Detta är inte ett uppiggande väder! Det bl...

20101031415 (MMS)

Detta är inte ett uppiggande väder! Det blev för mörkt för och kallt för att fortsätta jobba på petes och efter lunch och fika så sitter jag och läser lite uppsatslitteratur. Och sommar! Har ingen större lust att gå och lägga mig för någon powernap heller så det är väl bara till att bita i det sura äpplet och fortsätta läsa.. Eller? Hmm.. Kan inte riktigt bestämma mig.. Ja ja det får bli lite mer läsande så får vi se vad som händer. Trött är jag i alla fall!


Dagens projekt! Städning på petes. Har bör...

20101031414 (MMS)

Dagens projekt! Städning på petes. Har börjat i köket och ger mig nu på högen med kartonger. På min to-do lista står det 'mörda kartonger' I'm on it!


Jag färgar håret! Och bakar och pluggar sa...

20101030408 (MMS)

Jag färgar håret! Och bakar och pluggar samtidigt. Det gäller att multitaska som kvinna i dagens samhälle :p


Full o galen

Saknar något så oerhört!!!! <3
Finns flera anledningar till att detta foto är speciellt. Jag måste i ärlighetens namn ju erkänna att det är så smickrande då jag ser typ kalasfull ut med mina ögon och Jihed ser närmare galen ut :P Men det är faktiskt en utav anledningarna till att jag gillar det. Lite lagom crazy sådär :) Sen är den tagen på Irish pub som vi gick till flera kvällar och som är mitt favvo-ställe där nere. Känns som det är lite vårat ställe oxå :) Och öl är ju aldrig fel! Men mest av allt är det ju en bild på mig och <3 därav helt enkelt otroligt vacker!


Grusade förhoppningar

Häromdan öppnade sig en möjlighet för mig i tanken. En eventuell möjlighet till att åka till Tunisien. Dock var chansen ganska minimal och krävde en del inställsning aka rövslickeri. Idag grusades dock denna möjlighet. Och även om det faktiskt aldrig var så att jag kunde åka så känner jag mig snuvad på något. Man går ju ändå och hoppas in i det sista. Men icke. Det borde ju egentligen bara vara att återgå till den vanliga kampen med jobb o plugg och ett försök att få in några pengar den gamla hederliga vägen. Men nu känns det faktiskt aningens nedstämt och tungt. Vi får väl se vad vi kan göra på den omvända fronten då förtillfället, för att få honom hit. Livet går vidare och man får fortsätta fighta där man står helt enkelt.

Pluggmys

20101028405 (MMS)

Pluggmys


Enjoy min vardag!

Har inte gjort speciellt mycket idag. Sov extremt dåligt inatt. Max fyra timmars sovande och inte i sträck. Så lite sliten har jag varit och känt att jag kanske inte behövt göra så mycket. Har läst ut ytterligare en bok. Har slukat böcker dem senaste veckorna. Eller sen jag kom hem från Sthlm. Eftersom mina dagar ser ganska lika ut har jag lite svårt att hålla koll på hur veckorna passerar. I vilket fall som har jag läst ut Alkemisten av Paulo Coelho, Medinas Juvel av .... Sheffrye (?) och halva Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät av Paulo Coelho sen jag kom hem från Sthlm. Nu funderar jag på om jag skall ta och fortsätta på min påbörjade Den vita drottningen av Philippa Gregory eller om jag skall ge mig på en till ny bok som jag glömt namnet på.. Ja ni märker ju vilke bekymmer jag har! :P
Dock slås jag ju dagligen av en otrolig saknad och hjärtesorg för att <3 inte är i min närhet. Fy fan vad detta är jobbigt. Nu försöker jag dock på alla möjliga desperata sätt öka möjligheterna för att komma ner inom en snar framtid. Hatar distans! Usch och fy! Men älskar honom och det gör det värt det. Önskar bara att mitt tålamod kunde vara lite mer på mina villkors sida men men.. Och att mitt hjärta kunde pendla aningens lugnare mellan den enorma saknaden och den ännu större glädjen över att han finns i mitt liv. Vem har sagt att kärlek är lätt?
I förrgår satte jag mig ned med uppsatsen och lyckades faktiskt strukturera upp min inledning till att bli riktigt bra. Kändes riktigt skönt. Så nu är det bara att jobba på. Har en liten del kvar på inledningen och sen tänkte jag hoppa över bakgrunden och ge mig i kast med undersökningen ordentligt. Den blev lite nedskuren under mitt möte med handledaren förra veckan vilket gjorde det otroligt mycket skönare och enklare att ens se åt den där lilla högen med papper som ligger på bordet framför mig, dvs högen med uppsatspapper.
Mina framtidsplaner pendlar från dag till dag just nu. Ungefär i takt med mitt tålamod som nämns ovan :P Jag söker ju jobb som tusan både här nere (dem få som finns) och på fasta landet. Under tiden jobbar jag lite på med uppsatsen som nu skall bli klar innan ventilationen v.12 och denna gång skall det grejas! Finns inget alternativ i mina tankegångar, nu skall den bli klar! Så får vi väl se hur det går med jobb, boende och allt sånt där. Är ganska säker på att det löser sig så småningom, även om det ibland känns ganska trögt.
Ja just det idag försökte jag mig på konsten att baka Croissanter. Och ja eh det gick ju inte riktigt så där superbra direkt.. Asså ja jag lämnar alla kommentarer åt följande bildbevis :P



Inser nu att detta inlägg blev väldigt rörigt med lite olika ingångar både här o där, men ja ja det är lite så mina dagar ser ut just nu, så enjoy min vardag!

Kärleken finner man bara genom att älska

"Under många år hade jag stridit mot mitt hjärta,
för att jag var rädd för att bli sårad,
för att lida och för att bli övergiven.
Jag hade alltid vetat att den sanna kärleken
 var upphöjd över allt sådant
och att det vore bättre att dö än att avstå från att älska.

Men jag hade trott att det bara var
andra som hade modet att älska.
Och nu, just i det här ögonblicket
upptäckte jag att även jag kunde.
Även om kärleken innebar avsked, ensamhet och sorg
var den värd vartenda öre av sitt pris."


Dålig dag

Har en dålig dag idag... Det är allt jag har att säga. Bajs.

Myndigheter pfft!

Jag har nog alltid inbillat mig att Sverige var ett land som var välkomnande och i alla fall hyfsat lätt att ta sig till och från. Men icke!! Har både igår och idag suttit och försökt reda ut alla de papper som krävs för att en tunisisk medborgare skall få komma till sverige på semester. Semester! Det handlar inte om att flytta hit eller spendera en längre period utan en kortare semester. Och jäklar vad papper!!
När vi åkte till Vitryssland med klassen för ett par år sedan förvånades vi över allt med visum som behövdes och dessutom behövde man en personlig inbjudan från någon boende i Vitryssland för att komma in. Detta tyckte vi var absurt. Men då skall jag tala om för er att det är likadant i Sverige. För att Jihed skall kunna komma hit på semester krävs en personlig inbjudan från mig och ett personbevis på mig från skatteverket tillsammans med alla papper gällande honom och hans familj. Plus att Sverige inte ens har en ambassad i Tunisien utan alla nordiska länders visumsfrågor hanteras av Finlands ambassad som ligger i Tunis. Ja nu har jag i alla fall stenkoll på läget efter timmar vid både regeringens, skatteverket, migrationsverkets och finlands ambassads hemsidor. Puh!

Hero

Would you dance, if I asked you to dance?
Would you run, and never look back?
Would you cry, if you saw me cryin'
Would you save my soul tonight?

Would you tremble, if I touched your lips?
Would you laugh? Oh please tell me this.
Now would you die, for the one you love?
Hold me in your arms tonight.

I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.

Would you swear, that you'll always be mine?
Would you lie?, would you run and hide?
Am I in too deep? Have I lost my mind?
I don't care, you're here tonight.

I can be your hero, baby
I can kiss away the pain
I will stand by you forever
You can take my breath away

Oh, I just wanna hold you.
I just wanna hold you, oh yeah.

Am I in too deep?
Have I lost my mind?
Well, I don't care, you're here tonight.

I can be your hero, baby
I can kiss away the pain, oh yeah
I will stand by you forever
You can take my breath away
You can take my breath away.


Behandlingsplan för hår

Ett känslomässigt freak är typ vad jag är dessa dagar, och så slog det mig att det har ju faktiskt sin naturliga förklaring som återkommer varje månad och ibland har lite större inverkan än jag vill medge :P
Dagen har varit en dålig en igen. Ingen motivation för fem öre, lite nojande här och där. Men nu skall ni få höra dagens höjdpunkt!! Jag duschade idag. Nej det är inte höjdpunkten att jag duschade, höjdpunkten kommer här: Jag gjorde inpackning på mitt hår och gick från en risbuske till mitt gamla vanliga fina mysiga hår!!! (JA mitt hår är mysigt!) Sååååå underbart och jag borde gjort det för länge sen, speciellt typ direkt efter senaste tunisien resan då mitt hår tog rejält med stryk. Jag utan balsam = håret får stryk och blir pissed och ger igen genom buskfrisyren och att attackera hårborsten varenda gång den närmar sig. Så nu har jag lyckats lugna mitt hår en aning och fått någorlunda styrsel på det, men det behövs nog lite mer för att det skall komma back to normal helt och hållet. Blev ingen toppning när jag var i stockholm så blir nog det kanske i nästa vecka när jag ändå är inne på detta smörande för håret så kan man ju bre på rejält. Inser nu att jag precis skrivit om mitt hår i väldigt konstig realtion till mig själv, ja ja lite crazy kanske :P


Just do it!

Sitter på skolan och har betalat delar av mina räkningar nu. Hualigen vad det svider. Och det värsta är att jag inte ens har fått min värsta mobilräkning än.... :S väntar med förfasan...

Skall alldeles strax ta mig i kragen och kolla igenom mina papper kring uppsatsen och förbereda mig för att ha möte med min handledare kl 15. Känns jättebra att jag skall få diskutera lite med henne. Känner jag behöver bolla lite för att komma vidare på ett strukturerat sätt. Skall nog minska ner min undersökning markant, men behöver checka det med henne först. Det är ju ändå inte en avhandling jag skall skriva. Och nu vill jag bara bli av med uppsatsen. i enlighet med äkta old nike-reklam: Just do it!

 


Bajsekonomi

Har en ganska kass dag idag. Saknar Jihed som bara den. Vill ha jobb nu. Har mer räkningar än jag kan betala. Och uppe på det är det dåligt väder oxå. Bajs! Hatar att man är så beroende av pengar. Man behöver egentligen inte speiellt mycket. Men direkt man kommer ner på dem där avgörande kronorna inser man hur mkt dem betyder. Som just denna månad för min del. Har en skyhög mobilräkning, mitt fel visst, men ändå. Och uppe på det alla andra räkningar och sen fick jag idag en räkning för utebliven tandläkartid på 750 kr!!! Det är ju helt sinnessjukt. Jag tycker ju till och med att 150 för utebliven läkartid är korkat men detta slår ju rekord! Och tyvärr är det ju så krasst att min ekonomi påverkar när jag får träffa Jihed igen.... Så just nu är det bajs! Bajs bajs bajs! Skall nog muntra upp mig med en film tror jag, så det så!

Underbart

Gårdagen var en bra dag. Vaknade upp och hade en mysfrukost hos Lovely Lina. Sedan kom anledningen till varför jag är i Stockholm: arbetsintervjun! Som jag nästan kom försent till :P Men jag antar att ni vill veta hur det gick? Och jo det gick bra, det kändes som jag gjorde ett bra intryck på dem. Dem har dock 250 sökanden per tjänst (och söker tio tjänster)!!! Förhoppningsvis har jag åtminstone kommit en bit på vägen genom att få komma på intervjun och jag imponerade lite när hon insåg att jag kommit upp till Stockholm endast för intervjun :) Hon skulle höra av sig, så nu får vi bara vänta och se och fortsätta söka som en blådåre.

Sen vandrade jag runt på stan en himla massa och insåg att mina nya stövlar faktiskt är ganska sköna och att jag verkligen gillar denna stad, Stockholm är fan fint asså!

Kvällen spenderades hos Lovely Elli!! Underbart! Underbart är ordet som beskriver den kvällen bäst <3

Tomt

Dagarna går bättre och bättre. Men ibland slår det till. Den enorma saknaden. Ovissheten. Jag saknar honom sååå mycket! Och idag slår det igenom...

Busy day

Jisses vilken dag. Det är hårt med konferenser, I tell u! Efter i runda slängar 4,5 timmars sömn masade jag och Lina oss ur sängarna och var sedan i bra tid till skolan vid konferensens start 8.30! Full rulle med föreläsare till 17.00. Sen gick vi lite på öster, sen var det fördrink och middag och nu är vi äntligen hemma. Jag sitter med datorn i sängen nu efter att jag inte orkade stå i sängen med datorn i fönstret längre :P Och det funkar på detta vis med :) Weii! Nej sömn inför en hyfsat busy day imorn med.. Det är till att visa det "nya" Petes för Lina, hämta paket i Havdhem, köpa te på kränku, gå guidning på museet med projektet och sen fika med lite gamla kulturvårdare på stan, mys!!!!

Kulturvård 20 år

Idag och imorgon är det konferens på HGO då Kulturvårdsavdelningen på skolan (den jag tillhört som student och jobbat på som amanuens) firar 20 års jubileum. Lovely Lina Lian kom ner idag så efter konferensen idag har vi haft mysdeluxe här hemma med sushi, snacks, hårfärgning och nu är pyjamisarna på och snickellisnackar :) Jag älskar att Lina är här, såååå mys!!
Min vinterjacka kom idag!! Och I LOVE IT!!! Skall fota lite imorn, men den är wonderful I tell u!! Wonderful!!

Tidsplan: november

Har msn date med love ikväll! Underbart! Det är helt galet hur man kan sakna en människa så otroligt mycket. En konstant känsla av att något saknas. Sen är det ju det där med när jag kan åka tillbaka ner igen nästa gång. Skall ju upp till Sthlm nu på jobbintervju som jag hoppas mkt på. Får jag jobbet är det ju underbart, men då kommer jag ju behöva jobba och troligtvis inte kunna ta ledigt hur som en vecka helt plötsligt. Så min preliminära eventuella plan för att åka ner och få stanna så länge som möjligt utan att missa jobb är att åka ner över jul och nyår. Men det är bara min privata helt eget komponerade plan. Men vi får se hur det går. Nu i veckan som kommer är det fler och fler och fler jobb som skall sökas. Jag skall ha jobb när november kommer! Så det så!


Mixed och trött dag

Idag är en sån där spännande dag. Där det varit bra och dåligt på samma gång. Sov ganska bra till typ 05.00 när jag vaknade av ett sms, insåg att jag missat 4 sms tidigare, och sen messade med love en timme, sov ytterliggare två timmar, gick upp, helt dödstrött, tog mig med möda till stan. Sökte lite fler jobb och organiserade en aning. Sen var det lunch med Karin som gällde. Bokade en date med Evelina ikväll. Pratade en snabbis med love när han var på väg till jobbet. Och satte mig sedan för att plugga. Kom igång hyfsat men sen insåg jag hur tråkigt det är. Kämpade på ändå och har kommit en bit på vägen, men sen somnade jag :P Nu har jag unnat mig en kaffepaus och funderar på om det är värt att göra ett till pluggförsök.. Hmm. Borde ringa ett jobb oxå och meddela att jag är på fasta landet i början av nästa vecka ifall jag skulle vara intressant. Kanske skall ta tag i det istället. Ja så får det bli. Telefonsamtal coming up.

En gnutta kreativitet till och med

Har haft en bra och produktiv dag idag. Städat, tvättat, diskat, duschat, bytt lakan, städat, fejat och donat. Fikat med både Jennie och moffen och gått två promenader med voffen varav en med mamma dessutom. Sen har jag glott lite på Paradise Hotel till morfars förtret och sen var det fotboll... ja den behöver vi ju inte ens prata om. Efter hollands fjärde mål gick jag in. Jag gav upp. Pinsamt. Så jag beslöt mig för att i väntan på love skulle jag göra något mer produktivt. Jag har nämligen fått en fläck på ett av mina favvolinnen som inte går bort. Så jag tog tjuren vid hornet och dekorerade bort fläcken istället. Det är dåliga bilder men dagens kreativa kommer här.

      

Det negativa med dagen är att jag haft huvudvärk sen typ 5 som jag inte blivit av med, vilket gjort mig sjukt trött och då jag skall upp tidigt imorn för att bege mig till staden för plugg så känner jag att jag måste kasta mitt onda huvud på bolster och även om jag inte sover bra sen jag kom hem så kanske det hjälper att sova aningens längre. Så ikväll blir det ingen sedvanlig date med love på msn :( Känns piss men mitt huvud sprängs och ögonen faller snart ihop. Vi får ta igen det imorn istället.

So long suckers

Ahnna wahed

Wallah nhebek w enti dimma fi kalbe w omri ma nansek!

Colour

Idag sov jag riktigt länge! Jag är själv förvånad. Visst att jag var uppe länge och pratade med Jihed på msn vilket jag mer än gärna offrar mina kvällar och nätter för! Men jag gick upp halv tolv!! Halv tolv!! Detta är alltså kvinnan som knappt kan sova efter 9 i vanliga fall. Lite förvånad själv som sagt.
Dagens uppgift har varit att färga hår. Mammas. Hon har någon weird önskan om att bli gråhårig och senast hon var hos frissan ville hon att dem skulle färga hennes hår grått. Vilket inte lyckades. Det vanliga är ju att folk vill färga bort det gråa håret men icke min mor :P I alla fall så har hon nu ändrat sig till att det skall va riktigt blont, lite askblont lixom. Så idag körde vi först i en vanlig råblondering som trots förlängd tid fick ett gult resultat. Så sen körde jag till hemse köpte blonderingslingor med "silver reflect" och slingade mammas hår med mössa och det blev i alla fall ljusare. Jag tror hon är nöjd. Jag är fortfarande ovan med en så blond mor, men gillar det :)
När jag köpte mer blondering till mamma passade jag på att köpa mörkblonda slingor till mig själv. Försöker numera få tillbaka min riktiga hårfärg! Det ni! Den jag alltså inte har haft på typ 4 år eller nått.. Ja det var i alla fall ett tag sen. Och eftersom jag är svarthårig nu, lär det ju bli en pärs. Så jag låter det växa ut men tänkte lägga i en bunch of slingor så får vi se hur det blir :) Men jag är, till skillnad från min mor inte lika bra på att lämna över mitt hår till vem som helst. Helt ärligt så litar jag inte till 100% på min mor när det gäller mitt hår. Så min slingning får vänta till lovely Lina kommer nu i slutet av veckan så får dem två vackra och kompetenta kvinnorna slå sina kloka huvuden ihop om hur man bäst ger sig på blonda slingor i ett långt svart hår :P
Jag kanske blir som Ola ;)


Positivt

Idag har faktiskt överlag varit en bra dag, hela dagen! Idag är det en vecka sen jag åkte från Tunisien och <3 så jag kanske borde vara mer upprörd. Men dagarna går och jag vet att jag inte kan göra något åt saken förns jag får jobb. Jag har sökt en del, mest i Sthlm, och superduper snälla Belinda skall kolla på sitt jobb om dem inte har någon liten plats åt mig, love her!! Hoppas hoppas hoppas verkligen på att få jobb snart! Självklart till stor del för att jag behöver pengar, men oxå för att jag behöver något att göra. Ja ja visst jag har projektet och uppsatsen men det ger mig inga pengar direkt och är inte sådär superlockande göromål även om jag vet att jag måste, jag vet!
Det jag skulle skriva om var att det varit en riktigt bra dag utan ens hälften så mycket ångest som vanligt! Goodie, vi jobbar oss uppåt. Vad fan det är många som klarar distans so klart vi gör det! Och som sagt så kommer det ju ordna sig till slut nån dag. Det är jag hundra på, och under tiden får man ta dagen som den kommer och komma ihåg att snegla på sin högra handled! (dvs - tänka positivt) :P

Walkie

Efter en slö morgon tog jag tag i livet lite och tog en promenad med hunden ner till stranden.


































denna tid på dygnet

...är den absolut värsta. Mornarna och dagarna klarar jag av numera, dessutom med bravur vissa dagar, som idag. När det närmar sig sen kväll och natt blir det värre. Jag vet att han jobbar. Jag vet oxå att jag inte kan gå ner till restaurangen sätta mig och titta på när han jobbar, prata med hans kollegor och njuta av kvällen längre. Jag vet dessutom att när jag är hemma väntar jag förgäves. Han kommer inte komma hem till mig efter jobbet. Vi kommer inte gå ut, träffa kompisar eller bara sitta hemma och mysa. Jag vet att jag inte kommer kunna somna i hans armar. Jag vet att när jag vaknar och vänder mig om är han inte där. Jag kommer inte få se denna underbara syn..


Det är vad som gör denna tide på dygnet till den värsta.


Skydd mot kylan

Det är kallt i detta land. Idag har jag en jacka i form av en stickad kofta. Jag var ju nämligen så bright att jag glömde både min jacka och min halsduk i lägenheten i Kantaoui. Så jag fryser! Konstant typ. Inge kul. Men igår beställde jag en jacka från Ellos.se och jag är glad att jag har konto där och därmed inte behöver betala den på en gång :P



Den är i hundtandsmönster!! I like!! Kan tyckas se lite tantig ut, men inte på mig och inte med rätt accessoarer! Tjoho, hoppas frakten går fort!

Sjusovarn

Sov dåligt inatt. Men lyckades i alla fall ta mig upp vid halv nio tiden och få i mig lite frukost innan jag begav mig till stan. Mitt första stopp var en väldbehövligt fika och uppdatering på bogegatan hos lovely Ida! Sen har jag lunchat med Karin vilket var underbart! Att få prata av sig och uppdatera sig om varandras liv måste vara bland det bästa jag vet! :) Nu är jag på skolan (HGO) och sitter och skall försöka plugga lite. Okej jag väntar även på att Jihed skall komma online efter att jag ringde och väckte sjusovaren för en timme sen. Jobbar man sent så gör man :P Nej plugga var det, eller söka jobb borde jag oxå göra. Skall nog ta mig en titt på ams.se först.
Tjo


Vardag

Nu har det gått 5 dagar sen jag kom tillbaka till Sverige. Jag börjar komma in i något som kan liknas vid en vardag. Inte bara rent rutinmässigt utan rent känslomässigt är det aningens stabilare. Jag sover bättre om än inte bra. Det värsta är mornarna. Att vakna och inte se honom gör fortfarande ont. Men jag börjar inse att det inte blir bättre av att jag är ledsen eller nere över det hela. Jag måste kämpa för att komma fram till dem lösningar som gör att jag får träffa honom snart igen istället. Och jag måste fokusera på det positiva i situationen. Vara glad över vad jag har fått uppleva och att jag har träffat honom över huvudtaget. Sen kan jag ju erkänna att det hjälper med humörsvängningarna att jag gick tillbaka i gamla rök-vanor där nere och rökte min sista cigg igår. Tänker inte börja röka igen, men efter att ha rökt rätt rejält i två veckor är det inte det enklaste :P
Imorn är det staden som gäller för min del. Skall ta tag i uppsatsen och har ingen direkt bra koncentration här hemma så jag beger mig till bibblan eller skolan istället. Skall passa på att försöka fika med Ida, luncha med Karin och socialisera lite med mormor. Så det lär bli fullt upp. :)

MSN

MSN är guds gåva till distansförhållanden!!

Plan

Börjar nog bli människa igen. Rättare sagt jag börjar kunna fungera normalt i det avseendet att allt här hemma inte känns som ett helvete konstant. Sökte jobb igår, får se hur det går, men jag behöver verkligen det där jobbet!
Många frågar mig om planerna för framtiden nu när jag träffat Jihed. Och ärligt talat så har dem inte ändrats så mycket. Det är fortfarande att försöka skaffa sig ett liv här hemma som jag trivs med. Jag behöver jobb och boende. Jag har varit inne mycket på olika jobb och saker som kanske kan möjliggöra att jag spenderar längre tid i tunisien. Men inget som är hållbart i längden. Vi får helt enkelt se vad som händer. Det kommer lösa sig så att vi till slut kan va tillsammans, men just nu är det som det är. Och det är ett helvete det är ingen tvekan om den saken. Men det är ett helvete som är ett faktum och som det tar tid att förändra.
Sen är ju uppsatsen min fortfarande ett stort hinder. Så medans jag söker jobb för fulla muggar (eller halvtomma rättare sagt för det finns så få jobb) så skall jag se till att få den ur världen. Tänkte nog dra in till stan imorn eller på fredag och sätta mig på bibblan så jag får lite inspiration.
Idag har jag varit på torgdagen med Kristian. Och ja asså torgdagen är ju torgdagen i all ära, men så mycket att hänga i julgran vet jag inte om den är när man blivit över 17 år. Det är lixom samma grej och samma produkter varje år. Så himla billigt är det inte heller, så det är egentligen om man är ute efter något spec så kan man ju passa på, och sen kan man ju träffa folk förståss, men nja inte riktigt min grej.
Passade på att handla lite mat till kvällen så ikväll blir det tacos för mi och mor :) mys!


A dream in heaven

Sitter för tillfället i lovely Belindas lägenhet och försöker bli människa igen. Gårdagen var en av dem värsta dagarna jag upplevt i mitt liv. Det var riktigt nära att jag vände på flygplatsen. Att bara sätta sig i bussen till flyget gjorde fysiskt ont i kroppen. Att åka ifrån den människa som gör mig hel är sjukt. Jag förstår inte hur jag kan utsätta mig för detta. Dem senaste två veckorna har varit som en dröm, en dröm i paradiset. Att varje dag få vakna upp bredvid sin kärlek och spenderade dagen med honom, hans vänner, hans familj har varit helt underbart! Att nu komma "hem" känns jättekonstigt. Känns inte som hemma eftersom han inte är här. Är tom. Har gråtit hur mycket som helst. Känner mig tom, halv och ofullständig utan honom. Problemet denna gång är oxå att jag inte vet när jag kan åka tillbaka igen. Måste få jobb för att tjäna pengar här hemma. Av den egentliga anledning för att kunna åka tillbaka igen. Allt känns jättekonstigt. Det känns som om jag haft en två veckors dröm om paradiset och nu är tillbaka i den trista kalla(!) verkligheten. Han är det bästa som har hänt mig, ever! Wallah nhebek! <3


RSS 2.0