Jag har haft en liten shopping dag idag oc...

dsc00529 (MMS)

Jag har haft en liten shopping dag idag och gjort ett väskfynd!! Så jävla snygg! Och lyckades dessutom få rabatt på den, hela 70 spänn!! Har dessutom inhandlat tre par skor ;-)


Nu har jag gjort det! Hi hi hi :-D Bokat t...

dsc00528 (MMS)

Nu har jag gjort det! Hi hi hi :-D Bokat tid för tatuering! 4 augusti blir det av! Måste ta mig igenom det mesta av sommaren och arbetet på petes först bara, troligtvis inte superpopulärt hos bossen annars :-P hi hi hi hi hi hi


På väg in till stan och har stannat vid pr...

dsc00525 (MMS)

På väg in till stan och har stannat vid prylmarknaden i tofta och det enda intressanta är denna brud. 600:- för att få en snygg brud i huset ;-)


Kolla månen! Den är gul och jättefin! Jag ...

dsc00524 (MMS)

Kolla månen! Den är gul och jättefin! Jag har nu tagit mig ut till ida i stugan och snackar skit och färgar och noppar ögonbrynen. Eller rättare sagt nu är jag i tryggt förvar i sängen och skall sova.. :-) Imorn är det stan som gäller! Är ledig i två dar och skall försöka unna mig lite socialt liv. Skall träffa pamela vilket var hundra år sen så det skall bli skitkul! Vi skall dessutom se SATC 2 och jag skall köpa skor så hur bra kan det inte bli! Sov gött nu folks :-) Tjo!


Skitmygg!

Fastnade framför SATC inatt. Men har lyckats sova en liten stund i alla fall :) Startade dagen med att jaga in lite får och laga staket, och bli myggbiten såklart! Jag fattar inte, myggen är helt galna! Jag tror dem har rymt från Norrland och hit. Skitmygg!
Idag är det jobb som gäller och just nu känner jag för lite plugg när jag kommer hem. Men det kan ju alltid ndras efter en heldag på jobbet. :P Kom igång ganska bra igår och borde ta tillvara på den lilla lusten som uppkommit. Det är skönt att beta av det bit för bit.
Sen är jag ledig i två dar! Wohoo! Skall spendera dagarna i stan tror jag nog och semestra lite och ta det allmänt lugnt. Umgås lite o så.
Det är nytt terapeut-besök på onsdag och jag har nog varit hyfsat duktig och gjort min läxa. Det har nog landat på en hyfsat stabil nivå just nu, vilket är skönt i alla fall. Därmed inte sagt att det är tipp jämnt men jag trivs mer med det stabila än dem totala dipparna i alla fall. Så just nu är det frid o fröjd i kapernum.
Tjo!


Min räddare i nöden! Petes-ida har rensat ...

dsc00521 (MMS)

Min räddare i nöden! Petes-ida har rensat sin lägenhet inför sommar-uthyrning och tagit med sig en del filmer och grejer till hablingbo, och titta vad som kom med!! SATC boxen!! :-D underbart!!!!!!!!!


Nu börjas det! Uppsatsen se upp! För här k...

dsc00516 (MMS)

Nu börjas det! Uppsatsen se upp! För här kommer jag!


Ser ni? Det saknas något. Jag är i behov a...

dsc00515 (MMS)

Ser ni? Det saknas något. Jag är i behov av en ny tatuering! Där bredvid pluset. Det behövs nog ett peace märke! Och det snarast! ;-) Gärna kanske nästa månad. Oh vad kul det hade varit!! Ni kanske undrar varför det bara är mobil-inlägg numera? Ja det skall jag säga er, det är helt enkelt så att internet krånglar en del i början och jag har aldrig tålamod att fixa det så jag bloggar så här istället.. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på ljudboken. Mina fötter har nästan kommit till liv igen och håret blev bra. Så godnatt!


Detta är sättet på vilket jag spendera kvä...

dsc00518 (MMS)

Detta är sättet på vilket jag spendera kvällen! Det har varit helt galet mycket folk på petes idag! Den första ordentliga ruschen som dessutom var riktigt lång! Så mina fötter är ordentligt ömma och kräver lite omhändertagande. Passar på att färga min utväxt oxå. Är ledig imorn, men skall ha petes möte på kvällen. Annars tänkte jag nog se om jag inte skulle kunna komma lite framåt med uppsatsen. Ja hör och häpna, ni läste rätt! Uppsatsen! Måste börja med min undersökning så att jag blir av med den där förbaskade tyngden på axlarna. Jag jobbar på att avdramatisera det hela, och bara göra det. Och någonstans och någon gång måste man börja, så varför inte imorn!?! :-)


"Lucy Honeychurch och hennes kusin Charlot...

dsc00517 (MMS)

"Lucy Honeychurch och hennes kusin Charlotte Bartlett är besök i Florens, men får till sin besvikelse inte de rum med utsikt som de har blivit lovade. De får byta med den påstridigt vänlige mr Emerson och hans son George. Det är ett byte och ett möte som får konsekvenser. George griper hm i Lucys liv på ett sätt hon inte kan ana, och väl hemma i England står hon inför en rad svåra val och omprövningar."


Vad kan det vara? Hm?? Jo halva Picasso!! ...

dsc00516 (MMS)

Vad kan det vara? Hm?? Jo halva Picasso!! Slaktad och sedan flådd och nu ligger skinnet på golvet... Nej usch vad hemskt!! Vidriga tanke!! Det är dock halva Picasso. Men i form av bort borstad päls. Har sett att han nu när det blivit lite varmt har börjat släppa lite päls och tog idag tag i saken och borstade bort ungefär hälften av det. :-) Så nu är han aningens mindre påbylsad.


Glad midsommar allesammans! Hoppas ni njut...

dsc00514 (MMS)

Glad midsommar allesammans! Hoppas ni njuter av god mat och trevligt sällskap och solen!! Här tar vi det lugnt och har käkat lunch ute och sen legat på filt och haft högläsning, mys! Har börjat skissa lite olika grejer som skall skickas in som ansökan till väddö textil konsthantverk linje. Man kan ju alltid söka :-)


En smygkik på det nya syprojektet. Skall b...

dsc00513 (MMS)

En smygkik på det nya syprojektet. Skall bli en klänning igen. Aningens annorlunda liv än den senaste. Detta blir nog vad som står på mitt schema för midsommar. Sy sy sy :-) Fick ju leka med camp vänge barnen igår och insåg att jag inte alls växt ifrån det och att jag nog skall va lägermamma igen nästa år. Det är fyra underbara dagar och i år fick jag va med lite i alla fall. Idag är det jobb på schemat och sen antagligen lite sömnad när jag kommer hem. Inte så värst spännande dag, men man får njuta. Igår var det knappt någe folk alls på petes, så blir det likadant idag så blir det en del städande för vår del. Nej nu måste jag väl ha i mig lite frukost. Tjo!


Idag är det sol!! Och sommar! Toppenväder ...

dsc00511 (MMS)

Idag är det sol!! Och sommar! Toppenväder helt enkelt. Underbart! Jag sitter just nu och viftar på tårna i gräset på jobbet. Har satt pernilla i arbete och själv latar jag mig, He He ;-) Inte så mkt folk idag, just nu inte en själ, har gått en guidning, men vi hoppas på anstormning på eftermiddagen! Ikväll skall jag iväg till vänge och leka med barn. Det är sista kvällen på Camp Vänge 2010 och jag och anna skall dit och roa oss lite med barnen som dem veteraner i gamet vi är. Skall bli skitkul! Har saknat det lite nu i dagarna när jag vetat att lägret varit igång. Har varit med alla år utom ett och dessutom varit ledare i flera år. Camp vänge är alltså ett ridläger i wrg's regi. Dem fyra dagar om året man får se ut som ett helvete och bara mysa runt med hästar och barn och annat löst folk. Som sagt skall bli grymt kul att hälsa på dem ikväll! Annars var jag hos terapeuten för andra gången i morse. Det gick bra. Det är alltid lite dubbelt att gå dit. Jag vet att det hjälper samtidigt som det är jobbigt att gräva och analysera i en hel timme.. Nej om man skulle ta och jobba lite kanske :-) tjo!


Mamma bakar ros- och mandelskorpor till pe...

dsc00509 (MMS)

Mamma bakar ros- och mandelskorpor till petes. Så det doftar gott i hela huset. :-) Jag har roat mig med att läsa lite i en bok om balettkostymer. Må låta aningens konstigt och kanske lite nördigt rent ut av. Men I love it! Det är underbara kostymer med franska namn hittan och dittan. Fjädrar, plymer, blommor, masker, spets, krås ja you name it! Underbart! Funderar ju på det där med vad man skall göra när man blir stor.. Det lockar ju oerhört med jobb och trygghet och semester. Samtidigt som jag så gärna vill läsa lite andra kurser och få lite ordentlig kunskap i sömnad och textil. Hade gärna kunnat tänka mig ett år på folkhögskola och läsa textil. Men då kommer vi ju till problemet med den där förbaskade uppsatsen som får alla muskler i kroppen att dra ihop sig bara jag tänker på den :-S Men den kommer ju aldrig att försvinna såvida jag inte tar tag i den, jag vet det! Ja jag kan ju alltid roa mig med att slänga ihop lite arbetsprover till en utbildning på väddö folkhögskola norr om stockholm nu under dagarna så får man väl se. Man måste unna sig saker här i livet. Och att gå ett år och läsa textil vore att unna sig för min del. Jag skall kanske börja gå efter en ni livsfilosofi: Ba gör'et!


Dator-vänjning

Oj oj oj, håll i hatten nu gott folk men jag sitter vid en dator igen... :o!! Jag har inte spenderat mer än ca 2 minuter vid en dator sen attack-dagarna förra veckan. Känns lite weird. Sitter just nu vid mammas dator dessutom så riktigt hemmastadd är jag inte än :P Skall se till att bli lite mer ONline igen jag lovar! ;)

Sydde ju klart klänningen imorse, men skall nog göra lite små korrigeringar på den nån dag här nu. Måste höja upp midjan lite tror jag. Eller det är egentligen just det som är den enda korrigeringen. Men jag är lite dålig på just det där med korrigeringar överlag. Jag vill gärna vara helt färdig med grejer när jag är klar och inte behöva göra om eller ändra något. Det skall vara perfekt från början. Men jag börjar bli bättre på det, att inte ha så höga krav. Det blir mycket enklare och roligare om man inte har det. :)

Har under denna vecka av nästintill total isolering insett hur mycket jag saknar mina vänner. Man behöver vänner för att livet skall gå runt. <3 Så det är till att bli internet-social igen när dem inte kan vara där jag är ;)


Nu är jag klar med den blommiga klänningen...

dsc00506 (MMS)

Nu är jag klar med den blommiga klänningen! Jag är nöjd, den är skön, den är somrig och den är fin!


Är tillbaka på jobbet idag. Första dagen s...

dsc00505 (MMS)

Är tillbaka på jobbet idag. Första dagen sen attacken. Känns helt okej :-) Har dock insett att det är grymt skönt med längre semester, kanske skall försöka med det till nästa år. Ha ett riktigt jobb och få riktig semester. Kanske skulle varit skönt. Fast det är ju det där att det krävs ett jobb för att kunna ha semester från ett jobb. Hm får se om det kan fixas.


Igår invigde vi grillen för året. Eller rä...

dsc00500 (MMS)

Igår invigde vi grillen för året. Eller rättare sagt första gången på flera år. Jag skall försöka grilla lite mer nu, har insett att det är jävligt gott och mysigt att grilla. Idag har vi legat och pressat lite då jag lyckades bränna baksidan av överarmarna skickligt nog :-P Resten av dagen har varit vigd åt bröllopet. Först vigseln och kortegen och nu middagen. Lovely! <3


En filt på gräset i trädgården. En bok. En...

dsc00503 (MMS)

En filt på gräset i trädgården. En bok. En stickning. Barfota. Fågelkvitter. Sol. Sommarmys i väntan på bröllopet.


Dagens inköp blev en emma! Enkel, snygg oc...

dsc00499 (MMS)

Dagens inköp blev en emma! Enkel, snygg och skön. Dock inte mitt inköp. Karin köpte den till sin mor, men det finns en till jag är lite sugen att se om den finns kvar när jag har fått lön :-) Det blev inte lika mycket farande över ön idag som igår, vi har mest hållit oss på hemse faktiskt. Sen blev det grillning hemma med fin besök av anna! Lovely anna! Och student-ida oxå :-P


Som om det inte vore nog med arbetsskador ...

dsc00497 (MMS)

Som om det inte vore nog med arbetsskador när man jobbar, så får man semesterskador när man är ledig. Myggbett! :-P


Efter badandet blev det pizza på Isola Bel...

dsc00482 (MMS)

Efter badandet blev det pizza på Isola Bella och storshopping på Ica Maxi innan vi nu äntligen beger oss hem. Det har varit en lång dag. Så det blir nog lite slapp och häng hemma imorn, skall bli skönt! Varför är det ofta så att man stressar runt och har en massa måsten även när man har semester? Dem ser bara annorlunda ut. Jag har en lite hat-kärlek till sommaren på grund av det. Det är helt underbart! Men samtidigt så är det massa nya saker och andra saker man måste göra istället. Man skall hinna med att åka runt och kolla på ställen och umgås samtidigt som man gärna skall hinna med alla sysslor hemma man inte hunnit innan för att inte tala om badandet! Man borde ha extra semester från semestern ;-)


Bad i kalkbrottet. Vi beslöt oss för att k...

dsc00492 (MMS)

Bad i kalkbrottet. Vi beslöt oss för att köra en gammal goding och åka hit. Jag doppade fötterna men både andre och karin (som ni ser) badade. Det är jäkligt mysigt och inte mycket folk, skönt! Det känns att det äntligen blivit sommar!


Gubben framifrån med gul näsa i år. Han se...

dsc00477 (MMS)

Gubben framifrån med gul näsa i år. Han ser mer ut som en anka framifrån :-P


Med fågelläten i stereon på Naturum

dsc00468 (MMS)

Med fågelläten i stereon på Naturum


Besök på bottarve museigård resulterade i ...

dsc00461 (MMS)

Besök på bottarve museigård resulterade i leklust :-D


Jag bjuder på en bild till ifrån gårdagskv...

dsc00454 (MMS)

Jag bjuder på en bild till ifrån gårdagskvällen vid stranden när vi nu skall bege oss iväg för dagen. Det är södra gotland som står på önskelistan och schemat för dagen. Off we go!


16 juni = bra dag! Jag var hos terapeuten ...

dsc00436 (MMS)

16 juni = bra dag! Jag var hos terapeuten på morgonen och det var en bra start på dagen. Jag behöver friska upp det som vi gick igenom senast så vi skall köra med en ny omgång. Känns skönt! Sedan har jag haft möte med mina efterträdare på högskolan vilket kommer bli hur bra som helst. Sen kom karin och andre! Vi köpte pick-nick och åkte ut till eksta-kusten och myste lite. Det är så underbart vackert där! Sen blev det hem till petes och en promenad till sjön med fotdopp. Mysig dag! Dessutom pratat med lovely Elli i telen, som det ska. Ibland blir det ju bara helt enkelt inte av att någon av oss ringer. Men så slår det en när det går för långt att vänta här nu det är något som saknas.. Ah elli! Så får man slå en pling och återställa världsordningen :)


Solen skiner, fåglarna kvittrar och det st...

dsc00427 (MMS)

Solen skiner, fåglarna kvittrar och det stinker bensin i hela min bil! Mysigt? Nja knappast! Fy fan vad det luktar! Tankade två dunkar till gräsklipparen varvid den ena ramlade och läckte lite. Inte mycket utan lite. Men det luktar mycket! Har varit hos terapeuten och känner mig redan lite bättre. Skall in till stan sen och möta upp karin och andre som kommer ner i några dagar. Skall bli skönt, jag tvingas tänka på annat vilket jag behöver. Nej fy tusan vad det stinker!


Det är en weird bild jag vet. Speciellt me...

dsc00426 (MMS)

Det är en weird bild jag vet. Speciellt med tanke på att jag själv inte(!) tycker om fötter. Skulle inte kalla det för fobi, men tycker helt enkelt inte att dem är särskilt attraktiva, eller okej jag tycker dem är äckliga! Dock har jag idag målat mina tånaglar röda. Idag har jag oxå fått tag i terapeuten och bokade in ett möte imorn. Det känns skönt. Samtidigt är det en tuff tid framöver med mycket genomgång av saker. Eller nej det är en banal förklaring av det hela. Det är som om du kört vilse och fått punka, och trots att du har en mekaniker du kan ringa och som du dessutom får vägbeskrivning av så är det du och ingen annan än du som måste se till att få bilen lagad, komma ut på rätt väg igen och sen hitta rätt väg mot målet.


Det är strömavbrott. Finns inte så mycket ...

dsc00423 (MMS)

Det är strömavbrott. Finns inte så mycket att göra. Jag hade tänkt se på film idag, men det får vänta. Sitter just nu och stickar på halsduken och lyssnar på en ljudbok. Hittade batterier i cd-spelaren nämligen. Är fortfarande matt och inte helt hundra. Känns precis som när man varit sjuk ett par dagar och är på väg att bli lite bättre. Jag kan ju inte ens göra te när det inte finns el, irriterande!


Har nu sett klart andra delen av mini-seri...

dsc00420 (MMS)

Har nu sett klart andra delen av mini-serien Fingersmith och den var inte bra! Första delen var helt okej, men andra delen, usch! Men dem hade som alltid vid BBCs produktioner makalösa kostymer. För att uppbåda den dåliga filmupplevelsen har jag nu satt på det allra trognaste kortet av alla! Stolthet och fördom! Har lyckats äta en gång till och börjar känna mig som mig själv till slut. Nu: underbara mr Darcy!


Har med nöd och näppe lyckats ta mig upp o...

dsc00418 (MMS)

Har med nöd och näppe lyckats ta mig upp och ur sängen. Inte fått tag i terapeuten än, men sett till att hon skall ringa mig. Kände att jag var tvungen att bryta icke-ätandet och lyckades få upp aptit för mjölk och bulle. Kroppen är överlycklig för lite energi samtidigt som den undrar vad det är vi varit utan i ett par dar. Är ytterst tacksam för människorna närmast mig! <3 E!


Sprickor i taket. Ytterligare en sak att s...

dsc00416 (MMS)

Sprickor i taket. Ytterligare en sak att stirra på från sängen. Det är en weird envägs-kommunikation detta. Ligger kvar i sängen. Fjärde dagen. Tre dagar med tre attacker gör att jag just nu inte orkar eller för den delen vågar göra något annat. Ringde till sjukvårdsupplysningen igår under den tredje attacken. Insåg att jag måste ringa terapeuten idag. Får se vad hon säger. Känner dock att jag reagerar på minsta lilla just nu. Vill ha ett mirakel-piller som tar bort allt på en gång och för alltid.


Detta är vad jag legat och stirrat på det ...

dsc00415 (MMS)

Detta är vad jag legat och stirrat på det senaste dygnet. Affischen från prerafaelit-utställningen på nationalmuseum förra våren som sitter på ena väggen i mitt sovrum. Fastnar ibland i hans blick som har en förmåga att nagla fast en. Min kropp är någon konstig blandning av total utmattning och lite pirr i bena. Har inte fått behålla någon mat sen fredagens frukost, vilket kan vara en bidragande orsak till utmattningen. Eller fått och fått, rättare sagt har jag sett till att bli av med maten när smärtan ökar markant efter maten. Igår hade jag riktigt svårt att bli av med den, men lyckades efter en massa sömn. Nu har jag snart legat här i två dygn, gör inget annat än sover i princip. Just nu känns tröskeln mellan min nuvarande verklighet och den verkligheten där ute, utanför mitt rum jättestor.


Ligger just nu i sängen med världens bästa...

dsc00414 (MMS)

Ligger just nu i sängen med världens bästaste bredvid mig som stöd. Fick en attack igår på jobbet. Mitt under en guidning. Guidade klart och gick sen hem. Som vanligt tog jag tabletter och la mig och gick sen upp och spydde, sen nya tabletter, vänta lite, sen få ur sig resten och sen tabletter och sova. Det är en vanlig procedur. Sov från sex till halv tio imorse! Upp käka lite frukost, snacka med mamma och kolla fejan. Och la mig sen i soffan för att glo på film. Hade mina aningar men tog det för efterdyningar.. När filmen i princip var slut kom det. Samma procedur som igår. Och nu ligger jag här i sängen igen. Är förbaskat trött på detta. Trodde jag kommit ur det. Att jag mådde bättre igen. Men verkar inte så. Borde kanske ta kontakt med terapeuten igen. Men av någon anledning bär det mig emot. Hösten var ett rent helvete. Och jag vet inte om jag orkar med det igen. Samtidigt hatar jag ju när det händer, och speciellt känslan av maktlöshet som jag får. Känslan av att jag inte kan styra över min egen kropp. Känslan av att det är något fel, som jag är så dum eller bara förblindad av så jag inte kan upptäcka det. Bajs!


Det är grymt mycket att göra på jobbet! Så...

dsc00409 (MMS)

Det är grymt mycket att göra på jobbet! Så jag och ida testar produkterna vi säljer så vi kan rekommendera dem för kunderna. Eller rättare sagt svär över att pusslen är felkonstruerade!


Kjolen!

Jag har ju lovat bilder på kjolen jag sydde nu senast så här kommer dem:








Ja som ni ser är det en ganska rejäl vidd på kjolen. Bården längst ner är ca sju meter lång! Och ja det är den jag är mest stolt över, själva kjolen i sig är en enkel halvcirkel modell. So there you have it! Mamma påpekade att jag nu måste börja dansa Square Dance, hmm vet inte riktigt ja nej :P

Dagens första outfit: kängor. Det stod näm...

dsc00406 (MMS)

Dagens första outfit: kängor. Det stod nämligen insamling av fåren först på dagens schema. De skall bli klippta idag nämligen. Jag skall dock jobba så det är frukost och lite fejan (:-P ) som gäller innan det bär av. Och btw så är det pissdåligt väder så det blir nog inga rabatter för mig idag! Yes!


Är på väg och skall hämta student-ida vid ...

dsc00396 (MMS)

Är på väg och skall hämta student-ida vid bussen. Pissdåligt väder är det! Hoppas på sol imorn :-) Ifall solen råkar infinna sig kan jag dock inte längre skjuta på de resterande rosenrabatterna på lillgården på Petes, och därmed inte undvika påföljande arbetsskador :-P


Ett nytt blommigt syprojekt ;-)

dsc00395 (MMS)

Ett nytt blommigt syprojekt ;-)


Plus

Läste detta inlägg i Mammabeckas blogg som jag följer till och från. Och det hennes summering av sin tro sammanfaller hyfsat bra med min. Dessutom finns det alltid en förutfattad mening om hur kristna skall vara. Folk brukar bli förvånade när de får reda på min tro. Jag har sagt det förut och säger det igen. Min tro är privat, den angår ingen annan. Men det är heller inget jag döljer, den som frågar får svar. Men det betyder inte att jag presenterar mig som kristen eller ens ger mig in i religionsdiskussioner varje gång jag får en chans. Endast ett fåtal av mina vänner är kristna eller på andra sätt troende och jag skulle aldrig försöka eller ens komma på tanken att försöka övertala någon i min närhet mina övertygelser.
Åter till det där med förutfattade meningar. Jag går inte i kyrkan varje söndag. Jag ber inte med knutna händer. Jag kan inte allt om samtliga kristna traditioner och symboler. Jag är en vanlig människa och lever mitt liv hyfsat normalt. Däremot har jag en övertygelse och en tro som jag dagligen lever med, och jag ber dagligen även om det troligtvis är långt ifrån den bild av bön som de flesta har. Även kristna har en vardag. Sen har jag vissa värderingar som kan påskina min tro och som till största del har sin grund i min tro.

Och för er som undrar men inte vågar fråga så har min senaste tatuering som vissa förväxlar med ett kors inget med kristendom att göra. Det är ett plustecken, inte ett kors. Det står för att man alltid kan välja att se saker från olika håll och att det är bäst om man försöker se det positivt. Plus - positivt - comprende? :D


Jag har tänkt på det här med att börja om....

dsc00394 (MMS)

Jag har tänkt på det här med att börja om. Människor verkar ha behov av att lixom göra nya avstamp i sina liv med jämna mellanrum. Varför är det så? Folk påpekar ofta att det nu är dags för en förändring, ut med det gamla och in med det nya, man skall börja en ny epok och man skall börja sitt nya liv. Är det verkligen så att man ständigt är så missnöjd med det vi har att vi måste söka efter något nytt. Eller handlar det mer om en ständig utveckling men där man ändå kan se det positiva i det man har? Jag blir lite allergisk när folk pratar om sina storslagna planer för sina nya liv. Vadå nya liv? Ditt liv är detsamma, en röd tråd genom tillvaron som man skall va rädd om. Visst behöver man nytändning ibland, men jag föredrar att se det som en lång vandring där man kanske provar på en ny stig man inte gått förut, men inte en helomvändning av tillvaron. Ja ja detta blev lite flummigt men jag bjuder på den :-P


Personalfika på petes :-)

dsc00393 (MMS)

Personalfika på petes :-)


SMS-inlägg

dsc00392 (MMS)


Det är egentligen en usel bild på den kjol...

dsc00390 (MMS)

Det är egentligen en usel bild på den kjolen jag sytt. Och jag lovar att jag skall fixa bättre bild så man kan se något. Men ni kan räkna denna som en liten sneak peak :-P nu skall jag iväg till jobbet, tjo!


Full på Ica?

Jobbade halvdag på Petes igår. Åkte in på stormöte på Högskolan och fick en liten avtackningspresent och åkte sen för att handla lite mat. Det blev min nya favvo på Thai-restaturangen nämligen stora kycklingvårrullar med ris o sötsur sås, så jäkla goda! Var även inne på Ica innan dess och handlade och måste bara visa vad jag kom ut med. I efterhand undrar jag om jag var full när jag gick och handla, jag har lixom tagit en massa goda saker, men dem är absolut inte goda ihop! Så man undrar vad tusan jag skall laga av det där! ha ha


Världsordningen är stabil igen

Det är åter ordning i världen och livet fortsätter sin gilla gång. Elli har fått sin Björn igen precis som det ska va! :) Love is in the air!

Själv har jag slitit på Petes ännu en dag, och fightats med rosenrabatten igen, tagit hand om lite gäster och grovstädat hela köket! Imorn är jag dock ledig vilket är riktigt nice! Måste städa och plocka ur lite innanfönster, sånt där halvboring men nödvändigt.

Nej nu skall jag hitta på något annats, tjosan!

WTF!

Ibland är denna ö fan alldeles för liten. Jag blir så trött på folk som snackar skit och skall förstöra för andra. Seriöst, om man säger något, stå för det då! Inte mycket värde i det du säger annars. Jag blir bara så trött, vad får man ut av det. Jag tror inte ett ord på det och kommer aldrig göra det. Och blir less av att folk faktiskt kan göra vissa saker.. Suck..

Arbetsskador

Idag har jag rensat delar av rosenrabatten på jobbet och fått allvarliga arbetsskador!


Go with the flow

Jag firade inte med snus igår. Min ekonomi sa ifrån. Så istället blev det lite tjejsnack, potatisgratäng o fläskis fillis och tjugo frågor med Student-Ida. Hade exitsamtal på högskolan igår oxå, ett litet snack om hur det varit och vad som kunde varit bättre och så. Kändes som ett bra avslut. Borde dock ha möte med min närmaste chef om typ samma sak, när nu det skall hinnas klämmas in.. Har varit mycket nu. Mycket jobb. Tenta. Avslut här och där. Men nu är det mer och mer som försvinner och bara semester och Petes kvar. Känns skönt! Fick ett sms igår jag bestämde mig för att svara argt på men efter ett tag gick det ju åt skogen, som jag egentligen visste det skulle göra bara om jag svarade. Samtidigt så kan jag inte helt och fullt se dem enorma problemen i det hela heller. Vad fan go with the flow. Nej nu skall jag packa ihop mig och bege mig till jobbet. Skall ta med mig lite skisspapper och skissa på sommarens syprojekt idag tänkte jag. So long!

Snus?!

Min hjärna har just nu vad som kan tyckas som en totalt idiotisk diskussion. Nämligen huruvida jag skall börja snusa igen eller ej. Jag skall erkänna att jag röker lite då och då, en cigg här en cigg där, men det är fan inte gott alltså. Det är mer en social grej man går med ut o passar på att ta en cigg. Men snus mina vänner, snus det är ta mig fan det godaste människan skapat! Jisses ändå! Jag har alltid påstått att jag inte är beroende av ciggen, vilket jag håller fast vid. Jag har oxå alltid sagt att snuset kan jag inte börja med igen för då är jag fast! Men man kan ju oxå se det såhär. Om jag börjar snusa igen så slutar jag ju röka helt och hållet. Jag har i princip slutat dricka och helt jäkla ren kan man ju inte va så något måste jag ju syssla med, typ snus då istället. Och dessutom så är snuset det som påverkar andra människor minst. Och den där doften när någon öppnar en dosa i ens närhet kan ju få vem som helst att krevera! MMMMmmmm!!! Har inte lite cravings just nu, jag vill ha snus!

Kreationer

Det är jävligt dåligt med bloggande just nu jag vet men vaffan ha lite tålamod!

Är egentligen inne i en syperiod just nu. Fick otrolig inspiration när jag var på Medeltidsveckans kickoff för ett bra tag sen och hade tänkt sy en till medeltidsklänning, men behöver köpa in massa tyg till det och det är som vanligt ont om cash så det får vänta. Såg på Hairspray med Ida häromdan och insåg då att jag vill ha en 50-talsklänning. Igår satt jag och spånade och skissade och mätta och räknade som en galning på vilka tyger jag kunde ta av hur livet skulle se ut hur bred kjolen skulle va, hur många veck den skulle ha och allt möjligt däremellan.

Detta var utgångspunkten igår. Idag har den ändrats lite till att jag nog bara skall sy en kjol som jag kan ha med ett linne eller någon annan topp och att det då blir en svart rundkantad kjol med rosa detaljer. Så ser planen ut just nu, men tro mig den kan ändras på vägen! :P

RSS 2.0