Efterlängtade augusti!

Igår var det möhippa för Ida. He he det är alltid kul att supa folk fulla från halv elva till.. ja resten av dagen medan man själv är nykter :P Trevligt och jag tyckte mig ana att Ida hade kul! :D

Idag har jag gjort ärenden för Petes fast det egentligen var kusin Erika som skulle göra dem, men hon följde med! :P Det tog typ hela förmiddagen och mer därtill, så den kladdkaka jag skulle baka till halv-tre-fikat står nu i ugnen och blev nog snarare en choklad-nötkaka, den blir nog fin ändå :) Sen skall jag ge mig i kast med att baka makroner till kaffekalaset på söndag, vi får se hur det går. Med lite radio och musik skall jag nog klara av det.

Sen skall här räknas madrasser! På måndag börjar repveckan inför Mortis 2010 och folket skall då ha något att sova på. Skall se hur många madrasser jag kan skrapa ihop i år. Denna sommarr har ändå gått ganska fort, det är snart augusti och det är nu allt roligt händer. Först en repvecka, med en inbokad tatuering dessutom, sen MTV och sen TUNISIEN!!! :)


Brudklänningsprovning I julia hultgrens sk...

dsc00610 (MMS)

Brudklänningsprovning I julia hultgrens skyltfönster


Möhippa för ida! :-D

dsc00605 (MMS)

Möhippa för ida! :-D


En tidig start på jobbet idag. Det är sist...

dsc00595 (MMS)

En tidig start på jobbet idag. Det är sista gången med chiball idag. Jag är inte med utan agerar lite smygfotograf och försöker på det tystaste sätt jag kan förbereda öppning. Ikväll är det romateatern med anna och hennes lars som gäller. Skall bli riktigt kul! Ser fram emot att se macbeth men är lite tveksam över att jag kommer kunna njuta utan att vara för analytisk över spelet och så. Uppsättningen har ju fått ganska dålig kritik så då kommer ju jag göra min egen tolkning, men jag skall försöka att koppla bort alla teater-nördar impulser :-P


Det största ting - Du nånsin lär - Att äls...

dsc00594 (MMS)

Det största ting - Du nånsin lär - Att älska få - Och att ha nån kär. Skönhet. Frihet. Sanning. KÄRLEK


Semesterersättning?

Fick idag ett lönespec från HGO... What?? tänkte jag i mitt stilla sinne, jag har ju slutat. Slet upp kuvertet i en hoppfull iver över att jag måhändelsevis skulle få lite leftovers pengar för välgörenhets skull. Men icke. Det stod bara semesterersättning: Noll. Jaha ja ja men det var ju intressant att få det brevet - hallå why lixom?? Why get my hopes up?

Det fick mig i alla fall att tänka, då jag en stund senare faktiskt fick lönespecet från morsan och började kalkulera lite. Efter lite små kalkuleringar insåg jag att, fasen vad nice, jag kommer kunna lägga undan en del pengar denna månad, sweeet! Sen när jag låg och såg ännu ett avsnitt av SATC kom jag på att: hmmm vänta här nu, den eventuella resan till Tunisien i slutet av augusti skall betalas, there goes närmare 3500 och just det Amanda, remember att du har en bokad tid för TATUERING den 4 aug!!! Hallå!!! Hur i hela fridens namn och alla andras namn kunde jag glömma min tatuerings appointment??????? WTF is wrong with me?? Jag skyller allt på regnet! För mycket regn gör min hjärna alldeles mosig och geggig - tänk er en åker + regn + en traktor = en jävla geggig massa - typ min hjärna idag. Så nej man skall inte ropa hej för fort eller hoppa över bäckar utan att se till att komma ihåg dem riktigt stora utgifterna i livet nämligen: det man unnar sig, som semesterresor (som jag btw inte gjort sen 2000, skolresor räknas inte!) eller tatueringar som jag egentligen tänker på dagligen, men tydligen har jag lyckats förtränga det faktum att dem faktiskt kostar pengar, oooops..

Har varit ledig idag, och som alltid regnar det dem dagar jag är ledig, så jag har spenderat hela dagen med Carrie, Miranda, Samantha och Charlotte aka SATC. Jag skall nu återgå till mina vänner och samtidigt sy lite på en av klänningarna till teatern v.32, fuck paljetter!

Idag har elli lurat med mig på blå tåget I...

dsc00593 (MMS)

Idag har elli lurat med mig på blå tåget I stan. Förutom att dem behöver fixa sina stötdämpare så var det faktiskt ganska kul :-P vi fortsatte att turista och gick runt I innerstan och kollade på ruinerna, mys! Ikväll tänkte vi käka lamm på clara's inne I stan och sitter just nu hemma I tofta och väntar på björn. Igår var det kaffekalas på jobbet och årets rekord! Så lite sliten blev man allt.. Skönt med en dag ledigt idag! Tjo!


Det är spännande att man alltid hamnar på ...

dsc00589 (MMS)

Det är spännande att man alltid hamnar på hajk när man är ute och åker med elli och björn. Förra gången var det jungfruklint denna gång rövar liljas håla på högklint. Men vackert som fan är det ju!! Tjo!


Det är så varmt på jobbet idag så jag har ...

dsc00587 (MMS)

Det är så varmt på jobbet idag så jag har bojkottat uniformen och kör I linne istället för t-shirt eller skjorta, det är dock godkänt av chefen ;-)


Sitter just nu I skuggan på jobbet och fil...

dsc00580 (MMS)

Sitter just nu I skuggan på jobbet och filosoferar. Det är yoga idag men min hud är fortfarande röd och öm, så det där med att sträcka och tänja kändes inte lockande. Är grymt sugen på att åka utomlands till hösten. Att förlänga säsongen och vara ledig fullt ut! Har kommit på att jag skall nog få lön för projekttimmarna nu nån gång under sommaren, och eftersom jag startat mitt nya ansvarstagande liv så tänkte jag sätta in dem pengarna på sparkontot på en gång. Skall även försöka spara delar av lönen nu I juli oxå.. Vill åka med elli och björn och jobbar just nu på att bearbeta dem så vi åtminstone är överens om samma resmål. Vi vill lite olika saker med resan nämligen men det skall nog ordna sig ;-) skulle vara helt underbart!!! Jag har inte varit utomlands på semester sen 2002, fast det är ju om man räknar en långhelg I warszawa med pappa som semester, det är lite tveksamt.. Idag är det varmt igen! Igår blåste det I alla fall lite men idag är det tryckande och stilla, inte mitt favvo-väder när man skall jobba, men men.. Tjo på er!


Det var en hård timme hos terapeuten imors...

dsc00579 (MMS)

Det var en hård timme hos terapeuten imorse.. Så det är lagom kul på jobbet idag. Men det är vid dessa stunder jag får påminna mig själv om innebörden av min senaste tatuering: man kan välja hur man vill se på saker och ting, positivt eller negativt, och positivt är lika med plus +


Efter lite lunch på Diners café I Kappelsh...

dsc00569 (MMS)

Efter lite lunch på Diners café I Kappelshamn har vi nu hamnat vid Blå lagunen. Efter gårdagens colouring så sparar jag mig och har plaskat lite med fötterna men I övrigt smörjt in mig med 30 solskyddsfaktor och sitter I blåsten.


Roadtrip! Idag är det norra ön som gäller....

dsc00561 (MMS)

Roadtrip! Idag är det norra ön som gäller. Roadtrip med elli och björn, utan karta! Vi får se vart vi hamnar :-D


Vi är fabulous!

Det händer emellanåt att man inser saker och ting med sitt liv. Förra gången hos terapeuten uttryckte jag en sak som jag egentligen vetat hela tiden. Men den hade aldrig riktigt blivit sanning förns förra onsdagen. Även och själva problemet är beklämmande så känns det bra att jag mer eller mindre har tvingat mig själv att inse sanningen med det hela. Jag ser inte någon riktig lösning än och jag inser att det kommer ta tid och vara jobbigt, men det första steget är ju ärlighet mot sig själv och åtminstone där är jag en bit på väg.

En annan sak jag insett är hur olika människor får en att må bra på olika sätt. Jag älskar mina vänner! Sen är det för mig en självklarhet att jag trivs bättre med vissa än med andra. Det var ett bra tag sen jag och Elli träffades sist, och jag har saknat henne mycket. Men igår slog det mig att jäklar vad jag mår bra när jag är med henne! Hon känner mig in och ut och bak och fram och alla möjliga delar av mig, hon är den enda som känner allt. Och en del saker som det kanske tar mig emot att säga tar hon emot som dem mest naturliga saker i världen. Som om hon redan visste. Jag tycker om det. Hon är fabulous och jag är fabulous. Vi är fabulous! <3

Såhär ser man ut efter en dag på herta med...

dsc00560 (MMS)

Såhär ser man ut efter en dag på herta med elli!! Känns litegrann sådär bara :-P mina lår ser likadana ut btw. Nu har vi vart hemma och duschat och skall iväg till stan och käka och sen på eclipse! :-D tjo!


Amanda aka Twilight-Edward

 
Vem är du i twilight? - Du är Edward
Resultat: Du är Edward
Du är en person med mycket tålamod, du har överseende med nästan allt dina nära och kära gör. Det gör dig mycket omtyckt av alla! Du har inte så lätt att bli kär men när du väl är kär är det bara personen du älskar som betyder något, du skulle kunna vänta i hundratals år bara för att få träffa den rätta flickan/pojken. Men du är inte alltid att lita på, du kan ibland vara oärlig om du tror att det är det som krävs för att dina närmaste ska vara säkra.

Jag gjorde ett twilight-quiz på fejan och blev Edward. Tycker beskrivningen stämmer ganska bra faktiskt. Skrämmande bra, men så är det väl med quiz, det är alltid något man känner igen sig i. Har sett New Moon för andra gången nu ikväll hemma i sängen och på måndag blir det Eclipse med Elli och kanske hennes lillasyrra. Funderar faktiskt på att läsa böckerna, sen när har lite tonårsromanser skadat?

Tjo!

Opa!! Elli är nere på ön! Lovely! Hon och ...

dsc00558 (MMS)

Opa!! Elli är nere på ön! Lovely! Hon och björn kom förbi jobbet igår och sen hängde jag med dem till tofta för lite grill och häng, nice :-) Idag är det jäkligt dött på jobbet, inte mycket folk.. Det kanske är för varmt. Eller rättare sagt det ÄR för varmt! Jag smälter bort på jobbet.. Hu!


Svalorna på min vänstra axel. Jag funderar...

dsc00530 (MMS)

Svalorna på min vänstra axel. Jag funderar på att fylla i dem med lite färg. Men har inte riktigt kommit fram till om det skall vara en färg på varje eller om det skall vara flera färger på var och en.. Hm.. Har nån något tips?


Det är spännande detta faktum att karlar p...

dsc00557 (MMS)

Det är spännande detta faktum att karlar påverkar en utan att ens lyfta ett finger. Varför är tjejer så bra på att tolka och för den del övertolka det killar gör och inte gör. Intressant är ordet!


Det är på ungefär detta viset jag har best...

dsc00555 (MMS)

Det är på ungefär detta viset jag har bestämt att min dag skall spenderas. Jag har tvingat mig själv att ta det lugnt idag. Har egentligen en massa saker på min vill-göra lista men ibland får man prioritera lite slapp. Notera att det dock är en VILL-göra lista inte en måste eller borde lista. Men lite lugn och ro är nog behövligt för mig idag.


Kan dagen avslutas på så mycket bättre sät...

dsc00554 (MMS)

Kan dagen avslutas på så mycket bättre sätt? Kolla satc, tatueringar och snus! Mm! Och snart är det torsdag dessutom! Wei!!


Jag tror jag är en mobiloperatörförsäljare...

dsc00553 (MMS)

Jag tror jag är en mobiloperatörförsäljares våta dröm!


Jag och min kusin vitamin! Bilden är från ...

dsc00542 (MMS)

Jag och min kusin vitamin! Bilden är från konserten med Thomas Andersson Wij. Jag gillar att ha henne nere på ön! En till av mina favoriter är nere på ön nu: Belinda!! Skall träffa henne idag! Wei!! Hi hi


Jag och min kusin vitamin! Bilden är från ...

dsc00542 (MMS)

Jag och min kusin vitamin! Bilden är från konserten med Thomas Andersson Wij. Jag gillar att ha henne nere på ön! En till av mina favoriter är nere på ön nu: Belinda!! Skall träffa henne idag! Wei!! Hi hi


Jag erkänner! Jag har fastnat igen. Detta ...

dsc00551 (MMS)

Jag erkänner! Jag har fastnat igen. Detta är numera min bästa vän, min catch!


Årets första bad! Långgrunt så in i helvet...

dsc00548 (MMS)

Årets första bad! Långgrunt så in i helvete.. Men nu är det gjort!


I lördags hamnade jag, moster och kusinen ...

dsc00546 (MMS)

I lördags hamnade jag, moster och kusinen på en restaurang i hablingbo där Thomas Andersson Wij spelade. Riktigt mysigt! Det var dock mysigt på det viset att man nog gärna skulle suttit och myst och njutit med någon speciell. Och där satt vi, tre singelbrudar och blev aningens myggbitna.. Därmed inte sagt att man inte kan njuta av mysmusik som singel. Men det var liksom hela stämningen med musik, solnedgång, sommar och att det var riktigt mys som gjorde att man gärna hade delat det med någon. Det är i vissa tillfällen man känner en saknad av just den där speciella. Inte ensam, det är en helt annan sak. Men som att det hade kunnat vara något eller någon mer.


Salem! Salem! Salem! Fy fan vad bra han va...

dsc00535 (MMS)

Salem! Salem! Salem! Fy fan vad bra han va!! Helt galet! Jag är fortfarande helt euforisk. Har varit på hans konsert på visby strand ikväll. Och hela konserten var fylld av genialitet, energi och glädje!! Makalöst!


Salem! Salem! Salem! Fy fan vad bra han va...

dsc00535 (MMS)

Salem! Salem! Salem! Fy fan vad bra han va!! Helt galet! Jag är fortfarande helt euforisk. Har varit på hans konsert på visby strand ikväll. Och hela konserten var fylld av genialitet, energi och glädje!! Makalöst!


Har skapat lite kreativt igen. Denna gång ...

dsc00533 (MMS)

Har skapat lite kreativt igen. Denna gång genom att sätta fast lite patches på ryggen på en kofta. Jag är riktigt nöje. Det höjde koftan rejält! :-)


RSS 2.0