamma och jag täntke att vi skulle lyssna på "Så skulle det låta" spelning av 50-tals grammofonskivor. Men vi beslöt oss för att strunta i det och bara sitta i trädgården och snacka med Lina och Sandra som jobbar där. Skit kul att se dem små filurerna igen!! Saknar alla från stan och klassen!! Men i höst smäller det igen:)
Huset vid Norrbys Kulturreservat (som ju är ganska likt vårat hur i Hablingbo)

Har beslutat mig för att så sakteliga börja med GI, i min ändring av livstil. Därav blev det idag inhandlat ett nyttigt bröd på Labans nyöppnade affär i Hemse. Som förövrigt är jättefin, med gammeldags handelsinredning och service vid disk. Toppen fint verkligen!! Så det brödet med lite kaviar och sedan några bitar gurka blev min middag.
Skall nog försöka uppdatera min nya GI-stil här på bloggen, och självklart även resultaten!!

tjolahopp

Hälsan framför utseende

Oftast hamnar jag här när jag faktiskt itne har något speciellt att skriva.. lite så är det idag..
Ioförsi kan jag berätta om mitt nya liv.

Jag har börjat om då ny kula med mitt liv. Det började igår. Och det gäller vad jag äter och hur jag (tills nu inte) motionerar. Nu har jag nämligen gett mig tusan på att bli hälsosam och gå ner i vikt. Och det är faktiskt inte pga. någon utseende noja för det har jag aldrig haft. Det är pga att jag inte mår bra längre. Jag orkar ingenting och min rygg pajar mer och mer ju längre det går. Så nu får det va slut på det hela!!
Jag har börjat med en reningskur, som alltså är för att rena ut allt skit från kroppen. Sen skall jag nog hålla mig till typ GI. Har inte riktig koll på vad GI är exakt men skall hålla mig till kött, fisk, fågel, och alla sorters grönsaker. Inte några mejeri eler mjölprodukter. Det är min tanke i alla fall så får vi välan se hur det går..

Wish me luck!

RSS 2.0