Hightech-spa

Jasså, det var ett bra tag sen sist jag skrev här ser jag.. Det har sina förklarliga skäl. Sedan repveckan drog igång har jag 1; inte haft tid, 2; inte haft någon dator någon längre stund och 3; inte haft tid! Det har varit galet mycket att göra och fixa och sen föreställningarna och MTV och jag har varit sjuk och sen direkt tillbaka till jobbet och nu är det Tunisien på schemat om exakt en vecka, så det är lite mkt just nu kan man väl säga.. Skall försöka få upp lite bilder från min stressiga tid på fejan, så ni kan kolla där om inte några fina exemplar hamnar här :)
Just nu sitter jag precis nyduschad och för över lite musik och filer hit och dit mellan dator och mobiler, och jag har precis färgat håret och skall nu ge mig på ögonbrynen så man kan säga att jag har lite hightech-spa :P

Vem kunde tänka sig att jag skulle hamna p...

dsc00666 (MMS)

Vem kunde tänka sig att jag skulle hamna på kubb Vm I rone? Men här är jag. Umgås lite med elli och familj, nice! Vi räknade ut att det är 21 dagar kvar till tunisien!! Wohoo!!


It's done! Och jag är jävligt nöjd! :-D

dsc00659 (MMS)

It's done! Och jag är jävligt nöjd! :-D


Pissväder I ruinen! Men det skall bli sol,...

dsc00644 (MMS)

Pissväder I ruinen! Men det skall bli sol, det skall! Idag är ändå en solig och rolig dag, jag skall tatuera mig!!! Wohoo!!


Äntligen vecka 31 igen vilket innebär en r...

dsc00631 (MMS)

Äntligen vecka 31 igen vilket innebär en repvecka I karin! Lovely! Devils in hell is the thing! :-D


RSS 2.0