minimalist?

Nu har första veckan i skolan varit. Än så länge känns det bra. Har haft en del rester att jobba av från föregående år som jag faktiskt blev klar med det sista idag. Känner mig riktigt duktig!! Nu har jag bara en salstenta somjag missade i ettan kvar, så tänkte ta reda på när den skall gå för ettorna i år så jag kan göra den samtidigt. Måste ju strukturera upp mina studier ordentligt detta år! Men det känns som om allt är på rätt väg nu.

Trivs enormt bra i lghten! Har försökt att inte ta in lika mycket saker till stan som förra året, vilket gör att jag i lghten försöker hålla en minimalistisk livstil. Eftersom jag i vanliga fall är helt tvärtom skall det bli lite roligt att se hur länge jag lyckas :P he he

I fredags hade jag en liten improviserad flytt fest så tänkte visa er lite pics från den:) Håll tillgodo  

Back in school

Idag var det första dagen i skolan igen, och det känns som om det är pang på rödbettan som gäller. Fullt ös från början alltså, men det är nästan lite kul. Det är ju nu i början som man har glöden som mest, så det är då man faktiskt ser fram emot att läsa kurslitteraturen i tid =) he he

Flyttat in i lägenheten på Volontär i måndags. Bor i samm område som förra året alltså, men inte i samm lägenhet. En mycket bättre på övervåningen denna gång! Känns jättebra!

Nu skall jag se klart Project Runway innan jag hoppar i säng..
So long

Sthlm

Strax bär det av till Sthlm. Skall upp en vecka och hjälpa far att flytta.
På tisdag har jag dock fått dispens från flyttkartongerna då Elli, jag och Janne T skall göra en liten roadtrip:) skall bli superkul! elli skall kolla häst och vi hänger på.. Hur kul som helst skall det bli!
Nej nu drar det ihop sig måste packa klart..

tjillevippen

Sommaren 08

Okej man skall itne skriva att man har haft bloggtorka, uppfattas inte som positivt men det är verkligen vad det har varit under denna sommar, så man kan ju fråga sig vad jag har gjort istället. Vilket jag nu skall försöka reda ut... hmmm..

Början av sommaren bestod av Camp Vänge och mycket av Western klubbens aktiviteter.
Jag har ju jobbar hela sommaren på Petes Museigård (som vanligt var jag på väg och skriva, men vet inte om 2 år räknas som tradition). Och utöver det känns det som det mest varit att jaga får som stått på mitt schema. För er som itne vet detta hade vi ca 30 får/lamm i början av sommaren. Tre tackor behagade börja rymma och drog med sig hela lammskocken så att jaga in dessa är vad vi hållt på mycket med denna sommar. Och även om jag har sagt att det är kul att jobba med fåren är det inte kul att jaga dem hela tiden. Nu har dock skocken "minskat" och rymmar-tackorna (som dom snabbt föptes om till) finns ej längre hos oss, tack gode gud för det!! Ja utöver jobb på Petes och med fåren har sommaren bestått av lite utflykter hit och dit på ön, dock väldigt få och alldagliga utflykter.

Min "diet" har ju även påbörjats denna sommar, och har gått ganska bra framåt. Kan ju inte påstå att resultaten går undan så där superfort direkt men en aning märks det.

WRG´s shower har ju som vanligt gått av stapeln udner sommaren, och i år (då jag inte rider längre) har jag och Ungdomssektionen haft hand om lotteriet, ponnyridningen och försäljning av klubb-kläder, plus att jag även vart hjälp åt speakern.  Det har gått bra, men varit stressamma kvällar kan jag lugnt säga!

Mamma och jag hade i början av augusti en weekend på fastlandet. Den började med en sväng förbi Western Allsvenskans Riksfinaler i Strängnäs där division ett vanns av Team Gotland där bland anant min moster Lotta ingick. sen bar det vidare till får riktiga destination Sthlm och Uppl Väsby för att vara exakt. Där bodde vi hos familje vänner i deras nya hus och gjorde lite små utflykter. Vi var ute i Waxholm och såg Platonov av Tjechov, en pjäs med Stefan Sauk i huvudrollen, som var riktigt bra! Sen var vi även på Rosersbergs slott, shoppade skor och åt sushi (som vi öbor ju måste göra i storstan då det inte finns här nere).

Och nu i slutet av sommaren har det mestadels varit jobb på Petes och självklart lite släkt sammankomster, som visserligen är en återkommande faktor under hela sommaren.
Vi var traditionsenligt på Roma-teatern med släkten nu i lördags och såg Revisorn av Gogol (Nej, de spelar inte Shakespeare i år som de annars brukar). Jag som blev bjuden på premiären av föreställningen av Ida blev inte speciellt imponerad av deras utveckling under sommaren som i princip kan klassa som obefintlig. Men det var en bra pjäs och väl framförd, även om jag inte tål regissörens prestation som en av huvudrollerna, avskyvärt!

Jag tror jag fått med vad min sommar mest bestått av. Mkt arbete både på jobbet och hemma med diverse olika saker och en del umgänge med vänner så klart!

Så fort jag hittat sladden till min mobil skall lite bilder av dålig mobilkamera-kvalité även få beskådas, men man vet aldrig när det blir.. :)


RSS 2.0