Internet??

Shitans vad länge sen jag skrev sist!.. Inte bra.. fy fy..
men det är faktiskt så att mammas internet knappt fungerar vilket gör att när man väl sätter sig vid datorn gör man bara det absolut nödvändigaste, det vill säga, kollar mailen. Och eftersom det då tar så pass lång tid så har man tröttnat rejält på tekniken vid det laget.. suck..

Annars är livet ganska bra just nu. Otroligt mycket jobb och flängande hit och dit. Varit ledig i två dagar som jag spenderat inne i stan i en massa ärenden, så hade egentligen behövt en slappardag till men men, jobbet är inte så krävande så jag skall nog stå ut!

nej ni får nog stå ut med lite dåligt update just nu då nätet är som det är, och förresten skall man ju vara ute på sommaren och inte sitta framför datorn och häcka :P

tjolahopp!

Jag har fått jobb!!!

Åter hemma på ön. Känns riktigt skönt, samtidigt som det var riktigt ledsamt att lämna Stockholm!

För er som inte har fejan (Facebook) så kan jag ju meddela att jag har fått jobb!!!!!
De utlyste en tjänst på min avdelning på Högskolan, alltså avdelningen för Kulturvård. En tjänst som amanuens. Och jag sökte tjänsten och fick den!!! Wohooo!! Det är visserligen bara 25% men det kommer passa perfekt med fortsatta studier i konstvetenskap och eventuellt pedagogik. :D:D:D:D:D

Igår var det gemensamt postludium (avslutning) på avdelningen, så jag åkte in för att fira lite "sommarlov", he he. Vi var bara fem stycken från FMA3; jag, Lina, Sandra, Inger och Ulrika. Det var stipendieutdelning oxå och Lina fick stipendie!!!! Så himla kul och så fruktansvärt välförtjänt av det också!!!! :D Sen var det lite mingel och vi som var där från FMA3 gav en ros i kruka till Mattias, en liten blomma till Maria och en bok från Prerafaelit utställningen till hela avdelningen och deras bibliotek. Det roliga var att kortet till blomman var ett Strindbergskort (Lina har haft praktik på Strindbergsmuseet) och boken kommer ju från Nationalmuseums just avslutade utställning (där jag haft praktik) :) så vi smyger in våra praktiker på avdelningen he he..

Nej nu skall jag skriva praktikrapporten och sen sätta igång och städa lite innan det är fika med morfar och moster Lotta på Petes.

Tisdag 2 juni

Har tvingat mig att ta en paus på jobbet. Helt galen dag med bildbeställnignar som skall göras iordning så någon annan förstår vad jag gjort och vad som skall göras härnäst nu när jag försvinner från praktiken. Jisses, sjukt mycket ordnande av papper säger jag bara..

På torsdag bär det av. Sista dagen på praktiken och sen hem till Öjn med båten på kvällen. Som sagt kommer jag Sthlm som bara den samtidigt som det skall bli skönt att komma hem. Behöver en paus nu. En paus innan jobbet på Petes och skrivandet av C-uppsatsen drar igång... puh... Måste komma ihåg att boka läkartid också, hoj hoj hojsan vad mycket det är..

Insåg att jag ju absolut måste träffa Elli innan jag åker och som tur är skickade hon ett mess och påminde mig, har ju bara två kvällar kvar så det blir till att bege sig mot Å-berga och skogen efter jobbet. Måste ju få träffa henne! Kommer sakna henne något enormt när jag kommer hem, att inte kunna träffa henne så mkt som vi setts nu, men som tur är kommer hon ju ner ett antal veckor i sommar och få stå ut med igeln amanda då :P

Nej lite fika med kollegorna och sen mer jobb innan det är dagas att bege sig hemåt för dagen

Release me

Livet är verkligen upp och ner timme för timme och dag för dag just nu för min del. Och jag vet verkligen inte why.
Jag har inte längre ork att ta tag i all skit som hopar sig. Behöver vila.
Är rädd för att sacka ihop i sommar. Är rädd för att jag är för "känslig" att leva det liv jag vill leva. Att jag inte pallar trycket. Hatar apatin som slår till men kanske är den min enda räddning.
Jag vill ur dessa bojor. Jag vill inte vara rädd för att leva.
Jag är beroende av min trygghet inbillar jag mig, men det är kanske egentligen min rädlsa som binder mig..

RSS 2.0