Dag på stan

Idag har jag haft en dag på stan. Började med ett besök med Jihed på arbetsförmedlingen där han hade möte angående jobbgaranti för ungdomar under 25. Jihed går dessutom andra veckan på SFI nu också så han börjar komma in i alla de svenska systemen och byråkratin. Jag passade på att kolla upp lite med stans bilskolor hur dem har det med utbildningar på andra språk än svenska och åtminstone en skola var väldigt tillmötesgående och trevliga och hade lösningar på allt så det blir definitivt dit vi vänder oss! Så nästa vecka skall vi försöka fixa en synundersökning som man måste ha för ansökan till körkortstillstånd. Som sagt så är det alltså på G med både det ena och det andra :)
Sprang även på Ida TT på stan och fick därmed ett trevligt fika-sällskap medan Jihed var i skolan. Var ett riktigt bra tag sen vi sågs senast så en rejäl uppdatering krävdes, när det dessutom ackompanjeras av Waynes-kaffe så kan man ju definitivt ha det värre!! :)


iPhone-nörd

Ja nu är jag en av alla ni andra, jag har nämligen skaffat mig en iPhone. Jag som alltid sagt att jag inte behöver ha så många funktioner på en telefon. För att inte tala om det värsta när alla sitter hela tiden med sin iPhone framför sig istället för att umgås och vara med varandra, jag hatar det! Och har varit en sådan motståndare till dessa saker som stjäl all uppmärksamhet. Men nu, nu är jag en av er. And I like it!!!! :)


Han är här!!!

Ja jag har gamla kommentarer där nu frågar om min kära man har kommit till Sverige än, och JA det har han!! I mitten på maj hämtade jag hem mitt <3 Och nu har han börjat på SFI och tränar sin svenska bäst han kan :) vi har dessutom varit nere i Tunisien ganska nyligen på en två veckors semester under Ramadan och njutit med familjen. Så äntligen lever vi vårat liv tillsammans som vi velat! Min älskade man och jag <3


Tillbaka? Ja eller vad ska man tro? Känner att jag kanske skulle prova på att blogga lite igen. Vi får helt enkelt se vad jag har att komma med denna gång. Det har hänt en del sen sist men en ordentlig uppdatering med snaskiga detaljer får vänta :) So long xxx


RSS 2.0